Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sspis

lista starych panien-prosze sie wpisywac od 27 wzwyz!

Polecane posty

Gość *giga*
"A tak na marginesie - skąd to nagłe zainteresowanie losem starych panien po trzydziestce? Od jakiegoś czasu nie ma dnia, żeby nie powstał jakiś topik w ich intencji lub na ich cześć. Czy to skutek wydzielenia dla nich kafeteryjnego getta w postaci forum "Po 30stce życie dojrzałe", to nagłe dostrzeżenie tej grupy społecznej?" Cos mi sie zdaje, ze ja jestem winna :P Zalozylam ostatnio ten o to topik, no i posypaly sie grady :D: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3212809

tzn. jestem samcem....ale to chyba można pominąć prawda? hmmm mam też dziewczynę....ale tylko jedną zaznaczam!, poza tym tego związku to ja nawet konkubinatem bym nie nazwał.....aaa i jeszcze mam 22 lata, ale czuję się staro, a korzonki mnie bolą od kiedy pamiętam (ale mam kota jak wspominałem wyżej!) ...może nie jestem doskonałym kandytatem, ale zawsze staram się dążyć do spełnienia marzeń, więc i tak będę próbował:O

Gość buuuhahahahahahaha

*giga* --> :-D Nie, \"wysyp\" nastąpił jeszcze przed Twoim topikiem, więc to nie to. ;-) Samcze biedronki --> nie jest źle! :-D Jeśli naprawdę Ci zależy, to masz jeszcze całe 4 lata (według tutejszych kanonów) na zmianę płci! Nawet w wieku jesteś odpowiednim do przechodzenia takich zabiegów. A charakter, osobowość - no, to już całkiem od Ciebie zależy. Wiesz, nauką i pracą... ;-) Po zmianie płci posiadanie dziewczyny nie będzie już żadnym problemem - wszak od dziś wiadomo także, że większość starych panien to lesbijki - będzie jak znalazł. Bóle fizyczne nie są domeną starych panien, ale niewątpliwie dodają prawdziwości narzekaniom. Grunt to realizować marzenia - do dzieła! :classic_cool:

wiedziałem, że nie będzie łatwo:(...najbardziej to się jednak obawiam reakcji dziewczyny-strasznie lubi rywalizację i oczywiście tez chce być starą panną (jakżeby inaczej...taka moda:O) no i właśnie jak będę lepszą S.P. (prawie jak Ś.P. przy okazji;P) to sam nie wiem do czego jest zdolna....może nawet zabrałaby mi kota....nic to dzięki za pomoc w realizacji marzeń idę walnąć se maseczkę

Gość stara panna.......
buuuuuuhhhhhaaaahhhhhhhhaaaaa

1. imię jak wyżej 2. nick (z największą ilością postów)Mój nck jw 4. miejscowość Niebo 5. wiek tez się zmienia.:P Raczej powinien być rocznik. 9. najciekawszy topic moje i niekture , które są ciekawe. 10. najbardziej debilny topic Nie wnoszący nic. 20. mój kafeteriany staż nie liczę. DZIĘKUJEMY

o boże ,a musi byś stara panna,nie może być po prostu panna.

Gość tak se pisze
what?? a z jakiego lamusa wyciagnięte zostało określenie "stara panna"?? w jakichś środowiskach to wogóle jeszcze funkcjonuje?? jeśli wogóle to w bardzo zacofanych..

Gość niestety jestem starą panną
wpisuję się :(

Gość gość
musisz by ć wyjątkowo starą panną skoro wygrzebałaś tak archaiczny temat