Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka olunia niunia

Problemik z chłopcem

Polecane posty

Otórz mam taki problemik, bardzo kocham mojego chłopca, jesteśmy razem już 1.5 miecha znamy się od siedmiu. On bardzo chce żebyśmy się zblirzyli i zaprasza mnie do siebie do domu. Do tej pory pozwoliła mu włorzyć paluszek do dziurki hihih :) było fajnie, ale nie wiem jak daleko mogę się posunąć żeby nie uszkodzić błonki. Bynajmniej jestem jeszcze dziewicą nie chcę na razie mieć sexu z misiem tylko troszkę pettinku no ale nie wiem ile tych paluszkuw do dziurki można włorzyć np. 2? żeby nie przerwać. Pozdrawiam was kochane dziewczynki 👄 🌻 👄

Gość cicicimininininini
ile masz lat?

mam 14 latek mój chłopiec takrze a ty?👄

Gość cicicimininininini
wes sie puknij w glowe jeszcze dzieciaki jestescie!!!Bedziesz miala czas na pieszczoty!

..no właśnie...bo braki w szkole już wychodzą. Jesooo....ale to dziecko ma problemy..nie mogę ;(

Gość wela
kolejna milusia prowokacja nudzącego się nastoletniego chłopca ech, żałosne....

Gość zalosna ...
dziecinada...:)...

Rewelacja! Piąteczka, autorko! Ja sam naśladuję często głupie teksty ale tak niemal autentycznie to nie umiem... Jesteś w istocie inteligentną osobą... Pozdrawiam! PS. No bo chyba aż tak potwornie głupim to nie można być, co? Tak sie na chwile zaniepokoiłem... ale nie.. na pewno nie! Piąteczka, jeszcze raz! :-)

ale o co komą? hehe :) ja tylko pytam ile paluszków morzna włorzyć a wy mi takie kazanie walicie?! UK SUBS dziękuję za komplemęt 👄 🌻 :)

nie uwarzam żeby było za wcześnie kochamy się z misiem! potem się najwyrzej przed wielkanocą wyspowiadam i kita :)

Gość hahahahahahaha idiotka
wiesz ja tez tak mowilam, "kocham sie z misiem" i poszlismy sie pobawic!po roku "wielka milosc sie skonczyla"...mialam 17 lat i glupia bylam a ty masz 14!Dzieci w tym wieku sie szybko zakochuja i odkochuja!wam sie tylko wydaje,ze to milosc...tak na prawde nie wiecie co to taiego jest. ps sorki za bledy.pozdro dla ciebie i zycze wiecej rozumku

Gość dsfsd
sprawdź czy chłopak ma dobre dłonie do zabaw. jak nie to posmaruj kremem i obetnij mu paznokcie (przy okazji możesz mu także obciąć paznokcie u nóg) Rozwiązaniem twoich problemów jest wkładanie paluszka w wedelka, wówczas błonkę zachowasz, a chłopak zadowolony będzie i ty również. Pozdrawiam, Arnold a.k.a Rąsia (polecam się jakby co heheh :D mam wypielęgnowane rąsie heheh :D )

nie macie dla mnie więcej rad?

pondoszę w górkę hop hop opla :) 🌻

Gość a czemy Ty dziecko
o tej porze jeszcze nie śpisz?