Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaaaa

zachcianki a plec dziecka?

Polecane posty

Gość moniaaaaa

czy to sie sprawdza? na co mialyscie ochote i jaka jest plec waszego dziecka? slyszcalam cos o soku pomaranczowym...?

ja w ciąży nie mogłam patrzeć na żarcie z grila..mdliło mnie na sam zapach..i papryki też nie dałam rade jesć..no i smażonego..też..choć wcześniej uwielbiałam..za to słodkości wcinałam jak oszalała..i mam córeczkę..:)

Gość qsqsqsqsqs
nie sprawdza sie napewno ze ostre na chłopczyka a słodkie na dziewczynke

mnie natomiast odrzuca od soków bo są za słodkie, jedynie toleruję jodnodniowy marchwiowy, cały czas mam ochotę na kebaby ( aż mężuś zaproponował, imię Kebab/Kebaba dla maleństwa) i ogólnie na słone i kwaśne. Ostatnio trochę wraca mi chęć na słodkie ale tylko trochę - 2,3 kostki czekoladki i koniec. I na USG wyszło że noszę pod serduchem chłopaczka:)

Ja jadłam słodkie w ciąży. Urodziłam córcię. Lecz przed ciążą też byłam słodko lubna, więc wydaje mi się że tona co masz ochotę nie pozwala domyślać się płci dziecka.

Sama nie wierzyłam ale jak było mi za kwaśno po ogórkach kiszonych to zagryzałam słodkim piernikiem . Potrafiłam zjeść całą czekoladę jak kanapkę . A pod koniec ciąży piłam herbatę z cytryną . :D Mam córkę . teraz dziwne nawyki wracają ponownie :D Jestem w ciąży i nie mam pojęcia czy to chłopczyk czy dziewczynka.

Gość kiciaax
Ja od smaego poczatku ciazy mialam ochote na owoce, sok pomaranczowy i marchewkowy, do miesa mialam wstret tylko schabowe mi smakowaly, mam coreczke:)