lineczka77 0 Napisano Marzec 28, 2006 Jak uważacie czy test zrobiony 18 dni po stosunku będzie wiarygodny... Biore ,anty od niedzieli mam krwawieinie z odstawienia ale tez jakieś dziwne objawy :( Czy po osiemnastu dniach tes Quiq vue wykaże ciąze robiiłam w 14 i 15 dniu po ..i były negatywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baci Napisano Marzec 28, 2006 na 100% wykryje po 7 dniach od zaplodnienia juz wykrywa. nie martw sie ja tez mam taki roblem mam juz 41 dzien cyklu czyli 13 dni opozniony ores:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lineczka77 0 Napisano Marzec 28, 2006 Dzięki :) mam juz krwawienie z odstawienia....ale chialabym wiedizeć :( czy te osiemnaście dni z ppunktu widzeia fizjologi itd - sa wystarczające dla wykrycia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lineczka77 0 Napisano Marzec 28, 2006 18 dni po stosunku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lineczka77 0 Napisano Marzec 28, 2006 prosze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baci Napisano Marzec 28, 2006 przeciez napisalam ci ze by wykrylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lineczka77 0 Napisano Marzec 28, 2006 dzięki, tylko nie wiedzialam czy mnie dobrze zrozumiaaś bo ja chce go zrobić po 18 dniach po stosunku ,a nie jest tak ze mi sie psóźnia 18 dni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach