Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ya ahutasaka

Kobitki! Co macie w torebce?

Polecane posty

Gość ya ahutasaka

Jak wyżej:) Z jakimi kosmetykami nie możecie sie rozstać i wszedzie je ze soba zabieracie. Wpisujjcie nie tylko kosmetyki

Gość no to może ja
zawsze mam ze soba krem do rak (avon planeta spa), puder- to podstawa bez niego sie nie ruszam, chusteczki higieniczne, pomadke ochronna, i szminke albo blyszczyk poza tym klucze;) papierosy, gumy do żucia, i moj maly talizman :P

Gość koronczarka
puder,pomadka,pilniczek,portfel,telefon,podpaska,chusteczki higieniczne,cukierk,batonik,tiktaki,nić dentystyczną,tabletki przeciwbólowe,książkę,3 dłogopisy,rozkład jazdy autobusów

Gość straszny bałagan
czyli ksiazki, poza tym chusteczki, szczoteczke do zebow paste, telefon, notatnik elktr. kredka do oczu i czerwona szminka

Gość ya ahutasaka
no chusteczki z tego co widac nosi kazda z nas, wpisujcie dalej

Gość kolorkowa
A ja ostatnio znalazłam u siebie taśmę klejącą, spinacze i kasztana:-) hehehe...całkowity burdel:-)

Gość ya ahutasaka
natcnelo mnie do sprzatania w torebce:)

Gość ya ahutasaka
--->kolorkowa kasztana powiadasz ciekawe:)

Gość upupup

Gość upupup

Gość butterflyyyyy
chusteczki higieniczne, lustereczko, pilnik do paznokci, błyszczyk, oczywiscie tel bo bez niego sie z domu nie ruszam:], podpaska, portfel no i chyba tyle az tak duizo tego nie mam:P

Gość tyglysek
a ja mam gumy, dlugopis a nawet 3, perfumy, zapalniczke, rekawiczki, okulary przeciwsloneczne, tampony, blyszczyk, krem, chusteczki, baterie do mp3 a noz by mi sie niespodziewanie wyczerpala:( a do tego jakies ksiazki, zeszyty lub cos takiego

Gość tyglysek
no i portfel i telefon oczywiscie!!

Gość kolorkowa
ano kasztana...normalnego w świecie kasztanka...oczywiscie mam tez bardziej normalne rzeczy jak podpaska, błyszczyk do ust, chusteczki higieniczne, długopis, telefon komórkowy, czasem jakiś notesik...czasem jakieś baterie paluszki skądś...znalazłam tez w mojej torebce łyzeczke plastikową...starą sprężynkę od długpisu i jakieś papierki:-) niezle, co ??

Gość trabka Eustachiusza
Klucze od domu, samochodu, papierosy, telefon, gumy do zucia, dokumenty, długopis, czasami perfumę, błyszczyk, tyle :) I ogólnie zawsze bajzel :o

Gość tropea
a ja fajki , zapalki (bo zawsze gubie zapalniczki), taki maly kremik nivea, puder sypki, probki perfum, telefon oczywiscie, i simieci, smieci, smieci i jeszcze raz smieci:P

Gość ya ahutasaka
no niezle macie wyposazenie dziewczyny:) kasztany, sprezyny :D

Gość ja w swojej
mam tabletki przeciwbolowe, portfel, puder, grzebien,klucze, telefon, plyte cd, pomadke, plyn do plukania jamy ustnej, nic dentystyczna, krople do oczu, chusteczke do higieny intymnej, wkladke higieniczna, coldrex w saszetce, dlugopis, zovirax, pilnik, lusterko. Lomatko, sama nie wiedzialam ze tam tyle badziewia....no i dodam, ze jestem zdrowa:)

Gość kolorkowa
chyba jestem wyjątkowa:-) hehehe Nikt nie wpisał kasztanów i sprężyn

Gość ja wlasnie robie porzadek
w torebce bo juz niezly syf zalegal, narazie same papiery i okruchy:o

Gość ya ahutasaka
kolorkowa, narazie prowadzisz:D

Gość ja za to mam
jakies bilety do kina 150 dlugopisow , i wogle jeden wielki syf

Gość o ja znalazlam
biale ponczochy

Gość okt
zawsze lustereczko, krem do rak, blyszczyk, chusteczki, korektor na wszelki wypadek i kredke do oczu

Gość ja to mam dopiero
bilet miesieczny, papierosy, zapalniczki, dowod, tabletki przeciwbolowe, pilniczek do paznokci, chusteczki higieniczne, plastry, klucze od domu i od firmy, dlugopisy, gumki do wlosow + jakies spinki, notes, klendarz-organizer, wkladki higeniczne, podpaski, " garsc" tamponow, maszynke do golenia (???)-nowa-zapomnialam wyjac i mala kosmetyczke a w niej:puder, blyszczyk, tusz do rzes, jakies pedzelki do cieni i cienie, roz, ksiazke i telefon. Jednym slowem mowiac SYF!!! Nie wiem po co mi to wszystko... Ale nigdy nie wiem czego bede potrzebowac...

DZISIAJ :1. dowod osobisty 2. paszport 3. legitymacje honorowego dawcy krwi 4. karta kredytowa master 5. siedem innych kart kredytowych 6. prawo jazdy+papiery samochodu 7.portfel-pieniadze w bilonie i w banknotach - zlotowki 8. portfel- pieniadze w bilonie i banknotach-euro 9. piornik ( cztery dlugopisy, pioro + naboje fioletowe, czarny flamaster, dwa olowki, gumka) 10.mala kosmetyczka (szminka,puderniczka, krem do twarzy na noc, masc na bolace miesnie -voltarene, szczoteczka do zebow, pasta do zebow, majtki) 11.maly klaser ze zdjeciami osob, ktore sa mi bliskie i z miejsc, w ktorych bylam szczesliwa), 12.biblia paulinow 13. medytacje Krisznamurti na kazdy dzien 14.etui z kluczami ( dom, praca, samochod, skrzynka na listy, piwnica) 15.kalendarzo-notes 16.notes osobny na adresy i telefony 17.dwie faktury do zaplacenia na wczoraj 18.siedem roznych kamieni do pracy z czakrami 19.zlozona torba foliowa pojemna 20. trzy listy do wyslania 21. paczka papierosow, dwia zapalniczki 22. telefon komorkowy 23. zasilacz do tel. komorkowego 24. lista hoteli \"formule1 \"w Europie 25. wahadelko 26.scyzoryk wieloczynnosciowy 27.dwie paczki husteczek higienicznych 28. okulary w etui do czytania 28. okulary w etui przeciwsloneczne 29.parasolka skladana 30.zeton z jakiegos kasyna 31.przedawniony bon na dodatkowa pizze 31.guma do zucia

Gość kolorkowa
hej czy nadal prowadze w rankingu rzeczy nietypowych w torebce damskiej??:-)

ja zajrzałam do swojej: 1.klucze od domu 2.klucze od samochodu 3.dokumenty samochodu 4.krem do rąk 5.jeden tampon 6.saszetke z karmą dla kota 7.portfel a w nim pieniadze, karta, prawo jazdy 8. dwa snickersy (juz jeden , bo drugiego własnie zjadam)

Gość kudłata noga
o masz..ale ciekawe rzeczy tam nosisz