Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę was

Kaspersky wersja testowa-pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość proszę was

Ludzie proszę pomóżcie. Pobrałam wersję testową i jak chcę zainstalować,to jest otwóż z... ale z czym????? Proszę Was powiedzcie co mam zrobić albo co zrobiłam zle.Błagam was,mam wirusa na kompie i nie wiem czym go wywalić. Potrzebuje szybko pomocy a AVAST go nie usunął.

Gość proszę was
Nikt mi nie pomoże???😭

Gość proszę was
Zawsze mogłam liczyć na waszą pomoc a dzisiaj nikt nie pomoże???? Błagam Was!!!!!

Jeśli jest to archiwum zip to w Windowsie je otworzysz bez problemu. Jeśli rar to musisz mieć WinRar\'a. Jeśłi jest to wykonywalny plik (rozszerzenie exe) to dwukrotne kliknięcie powinno go uruchomić.

Gość proszę was
Dziękuję za pomoc i za zainteresowanie.Skanuję narazie Kasperskym online-może pomoże a ta wersja testowa to jakiś plik zip a ja się na tym nie znam,to dla mnie język chiński :(

już tłumaczę na Polski: Masz archiwum zip - musisz je rozpakować. W tym celu ściągnij WinRar ze strony http://www.rarlab.com/rar/wrar351pl.exe zainstaluj go po czym otwórz swoje archiwum zip \"otwórz z...\" WinRar.exe ;) Wypakuj, uruchom plik o rozszerzeniu exe i działaj ;)

Gość proszę was
Bardzo,bardzo dzeękuję 👄