Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spaghetti...

Spróbujmy kolejny raz

Polecane posty

15 minut temu, parabataii napisał:

To wszystko co piszesz to prawda, niemniej pomysł na obydwa te miniseriale jest ten sam tylko rozwinięcie trochę inne 🙂 do tego tygielka spokojnie można jeszcze dorzucić film "Uciekaj" - widziałaś?  

A ja bym chciała żeby ktoś zaskoczył mnie pomysłem a nie rozwinięciem 😉

Możesz podać tytuł tamtego jeśli pamiętasz : ) też chętnie zobaczę...

Filmy bywają do siebie podobne tak jak w życiu przydarzają nam się podobne sytuacje... ważny jest jeszcze klimat, dobór obsady... może to u mnie przeważyło choć też wybiegłam myślami próbując przewidzieć co za chwilę się wydarzy bo filmy bywają do siebie podobne to można szukać w głowie jakichś odwołań do tego co już gdzieś kiedyś się widziało... tak się dzieje w przypadku horrorów, kryminałów, thrillerów... jest ta potrzeba zaskoczenia... zaskoczcie mnie czymś nowym i przed twórcami pojawia się nie lada wyzwanie : )

Tak, oglądałam... : ) 

Wiele lat temu leciał w TV dobry miniserial 

Czerwona róża: ) teraz sobie o nim przypomniałam... podobnie dobrze się go oglądało.

20 minut temu, yeya napisał:

Filmy bywają do siebie podobne tak jak w życiu przydarzają nam się podobne sytuacje... ważny jest jeszcze klimat, dobór obsady... może to u mnie przeważyło choć też wybiegłam myślami próbując przewidzieć co za chwilę się wydarzy bo filmy bywają do siebie podobne to można szukać w głowie jakichś odwołań do tego co już gdzieś kiedyś się widziało... tak się dzieje w przypadku horrorów, kryminałów, thrillerów... jest ta potrzeba zaskoczenia... zaskoczcie mnie czymś nowym i przed twórcami pojawia się nie lada wyzwanie : )

Tak, oglądałam... : ) 

Jak będę przeglądała Netflix i na niego trafię to Ci podeślę tytuł 😉

• Like 1

18 minut temu, yeya napisał:

Wiele lat temu leciał w TV dobry miniserial 

Czerwona róża: ) teraz sobie o nim przypomniałam... podobnie dobrze się go oglądało.

Ja to chyba oglądałam, zdaje się że to było tak zrobione że wydawało się ze tam wchodzą kwestie paranormalne a ostatecznie tam były kwestie technologiczne? 🤔 mogło mi się z czymś innym pomylić 😄 czasem myślę że za dużo tego oglądam 😊

Z ciekawszych moim zdaniem seriali to jeszcze OA mi się bardzo podobało. Szkoda że nakręcili tylko 2 serie i porzucili pomysł.

• Like 1

1 godzinę temu, yeya napisał:

To chyba jednak był film - zabawa w pochowanego 🙂 ale wydaje mi się że jeszcze coś podobnego widziałam tylko tam główna bohaterka była ciemnoskóra.🤔

• Like 1

1 godzinę temu, parabataii napisał:

Ja to chyba oglądałam, zdaje się że to było tak zrobione że wydawało się ze tam wchodzą kwestie paranormalne a ostatecznie tam były kwestie technologiczne? 🤔 mogło mi się z czymś innym pomylić 😄 czasem myślę że za dużo tego oglądam 😊

Z ciekawszych moim zdaniem seriali to jeszcze OA mi się bardzo podobało. Szkoda że nakręcili tylko 2 serie i porzucili pomysł.

Chyba tak, ale niewiele pamiętam... czasem warto odświeżyć : ) 

Oki chyba widziałam, że jest na netflixie to obejrzę. Dzięki : )

33 minuty temu, parabataii napisał:

To chyba jednak był film - zabawa w pochowanego 🙂 ale wydaje mi się że jeszcze coś podobnego widziałam tylko tam główna bohaterka była ciemnoskóra.🤔

Zerknęłam na opis, historia wydaje się ciut inna, ale obejrzę... : )

Teraz jestem w trakcie oglądania tego i chętnie przyjmę polecajki bo szukanie czegoś ciekawego jak już trochę się obejrzało... trochę czasu zajmuje : )

https://www.filmweb.pl/serial/Remarriage+%26+Desires-2022-10008021

Edytowano przez yeya
  • Like 1

Moim zdaniem to taki bardziej romans z intrygą w tle : ) zrobiłam tak, że po kilku odcinkach przeskoczyłam do ostatniego (trochę podejrzałam)i stwierdziłam, że jednak obejrzę do końca bo nie byłam pewna czy mi się chce... : ) jak zakończenie będzie średnie...

Edytowano przez yeya

1 godzinę temu, yeya napisał:

Moim zdaniem to taki bardziej romans z intrygą w tle : ) zrobiłam tak, że po kilku odcinkach przeskoczyłam do ostatniego (trochę podejrzałam)i stwierdziłam, że jednak obejrzę do końca bo nie byłam pewna czy mi się chce... : ) jak zakończenie będzie średnie...

😄 Ja tak miałam z pamiętnikami wampirów, w 4 serii przeczytałam jak się 8 kończy bo nie byłam pewna czy chce w to dalej brnąć 😊

5 godzin temu, parabataii napisał:

😄 Ja tak miałam z pamiętnikami wampirów, w 4 serii przeczytałam jak się 8 kończy bo nie byłam pewna czy chce w to dalej brnąć 😊

: ) obejrzałam do końca... koniec się zgadzał

Pierwszą burze w tym roku mamy... aż dziwne tak wcześnie i na dodatek w święta : )

Edytowano przez yeya

4 minuty temu, yeya napisał:

Pierwszą burze w tym roku mamy... aż dziwne tak wcześnie i na dodatek w święta : )

Popieram u mnie też, a prognoza na to nie wskazywała ... oszukali mnie :classic_cool:

9 minut temu, yeya napisał:

A u mnie spokój, cisza.

6 minut temu, Spaghetti... napisał:

Popieram u mnie też, a prognoza na to nie wskazywała ... oszukali mnie :classic_cool:

Lato szybciej nadejdzie : ) 

1 minutę temu, parabataii napisał:

A u mnie spokój, cisza.

Kielecczyzna... a teraz pada. 

Miłego wieczoru, jutro zajrzę.

• Like 2

Przed chwilą, yeya napisał:

Kielecczyzna... a teraz pada. 

Krakowszczyzna 😄 słońce cały dzień,  a teraz jest ciemno więc nie wiem czy coś się nie zmieniło 🙂

1 minutę temu, parabataii napisał:

Krakowszczyzna 😄 słońce cały dzień,  a teraz jest ciemno więc nie wiem czy coś się nie zmieniło 🙂

Do Krakowa daleko nie jest : ) może przywita Was lany poniedziałek... pa

20 minut temu, yeya napisał:

Do Krakowa daleko nie jest : ) może przywita Was lany poniedziałek... pa

Może- niech leje,  lepiej się śpi 😉 pa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się