Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalulhaj

Jak się przejży allegro - ciuchy ciązowe można się załamać

Polecane posty

Gość lalulhaj

takie szmaty, kobiety poubierane jak jakies wieśniary - dlaczego ycie w ciązy dla wielu oznacza ohydę w ubieraniu i te beznadziejne ogrodniczki

Ogrodniczki wcale nie sią beznadziejne, po prostu zależy, jak się w nich czujesz i w których miejscach przytyłaś. ja, mimo że przybrałam ponad 10 kg, nie przytyłam w pupie ani w nogach i ogrodniczkach dobrze się czuję, a najważniejsze, że podobam się w nich mężowi :)

Gość wer_
w sklepach można kupić bardzo ładne ubrania ciązowe i super się czuć, a to w czym ktoś chodzi to kwestia gustu, w dzisiejszych czasach są ubrania bardzo fajne dla kobiet w ciązy, i nie sa to tylko ogrodniczki( uważam ze niektóre ciężarne wyglądają w nich super, podkreślam niektóre) naprawde ja jak byłam w ciązy to nie ubolewałam z tego powodu, można kupić fajne bluzeczki, fajne spodnie...naprawde jest wybór a na allegro może tylko takie dają?

Gość nie znoszę ogrodniczek
szczególnie w ciąży. Jestem drugi raz w ciąży,ale bym takowych nie założyła :O:O:O:O

Gość wer_
ja szczerze mówiąc też, nigdy w nich nie chodziłam, ale na niektórych kobietach bardzo ładnie wyglądają

mnie tez spodnie ogrodniczki sie nie podobaja, ale moja siostra w sztruksowej sukience-ogrodniczce wyglądala bardzo ladnie:) za to podobaja mi sie ubrania, ktore \"rosną\" razem z brzuskiem. Kobieta nie wygląda w nich poteżnie i ocięzale. Widzialam tez bardzo ladne bluzki-tuniki. Osobiscie ciesze sie, ze mamy za sobą czasy tych brzydkich sukni ciążowych przypominających namioty:)Choc zauwazylam, ze starsi ludzie bardzo potepiają obecną ciązową mode: \" Jak to tak widac jak odstaje brzuch???!!!!!\" Na allegro znajdzie sie pare ciekawych rzeczy, choc oczywsicie nie wszystkie!

A ja nie znoszę, gdy u ciężarówki widać goły brzuch. No nie podoba mi się to. Mam wrażenie, że dziecko nie jest wtedy bezpieczne ;)

ja też nie lubię widoku gołego brzucha ale dopasowana bluzeczka czemu nie niestety też zauważyłam, że jestem potępiana za moje gusta \" co takie opiete, jak to wygląda\" no i sąsiadka przyniosła mi sukienki jak worki od ziemniaków, a babka w wieku mojej mamy Na szczęście mama powiedziała \"no mam nadzieję, że będziesz ubierać się jak człowiek, a nie w te workowate suknie i ogrodniczki\" od razu mi lepiej :)

Ja osobiście też nie przepadam gołych,dużych brzuszków na wierzchu,ale nie przez lęk,tylko mam wrażenie,że to niezbyt estetyczne. Jeżeli do tego laska ma rozstępy-to już ogólny dramat. Ja sama mam czarne spodnie,w ktorych rośnie brzuszek.Ale nie na gumie,tylko całe z jednego materiału.Jestem z nich zadowolona.Mam też sukienkę,ale nie ciążową,tylko rozmiar 42,taką z odcinanym stanem.Kupiłam ja na przecenie w Tatuum.Jest na lato. W pierwszej ciazy miałam pożyczoną sukienke ogrodniczkę z jasnego berzu i była super.Bardzo ją lubiłam.No ale to była sukienka koleżanki :O:O:O:O Teraz też mam zamiar sobie taką sprawić ale jak się zrobi cieplej. A ogrodniczek-spodni nie znoszę!!!

Gość wer_
nikt tu nie mówi o bluzkach gdzie widac goły brzuch ( ja tez ze wzgledów estetycznych) ni znosze jak widac goły brzuch, ale my mówimy o fajnych bluzeczkach i wcale ni bardzo obcisłych tylko takich które delikatnie zaznaczają brzuszek, ni o typowych workach :-)

nie mialam na mysli, ze podobaja mi sie odkryte brzuszki!!! Bo taki goły brzuch w ciazy rzeczywiscie nie wygląda zbyt ciekawie! Chodzilo mi o to, ze starsi ludzie uwazaja, ze ciaze trzeba chowac pod wielkimi ubraniami, zeby sie nie opinaly na brzuszku:) A przeciez te ciazowe bluzki sa tak fajnie skrojone, ze sie nie naciągaja tylko ladnie przykrywaja brzuszek, no i nie wisza jak o 10 rozmiarow za wielkie:)

A ja tam noszę swoje swetry sprzed ciąży i są na mnie obcisłe i nie widzę w tym nic zdrożnego.Wręcz przeciwnie.Nie znoszę wielkich bluz i obszernych swetrów.W nich wygląda się jak słoń.Brzuch staje się wiekszy i kobieta zresztą też. Ja sobie ostatnio kupiłam bluzeczkę z miejscem na brzuch i wcale nie w sklepie z ubraniami ciażowymi,tylko w normalnym sklepie.I to na przecenie,za 39zł.A w ciążowym sklepie takie koszyują conajmniej 59zł.Mam ich w nosie,wolę sobie kupic do tego jakiś fajny szal,a nie mieć świadomość,że to specjalnie dla kobiet w ciąży taka bluzke uszyli :O:O:O

Gość wer_
rozwiazan jest wiele ja tez kupowałam ubrania np. 2 rozmiary wieksze io było ok, kazdy chodzi jak lubi i super ze mozna chodzic jak sie chce ze jest tyle mozliwosci...

ja rozniez kupilam swoj pierwszy ciazowy ciuch- w H&M tunike z z cienkiego przewiewnego materialu, sciagana z tylu. Przecena z 80 zl na 24:) ale jesczze jej nie nosze, bo to na lato i na wiekszy brzuszek:) Na allegro boje sie kupowac ubran, poniewaz wole najpierw przymierzyc:)

Bo nie wiesz gdzie szukać! Jeżeli chodzi o ubrania modne, elegancki, sportowe oraz inne to polecam zajrzeć na stronę internetową porównywarki cenowej CoZaCena, która znajduje się pod linkiem www.cozacenia.pl . Na pewno wybierzecie coś interesującego.