Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbuuu

okropne zaskórniaki i wagry!!!

Polecane posty

Gość bbuuu

jakie preparaty stosujecie(i uwazacie ze sa dobre tj działaja)...wymiecie równiez marki kosmetyków które są do bani(a ich kupno jest wyrzuceniem kasy w błoto) nawet jestem zadowolona(ale to tez nie jest rewalacja) z: --zelu do mycia twarzy AA natomiast za bład uwazam zakup: -zelu do mycia twarzy z L'oear(nie wiem czy dobrze napisałam), strasznie wysusza skóre(złuszczała sie) -z garniera czysta skóra-to samo: skóra schodziła -ponizej 20-uwazam ze nie ma po tym zadnych efektów

Gość lusieczka
chyba zaskórniki?

Gość CERA MIESZANA
no własnie tez jestem ciekawa...co moze pomóc

Lepij pójść do dobrej kosmetyczki na oczyszczanie twarzy- boli, ale działa!! Potem jełśi masz jakies blizny lub przebarwienia na peeling. Troche pieniżążków Cie zejdzie..Ale twarz bedzie łądna. Ja si e z tym problemem borykałam długo, aż w końcu powiedizałam dość!! Poszłam do kosmetyczki i nie żałuje wydanych 60zł na oczyszczanie twarzy.. A te wszystkie kosmetyki- to bzdura..Działaja tylko te droższe, ale i tak on bardziej zapobiegają niz leczą, więc nalezy je stosowac na juz oczyszczoną twarz. Pozdrawiam

Gość a czy zaskórniki a wągry
to nie to samo przypadkiem???

Gość CERA MIESZANA
ja byłam na czyszczeniu twarzy i wcale mi to nie pomogło...przez 3 dni nie wychodziłam z domu...bo wygladasłam tragicznie(musiałam duzo pudru nawalic zeby nie było widac...wygladałam jak tapeta-wiec wolałam wogóle nie wychodzic\)...a po tygodniu było to samo.Dodatkowo kosmetyczka niektóre miejsca poprostu przedziurawiała...mam bardzo wrazliwa skure...i teraz mam kilka takich kropeczek...po przekuciach:(((

Gość Soraya
Witaminowa terapia matująca. Całkiem nieźle rozjaśnia zaskórniki, ale trzeba stosować ze 2 x w tygodniu. Cera mieszana --> też mam ten problem, po czyszczeniu mechnicznym wyglądam jak zombi, w miejscach zaskórników robią się ropne krosty. Ale teraz wybieram się na czyszczenie chemiczne. Ktoś wie na czym to polega?