zaskoczona102 0 Napisano Marzec 28, 2006 Mieszka ktoś w Sztokholmie lub tam studiuje??? Wybieram się tam na rok na studia, może otrzymam od Was jakieś wskazówki??? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulek 22 0 Napisano Marzec 28, 2006 Zaskoczona, a studiujesz juz w Polsce? jak załatwiasz sobie studia w Stockholmie? na jakiej uczelni? moj brat tez sie wybiera,ale za rok,mam rodzine w Stockh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noska Napisano Marzec 28, 2006 ja mieszkalam przez 3 miesiace :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaskoczona102 0 Napisano Marzec 28, 2006 dostalam stypendium z Sokratesa/Erasmusa. jadę w okolice Sztokholmu do niejakiego Huddinge. Mam w planach rok pobytu - jak mi sie spodoba oczywiscie :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaskoczona102 0 Napisano Marzec 28, 2006 aaa - jestem teraz na 4 roku, a jade do Szwecji kończyć studia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulek 22 0 Napisano Marzec 29, 2006 Wow :) no to supper,zaskoczona, a powiem CI,ze Huddinge to dzielnica Stockh :) tak na obrzeżach miasta :D życze powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie interesuja Napisano Kwiecień 27, 2006 Cie wskazowki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2016 Załatw sobie mieszkanie bo z tym jest duży problem w Sztokholmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2016 Weź ze sobą rower, bo komunikacja droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach