Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemsiem

Az mnie brzuch boli z nerwow...

Polecane posty

Gość siemsiem

:( Kurde boje sie nie napisze pracy na czas, ze zawiode rodzicow, ze nie znajde pracy....help.....:O

Gość moja rada
tak juz czasem jest ze zzera nas trema ..i nie nalezy sie tym tak przejmowac bo to normane..kazdy ma takie stany i tyle...i tez trzeba pozwolic sobie na te chwile niepewnosci i zdenerwowanai zbyt wygorowana pewnosc suebie odnosi przeciwne skutki i niewielkie korzysci...a z czasem sie wezmiesz w garsc w koncu masz silna mobilizacje

Gość siemsiem
Dziekuje moja rada...rzeczywiscie motywacje to ja mam:) pozdrawiam.

siemsiem ... termin oddania pracy masz pewnie gdzieś koło maja? masz ponad miesiąc czasu. Jeśli porobiłaś wszystkie potrzebne badania i masz zebrane materiały, to spokojnie wystarczy Ci czasu. Ja też się denerwowałam dwa lata temu ... a tak naprawdę nie było czym ;-)

Gość siemsiem
Witaj Gosiaaa moja imienniczko:) Termin mam w czerwcu. Materialy mam, teraz tylko pisac. Wiem ze rodzice licza na mnie, dlatego czasem, tak jak dzis, paralizuje mnie strach, wrecz pam=nika, ze nie podolam, ze ich zawiode:(

To przestań tak myśleć :o Piszesz tą prace dla siebie, czy aby uszczęśliwić rodziców? :o Ja też mam podobny problem, ale sie nie tym aż tak przejmuję, bo większość rzeczy zostawiam na ostatnią chwile i ZAWSZE sie jakoś udaje. :) Poza tym możesz też oddać pracę we wrzesniu, tragedia się nie stanie :)

siemsiem, to jak materiały masz, to teraz już tylko z górki. Ja swoją pracę, po zebraniu wszystkich materiałów napisałam w tydzień. Bardziej się stresowałam samą obroną ... niż pracą mgr. Pamiętaj, w życiu czekają Cie jeszcze bardziej stresujące rzeczy niż praca mgr czy obrona! A rodzice ... cóż ... jak tu ktoś napisał ... piszesz prace dla siebie a nie dla nich. Głowa do góry!!! A tak przy okzaji, to możecie klikać na link w stopce, pomożecie mi w grze ;-) hehehe

siemsiem- witam w klubie:) ja już się zabrałam za robotę, bronić się mam w maju, tylko wczoraj mój promotor zmienił mi zawartość rozdziałów... a ja kupiłam przez internet książki ze stanów na ten temat... mam mega doła:o trzymam kciuki za ciebie:) pzdrm. a.

Gość siemsiem
Nie pisze tej pracy dla rodzico, ale wiem ze im bedzie przykro jak sobie nie poradze...moze czas zmienic takie nastawienie. Gosiaaa - ubylo mi 2 kg przez Twoj link;) agatha - trzymam kciuki z Ciebie tez:) Chyba odlacze sobie neta, bo kafe zabiera mi tyle czasu ze hej:O