Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariollka

Jak przekonac sie do seksu analnego?

Polecane posty

Gość mariollka

Probowałam z moim mężczyzną juz z 5 razy i skończyło sie na tym,że chciało mi sie ryczeć.Nie wiem co jest w tym przyjemnego:( Za każdym razem miałam ze tak napisze "odruch zwrotny".Był cudowny,delikatny a mimo to sprawiało mi to tylko ból.Nawet nie weszła "główka". A może poprostu to nie dla mnie? Mój chłopak "ma sie czym pochwalić",więc może poprostu jest za duży?Heh...

Gość bo ten otwór
jest po pierwsze do czegoś innego, po drugie to wymaga przygotowania fizycznego (i psychicznego) . A tak w ogóle to nie wiem co może w tym jaraćfaceta zwłaszcza, ten otwór jest poza tym do sr....a a nie do piep....a !!!

Gość a ślepą kiszkę opróżniłaś
?

e tam! w momencie \"wejscia\" musisz przec, czyli robic tak jakbys chciala go wypchnac (jak przy robieniu kupy). wczesniej posmaruj super dobrze tlustym kremem. fajnie jest, ale pamietaj ze to tylko seks \"na specjalne okazje\" - nie rozpychaj sie za czesto ;-) pozdrawiam.

Gość seksuolożka
Jeśli oboje macie na to ochotę to próbujcie. Seks analny może być pewnym urozmaiceniem życia seksualnego- penis uciska ścianę sąsiadującą z pochwą, co może dostarczyć przyjemnych wrażeń :) Tylko użyjcie przy tym jakiegoś lubrykantu (Intimel, K-Y, Feminum- dostępne w aptece bez recepty) bo TAM jest sucho. No i pamiętaj, żeby po seksie analnym nie wolno wkładać penisa do pochwy bez umycie, bo w odbycie jest siedlisko bakterii i w przeciwnym razie możesz się nabawić wieloletniego zakażenia pochwy! Aha, i pamiętaj, że uprawiając seks analny również można zajść w ciążę! Życzę miłego doświadczania nowych przeżyć! :)

Gość w ogóle się nie przekonywać
jeśli nie chcesz mieć hemoroidów i wypadającej kiszki.

Gość mariollka
no ja tez nie wiem co jest w tym przyjemnego dla faceta.Ale widocznie coś musi być;I