Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na wesele

SAMOOPALACZ W CIĄŻY

Polecane posty

Gość Na wesele

Mam niedlugo wesele i chcialabym troche przyciemnic kolor skóry zeby calkiem niewygladać jak bialy hipopotam:)) Czy samoopalacze są bezpieczne?

Gość Są bezpieczne
:)

jeśli używasz tego jednorazowo to jak najbardziej bezpieczne... :) regularne uzywanie jest raczej niewskazane... :O aha... i NIE używaj samoopalacza ani kremów brązujących z wyciągiem z orzecha włoskiego!!!!! ekstrat z orzecha włoskiego działa tak, że kreska nabrzuchu robi sie bardzo, bardzo ciemna i co gorsza NIE zawsze znika po porodzie... :O

Gość Są bezpieczne
Ale chyba brzucha sobie nie będzie tym smarować?

Gość jak rozprowadzic go...
a ja mam moze dziwne pytanie :) Jak nalozyc samoopalacz na cialo aby nie bylo widoczne ze to wlasnie on...? Kupilam juz z rok temu z avonu samoopalacz taki jak emulsja tylko ze ze "spryskiwaczem" Raz sie nim posmarowalam i juz wiecej sie nie odwazylam..bo bylo widac w niektorych miejscach ciemniejsza barwe w niektorych jasniejsza... jak go rozprowadzic aby byl jednakowy kolor na skorze.. tez w swieta mam wesele a blada jestem nieslychanie..bo ja

kup samoopalacz nivea albo garniera bo po tych z avonu zaswsze zostaja slady....

Gość na wesele
podnosze

Gość jak go rozprowadzic
ale czy wsmarowywanie go reka wystarczy...? wlasnie tak uczynilam z tym z avonu i sie potem okazalo ze mimo iz jak dla mnie byl delikatna warsta roznomiernie rozlozony na nogach (dobrze ze tylko i wylacznie:D ) to potem bylo widac jasniejsze i ciemniejsze "ubarwienie skory"

ja też ślub brałam będąc w ciąży i też wysmarowałam sie samoopalaczem bo tak mąż po solarium, świadkowa też i ja taka blada miałamiśc... NIE!!!! Wyglądalo super!!! Polecam Nivea Sun Touch!!! Osobny mialam do twarzy (w kremie) i do ciała (w sprayu). POZDRAWIAM!!!!!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..