Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka007

*!NASTOLATKI kafe łaczmy się!*

Polecane posty

Gość 18stka
tez mam, a chudnac chce od zawsze ;PPP

Eeee za długo o astrologi :D:D kiedy indziej... :) No właśnie ta moja też jest ładna... była normalna, ale przez lato kiedy miałam depreche, to ja przytyłam i zbladłam, włosy mi powypadały itd, a ona się opaliła, schudła i w ogóle... teraz nosi takie modne ciuchy, w ogóle cudna... :( trądzik mam mały, ale peeełno wągrów 😭 ale waga to zasadnicza sprawa i koniec... ;( rozumiem Twój problem o tego chłopaka... ale nie przejmuj się, to są gówniarze, serio!!!! Lepsi są starsi, chociaż oni chcą seksu... ja np. zakochałam się w chłopaku mojej przyjaciółki i mam dylemat: odbić go czy nie odbić? Ale nie bo będe miałą wyrzuty sumienia... ale tak bo wtedy może on będzie mów..;* ehhh :(:(:(:( co mi radzisz?:( A tak ogólnie... dużo miałaś chłopaków, całowałaś się dużo razy? Bo ja mało przez 2 lata nieakceptacji... a całować ojj to jak byłam mała, 7 latka 😭 chociaż... z dziewczyną mi sie zdarzyło ;):D:D:D nie bierz mnie za jakąś les... prubowałyśmy i tyle :) planujemy to jest ta moja przyjaciółka, co ma tego chłopaka...;( Jezuuuu, życie nastolatki jest trudne :) Aha pamiętaj... ja też się zakchuje w tych odległych, a tak naprawde jesteś troche tchurzliwa... jak jakiś by na mnie zwrócił uwage, to wielki rumieniec i uciekam siną w dal :(;)

No to kiedys mi opowiesz o tej astrologii :) Wiesz.. Ty masz przynamniej przyjaciolke a ja takies naprawde to nie mam. mzoe to glu[ie ale wydawalo mi sie keidys ze walsnie ta ktorą teraz tak obgaduje nią jest, ale teraz ona sie zmieniła :/ ale dobra koniec tego tematu :/ a z tym Twoim probleme o tego chlopaka przyjaciolki ... to nie zaciekawie. a On cos do Ciebie tego?? moje koleznaki z kl (niekotre) mja takich chlopaków 19, 20 letnich, ale mi podoba sie ten jedynyyyyyyy. no nieiwem jak to będzie. chcialabym zeby cos tego... ale z\\u niego tez chyba na nic nie moge liczyc. :( chlopaków tak wlasciwie ja to mialam moze ze 2.. zreszta wiesz jak to chdzenie wyglada.. beznadzieja. za to calowalam sie wiecej razy. a najfajniej bylo w wakacje ubieglego r0ku.. ale opowiem kiedy indziej.. :D calowalas sie z dziewczyną?? i jak bylo?? dawno?? sory ze tak wypytuje. :):):) a tak wlasciwie to skad jestes?? i sorkiz a bledy

dobra ja narazie spadam powoli. zajrzyj jescze keidys tu :):) pozdrofffionka :*

A błedy spoko ;):):) mnie to ani trochę nie przeszkadza... :) Ten chłopak... niewiem, dużo razy gadaliśmy i jesteśmi wg mnie dla siebie stworzeni... ale on jak ja przy niej całuje i obejmuje... płakać mi sie chce i muszę to ukrywać pod sztucznym uśmiechem... :/ Sorry że to pisze, ale po takim w naszym wieku za wiele sie nie spodziewaj;/ oni są cofnięci do tyłu, gówniarze i tyle...! Jesli oczekujesz uczucia, bliśkości i czułości... to napewno nie chłopaka 15 latka:| co najmniej 2 lata starszego... ale wiem, że miłość jest ślepa, to nie my wybieramy tylko ona... niefortunnie.... Ojj, musisz mi kiedyś opowiedzieć o tym całowaniu!!!!!!!!!:D:D:D:D:D Z dziewczyną, przyjaciółką... nawet było troszke więcej, ale nie poniżej pasa:P to taki experyment... no wiesz... \"jak to jest\" ;D gówniary z nas, jak to pewnie kafeteriusze czytają, no ale co :D a to całowanie... ona się strasznie stresowała i w sumie nie wychodziło, ale i tak było cool :) Wypytuj ile chcesz - bardzo to lubię!!!!!!!:D:D:D:D Opowiemy sobi kiedy indziej o naszych chcicach, chłopakach, astrologi.. itd... pozdro buśśśśśka 😘❤️🌻 Jestem z 3miasta... a Ty? no i będziemy odświerzać topik...;>

