Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baci

40 DZIEN CYKLU I NIC- pomozcie/

Polecane posty

Gość baci

hej okres spoznia mi sie juz 12 dni pod koniec stycznia odstawilam tabletki antykoncepcyjne po ktoreych dostalam normalnie okres kolejny 17 lutego, a teraz nic i nic.zrobilam 2 testy ciazowe oba negatywne niby nie powinnam sie juz martwic skoro test wyszedl negatynie ale mimo wszystko zzera mnie stres i nerwy.1 test zrobilam 3 tygodnie po MOZLIWYM zaplodnieniu kolejny 3 dni pozniej i oba negatywne.czy testy mogly sie mylic jesli byla bym w 3 tygodniu ciazy??czym jest spowodowane takie spoznienie miesiaczki POMOZCIE PROSZE

Gość baci
napiszcie cos jeszcze dzieki myszkaruda,ze musze uwazac to wiem,wiec nie robie nic od tego czasu:)

mi też się przesunął drugi okres po odstawieniu anty aż do 56 dni cyklu

Gość baci
to tez zalezy od kobiety bo sa rownie takie ktore po odstawienie tabletek nie maja owulacji nawet 5 miesiacy, wiec roznie z tym bywa.ja mam nadzieje ze to przez te tabletki bo ciaca jest malo prawdopodobna po 1 ze to nie byl sex tylko wlozenie bez gumki 2 tazy, 3 dni po okresie wiec nieplodne, a po 2 to 2 testy sa negatywne.

baci ja po odstawieniu tabletek 5 miesięcy starałąm się o dzidzię, więc myślę że nie masz co panikować na razie

Gość baci
alias* a mialas normalne miesiaczki??czy tylko owulacji nie mialas.kurcze gryzie mnie ten brak miesiaczki pierwszy raz mam cos takiego

Gość baci
ale 1 zaraz po tabletkach w tej 7 diowej przerwie czy kolejny tez normalnie??bo ja zaraz po tabletkach mialam wiadomo kolejny miesiac bez pigulek tez co do dnia a teraz nic:/

Gość baci
ktos jeszcze sie wypowie??? piszcie cos bo sie martwie:((

nic sie nie martwcie okres po odstawieniu moze sie nie pojawic w kolejnych cyklach - rozwiązanie dla cierpliwych mozna czekac dla nerwowych idzie sie na wywołanie wiec głowa do góry i bez paniki.Ciąża wygłada wtym przypadku raczej mało prawdopodobnie atesty sa bardzo czułe po 3 dniu od zapłodnienia wychodza pozytywnie nie spotkałąm sie jeszcze z odstepstwem od normy

Jak nadal nic to sie troche wyluzuj bo moze naerwy cie tak trzymaja wez sobie jakas tabletke uspakajajaca najlepiej na noc albo zrób sobie drinka

Gość baci
hej kofane:)))) jestem juz szczesliwa zaczelo mi sie cos co przypomina okres, a dokladnie taka brazowa wydzielina jak gdyby stara krew, czesto tak mialam zanim dostalam okres jak jadlam tabletki anty ale sie ciesze to 1 tak upragniony okres w moim zyciu, ale hu..... doswiadczenie pozdrowonka i dzieki za podtrzymywanie na duchu i dobre slowa caluski dziewczynki