Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na rozdrozu

spory dylemat, poradzcie...

Polecane posty

Gość na rozdrozu

od 3 lat jestem z Amerykaninem, bardzo go kocham i wiem ze on mnie tez. On wlasnie oznajmil mi ze kupuje dom w stanach i dal mi do zrozumienia ze chcialby zebym do niego pojechala i z nim zamieszkala.... ;/. Niby super, ale.... ja obecnie mieszkam w Krakowie, mam wlasna mala firme ktora sie rozkreca, marze zeby kupic stylowe mieszkanie na starowce; jestem niezalezna kobieta, lubie kupowac ciuchy w snobistycznych butikach i oblewac sie Chanel :D, siedziec w kawiarniach w Krakowie itd. A on chce, zebym pojechala tam, zamieszkala w domku z trawniczkiem i zostala typowa amerykanska housewife ;/. Kocham go bardzo, chce za niego wyjsc, miec dzieci i prasowac mu koszule, ale na milosc Boska nie tam!!! ;((( Ja chce zostac tutaj. A wiem ze on nie moze tu przyjechac bo nie znajdzie pracy ;/. I co mam robic?

Gość ojdadana
zostac tutaj!!1 Czasem niektore rzeczy trzeba koczyc choc to boli

A ja pojechalam za mezem,choc mialam tu rodzine,kochana prace. Nie zaluje i nawet nie chce mi sie do Polski wracac. Zastanow sie co jest silniejsze: milosc do niego czy do tego do czego sie tak juz przyzwyczailas? Pozdrawiam!! 🌻