Gość jiooo
uppppppppppppppppppp

kotunia*-------> siemka. ja tlyko na chwilke :/ tak sobie mysle.. moze pogadalybysmy sobie na gadu albo cos .. pisz jakby co to moj mail gab_a@op.pl poobgadywalybysmy niektórych (niektóre) poradzily sobie w jakis sparawach i wogóle pozdrowionka :*:)

Gość Ajjajajajaja
Dziewczyny tak was czytam i wspomninam czasy kiedy byłam w waszym wieku i miałam takie same problemy jak Wy:) Jeśli chciałybyście pogadać z kims starszym. Poradzić się, to piszcie:) 10867141

Gość lesbijka12
mam 12latek!! chciałabym poznać dziewczynę,z którom mogłabym: -całowac się -uprawiać sex -bawić się wibratorem itp. -rozmawiać -porozmawiam na gg:mój numerek to:::5559912 mój numerek to:::5559912 ZAPRASZAM DZIEWCZYNY W WIEKU 10-15LAT!!!!!!!!!!!!

Gość xcosikx
Yo:) jestem Agnieszka chetnie sie przylacze:) wiec mam maly problem.. 4 lata temu poznalam chlopaka...on mi gadal takie dziwne rzeczy ze mnie kocha i tp. czuje sie naiwna ze uwierzylam mu w slowa.on potem przestal sie do mnie odzywac. jego brat mi powiedzial ze to lowelas ale ja dobrze wiem ze wlasnie jego brat sie we mnie zadluzylnie wiem czy klamie;/ ostatnio napisal do mnie... tek w kktorym ja sie zakochalam najechalam na niego i on na mnie potem powiedzial ze pomylil numey i ze przeprasza.. i zebym go zrozumiala.a#nie wiem co robic# mieszkam w anglii a w pl on mieszka 6 godzin drogi ode mnie;/ co robic? wierzyc czy nie?

Gość Klausy100
Hejka! Wlasnie szukalam takiego tematu, gdzie kazda nastolata moze pomagac sobie nawzajem, opiedzec o swoich prblemach... itd. Ja bym chciala powiedziec ze kiedys, kiedy zaczelam chodzic w staniku :P niebylo dla mie latwe przyzwyczaic sie do niego :P jak rano sie ubieralam i musialm ubrac stanik, bylo mi dziwnie bo, mialam tak jakby nieobudzone cialo :P hehe i ubrc staik bylo dla mnie jak np. na nie umyta rano twarz pomakijowac sie :P Niewiem czy to dziwne, czy niektore zwas tez tak mialo :/ Nawet czasami jeszcze teraz np. w weekend nie chodze w staniku. I czasami tez nawet bym chetnie goneizakladala, cociaszmusze... Odpowedzcie , moze poprostu ja jesem jakas dziwna :S

Gość Klausy100
Agnieszko ten gosc w ktorym se zkochalas to ten ktorego poznalas 4 lata temu tak? Ja bym niewiezyla , moze on porpostu chcial sie zabawic i owic ci ze cie kocha i zebys ty mu uwiezyla, a puzniej np powiedziecze to byla zabawa XD Ja tam facetom nie wierze , jetem wychowana przez mame, wiec rozumiesz jak to jest hehe Mysle zbys nie zrobila nic , wiem moze nie jestem w trym najlepsa hehe:P ale jak dla niego cos to kiedys znaczlo tomoze zadzwoni do ciebie kiedys albo cos w tym stylu, a jednak gdy to byla dla niego jakas glupia zabawa to nie...

Gość Elmo.
Melduje się, nie bardzo się orientuje w tematach ale może czasem coś napisze;] Kasia 16 lat. Kończymy gimn ktoś ze mna?:D

Gość goÃ�Â�Ã�Â