Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka

Najkorzystniejsza pozycja dla obu stron???

Polecane posty

Gość rebeka

TAK WLASNIE BRZMI MOJE PYTANIE OTÓRZ KTORA POZYCA JEST DLA WAS I DLA WASZYCH PARTNERÓW NAJKORZYSTNIEJSZA?CHCIALABYM SIE TEGO DOWIEDZIEC PONIEWAZ CHCEMY Z PARTNEREM WPROWADZIC KILKA NOWYCH DO NASZEJ MILOSCI Z GORY DZIEKUJE POZDRAWIAM:)

Gość rebeka
Pragne odswiezyc ten temat gdyz wedlug mnie jest bardzo interesujacy

Gość rebeka
czego nie znasz nazwy pozycji czy tematu p.s jezeli chodzi o pozycje to moze ja opisz??

ok :) otóż największą przyjemność sprawia mi, gdy leżę i mam nogi na jego ramionach :) przyznam, że trochę sie zginam ale wcale nie jest niewygodnie.baaardzo dobra pozycja

Gość rebeka
a czy ozycje od tylu dają wam beardzo dużą przyjemność?albo na tzw jeźdźca?

oooo na jeźdzca ! też niezła a od tyłu to tylko raz próbowaliśmy to, nie powiem, przyjemne :) jednak najlepsza kiedy kładę nogi na jego ramionach :P

Gość anii
hmm, jak na razie, to siedząca chyba, ale jeszcze eksperymentujemy ;). Czy Was boli jak zaczynacie kochać się pierwszy raz w nowej pozycji? My wczoraj sprobowaliśmy na pieska pierwszy raz i przez moment mnie mocno zabolało.

Gość rebeka
mnie nie boli akurat ale od tyłu są mocniejsze pchnięcia i większe odczucia i czuje przyjemny bol,a znowu na jezdzca sama kontroluje jak chce,jednym slowem nie boli ale nie probowalismy wszystkich pozycji

Gość anii
aha, myślę, że od tyłu drugi raz mnie nie będzie już boleć, bo pierwszym razem, to i w siedzącej mnie bolało, nie mocno, no ale czułam. a jak u Ciebie w klasycznej pozycji? Bo ja, to z reguły średnio czuję, czasem słabo.

Gość rebeka
hmmmm klasyczna wg mnie jest przyjemna ale to jest pozycja bardziej dla pierwszego razu zeby bylo delikatnie i wolgole,a jak dla mnie to wole ja seks jest bardziej namiętny i żywszy

Gość 123452
na pieska , od tyłu :D

Gość anii
no ja też lubię bardziej żywy. tyko do takich bardziej ekstremalnych pozycji trzeba mieć kondycję, a z tym róznie bywa. choć klasyczna, to już mnie prawie nie zadowala, ostatnio to rzadko mam orgazm. Z reguły mój partner ma za szybko wytrysk.

Gość Qłi
ja tez bardzo rzadko mam orgazm w ciągu sporego okresu czasu miala go zaledwie kilka razy nie wiecie co moze miec wplyw na to?

Gość anii
zdania specjalisty nie znam. Chłopak mi mówi, że może za mało się rozluźniam, może i tak. Szybko się podniecam i szybko staje się bardzo mokra, ale orgazm mam rzadko.

Gość hm hmmm
my uwielbiamy na jezdzca :)

Gość gggina
ja uwielbiam od tyłu, mój mężczyzna-z moimi nogami na swoich ramionach wiec idziemy na kompromis i zazwyczaj kochamy sie w pozycji "na jeźdźca":P

Powiem tak, pozycja klasyczna nie jest dla mnie czymś wyjątkowym-nie czujemy jakoś tego...jest dla nas troszke niewygodna! Zazwyczaj kochamy sie: 1) na jeźdźca (przodem i tyłem do partnera) 2) od tyłu (standardowo:) - jest miło 3) od tyłu gdy mój ukochany na mnie leży 4) na łyżeczke i ławeczke :) - taaakże jest miodzio:) 5) \"69\" :) Jednak dla mnie najprzyjemniejsza jest pozycja nr 3! Ale dzieweczki, na siedzaco jeszcze nie próbowałam - wygodnie i moło? Hmmm.....trzeba zaeksperymentować.

Gość u nas wygląda to tak
1. od tyłu (ale we właściwą dziurkę ;) 2. na jeźdźca tyłem i przodem do partnera 3. 69 4. na siedząco na fotelu (dużym) 5. na stojąco (tyłem i przodem) 6. od tyłu tyle, że moje nogi oplatają partnera (da się zrobić) 7. w pozycji klasycznej z nogami na ramionach partnera lub oplatającymi jego tułów 8. i jeszcze jedna co daje satysfakcję: kolana jakby od tyłu ale ciało opiera się na lewym bądź prawym barku (ramieniu) - wydaje się nie za bardzo ale warto spróbować, przynajmniej rece partnerki mają odpoczynek

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
a my obydwoje uwielbiamy od tylu:) cudo takie rozkosznie zwierzece:) mmmmmmmmmmm az sie rozmarzylam:)

Gość koza18
ja lubie jak moj maz pcha w dupcie mojego syneczka ktory ma 17 lat a syneczek pcha mamusie uuummm wiecie jak fajnie?