Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobka

KOBIETA ZADBANA TO ......

Polecane posty

Gość osobka

jak według was wyglada kobieta zadbana ?? co powoduje ze uznajecie osobe widziana lub znana za zadbana ??? dobre ubranie ładny makijaz piekny zapach.....czy bywajaca czesto w gabinetach kosmetycznych solariach ..... czy jeszcze cos moze innego.......:)

Gość osobka
hmmm :)

Gość przede wszystkim umyta
o czystych włosach,zadbanych zębach,świeżym oddechu,w czytsych ubraniach(niekoniecznie markowych)Z delikatnym makijażem(lub bez jak go nie potrzebuje)Z zadbanymi paznokciami(niekoniecznie muszą byc tipsy)Czyste buty,delikatny zapach pefum(nie musza byc to drogie perfumy)Przede wszystkim zadbana kobieta musi być higieniczna!

Gość osobka
ja zakladam ze wszystkie kobiety sie myja :)

Gość też mam nadzieję że wszystkie
sie myją.Kobieta zadbana to więc kobieta czyta,za zadbanym łosami,zebami,paznokciami,delikatnym makijazem,ubrana dopiwednio do sytuacji,pachnaca delikatnie perfumami.

Gość osobka
dla mnie markowe nie zawsze oznacza ładne ale sa tacy co tak uwazaja ... poza tym uwazam ze tona makijazu wcale nie zdobi kobiety wrecz przeciwnie nadaje jej wyglad nienaturalny a pozatym kobieta tak sie czuje bo nie czuje sie swobodnie .....

Gość kobieta zadban to kobieta
przede wszystkim czysta,higieniczna,ubrana stosownie do okazji,z naturalnym makijazem,dleikatnymi perfumami i przede wszystkim UŚMIECHNIĘTA bo usmiech,pozytywne nastwienie do świata i ludzi i dobry humor to największa ozdoba:-)

Gość osobka
:)

Gość ach dzieci...

Gość JULIAAAA top
kobieta zadbana to kobieta, która ma: - proste, śnieżnobiałe zęby - idealną, gładką cerę (taką, której nie jest potrzebny podkład, ewentualnie bardzo malutko - cienka warstwa - po to by podkreślić urok i nadać koloryt cerze) - delikatnie opalona (ale tylko późną wiosną, latem i wczesną jesienią) Latem opalenizna może być mocniejsza. -zadbane, pomalowane i przede wszystkim NATURALNE paznokcie (tipsy całkowicie odpadają) - gładka skóra na całym ciele - zero rozstępów, zero cellulitów, zero strupów, zadrapań, śladu po pryszczach - długie, lśniące, mocne, niezniszczone, gęste włosy na głowie - ogolone nogi, okolice bikini, pachy i reszta ciała jeśli są na niej czarne długie włosy, jeśli jasny meszek - może zostać. - szczupła - rozmiar nie powinien przekraczać 38/40 i bez wylewające się tłuszczu, a więc ciało powinno być również delikatnie umięśnione i JĘDRNE a jeśli dodatkowo będzie mieć piękne, niebieskie duże oczy, mały zgrabny nosek, szczupłą buzię i duże ponętne usta to będzie ideałem ;)

Gość puma srebrna
ten powyzej post...:0 a wiec: -czyste wlosy bez odrostow -ubrana w czyste ubrania,nie wygniecione,stosowne do okazji -delikatny make up,nie konturowa,tona tuszu i pudru -ladny zapach -zadbane paznokcie wystarczy do tego klasa i odrobina taktu,kultura,czego wymagac wiecej!!! to ze ma pstrokate tipsy,solare i "trendy" ciuchy z bazarku n ie czynia ja zadbana