Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mama

Ile lekarz kazal wam zrobic przerwy po tabletkach zeby zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość jeszcze nie mama

mi 1 miesiac,mojej znajomej pol roku...zgupilalam calkowicie:O razem lykalysmy mniej wiecej okolo 7 lat tabletki...

Gość taka jedna*
mi powiedział 3 m-ce. Co lekarz to inne zdanie. Ja wolałam odczekać i wyzbyć się hormonów. Od stycznie próbuję i nic. I teraz dochodzę do wniosku, że mogłam nie czekać tylko starać się od razu.

Gość jeszcze nie mama
dzieki!!! mi kiedys ktos opowiadal,ze niby warto troche zaczekac,bo tak odrazu po tabletkach sa mnogie ciaze:D W Ogle jestem jakas taka smutna,bo mam 29 lat,planuje z mezem pierwsze dziecko,bylam u lekarza,nie kazal mi zrobic zadnych badan,kompletnie nic ,tylko spytal co tak pozno sie zdycydowalam:(

Jak zaczniesz zaraz po odstawieniu, to szybciej Ci się uda. Zdania lekarzy są podzielone, ale większość mówi ze przerwa jest nie potrzebna.

Gość niestety gdy zaczniesz od razu
po odstawieniu to isteniej duza szansa na ciaze mnoga :P

Gość jeszcze nie mama
sama juz nie wiem,zdania sa tak podzielone....:) chyba poczekam 3 miesiace...

6 miesiecy powiedzial ze najlepiej minimum jakie mowia w moim miescie to 3 miesiace ja bym poczekala zeby pozniej w zyciu nie miec do siebie pretensji no i nie doczekac sie blizniat lub trojaczkow :P

A ja zaraz po odstawieniu zaczęłam sie starać o dzidzie i w trzecim cyklu po odstawieniu zaszlam a teraz mam śliczną córczkę

Hmmm-mi lekarz powiedział,że 4 miesiące po odstawieniu tabletek są najwieksze szanse na zajście w ciążę....a hormony utrzymują się worganiżmie tylko 24 godziny-sama się o tym przekonałam jak zapomniałam wziążc pigułki i na drugi dzień miałam plamienia przedmiesiączkowe.. nie ma więc sensu czekać pół roku...potem może byc już za póżno jak ktoś się stara to niech działa jak najszybciej!!!!