Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ya ahutasaka

Kobitki! Co macie w torebce?

Polecane posty

Go艣膰 ya ahutasaka

Jak wy偶ej:) Z jakimi kosmetykami nie mo偶ecie sie rozsta膰 i wszedzie je ze soba zabieracie. Wpisujjcie nie tylko kosmetyki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no to mo偶e ja
zawsze mam ze soba krem do rak (avon planeta spa), puder- to podstawa bez niego sie nie ruszam, chusteczki higieniczne, pomadke ochronna, i szminke albo blyszczyk poza tym klucze;) papierosy, gumy do 偶ucia, i moj maly talizman :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koronczarka
puder,pomadka,pilniczek,portfel,telefon,podpaska,chusteczki higieniczne,cukierk,batonik,tiktaki,ni膰 dentystyczn膮,tabletki przeciwb贸lowe,ksi膮偶k臋,3 d艂ogopisy,rozk艂ad jazdy autobus贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straszny ba艂agan
czyli ksiazki, poza tym chusteczki, szczoteczke do zebow paste, telefon, notatnik elktr. kredka do oczu i czerwona szminka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ya ahutasaka
no chusteczki z tego co widac nosi kazda z nas, wpisujcie dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorkowa
A ja ostatnio znalaz艂am u siebie ta艣m臋 klej膮c膮, spinacze i kasztana:-) hehehe...ca艂kowity burdel:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ya ahutasaka
natcnelo mnie do sprzatania w torebce:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ya ahutasaka
--->kolorkowa kasztana powiadasz ciekawe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 butterflyyyyy
chusteczki higieniczne, lustereczko, pilnik do paznokci, b艂yszczyk, oczywiscie tel bo bez niego sie z domu nie ruszam:], podpaska, portfel no i chyba tyle az tak duizo tego nie mam:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyglysek
a ja mam gumy, dlugopis a nawet 3, perfumy, zapalniczke, rekawiczki, okulary przeciwsloneczne, tampony, blyszczyk, krem, chusteczki, baterie do mp3 a noz by mi sie niespodziewanie wyczerpala:( a do tego jakies ksiazki, zeszyty lub cos takiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyglysek
no i portfel i telefon oczywiscie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorkowa
ano kasztana...normalnego w 艣wiecie kasztanka...oczywiscie mam tez bardziej normalne rzeczy jak podpaska, b艂yszczyk do ust, chusteczki higieniczne, d艂ugopis, telefon kom贸rkowy, czasem jaki艣 notesik...czasem jakie艣 baterie paluszki sk膮d艣...znalaz艂am tez w mojej torebce 艂yzeczke plastikow膮...star膮 spr臋偶ynk臋 od d艂ugpisu i jakie艣 papierki:-) niezle, co ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trabka Eustachiusza
Klucze od domu, samochodu, papierosy, telefon, gumy do zucia, dokumenty, d艂ugopis, czasami perfum臋, b艂yszczyk, tyle :) I og贸lnie zawsze bajzel :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tropea
a ja fajki , zapalki (bo zawsze gubie zapalniczki), taki maly kremik nivea, puder sypki, probki perfum, telefon oczywiscie, i simieci, smieci, smieci i jeszcze raz smieci:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ya ahutasaka
no niezle macie wyposazenie dziewczyny:) kasztany, sprezyny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja w swojej
mam tabletki przeciwbolowe, portfel, puder, grzebien,klucze, telefon, plyte cd, pomadke, plyn do plukania jamy ustnej, nic dentystyczna, krople do oczu, chusteczke do higieny intymnej, wkladke higieniczna, coldrex w saszetce, dlugopis, zovirax, pilnik, lusterko. Lomatko, sama nie wiedzialam ze tam tyle badziewia....no i dodam, ze jestem zdrowa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorkowa
chyba jestem wyj膮tkowa:-) hehehe Nikt nie wpisa艂 kasztan贸w i spr臋偶yn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wlasnie robie porzadek
w torebce bo juz niezly syf zalegal, narazie same papiery i okruchy:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ya ahutasaka
kolorkowa, narazie prowadzisz:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja za to mam
jakies bilety do kina 150 dlugopisow , i wogle jeden wielki syf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ja znalazlam
biale ponczochy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okt
zawsze lustereczko, krem do rak, blyszczyk, chusteczki, korektor na wszelki wypadek i kredke do oczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to mam dopiero
bilet miesieczny, papierosy, zapalniczki, dowod, tabletki przeciwbolowe, pilniczek do paznokci, chusteczki higieniczne, plastry, klucze od domu i od firmy, dlugopisy, gumki do wlosow + jakies spinki, notes, klendarz-organizer, wkladki higeniczne, podpaski, " garsc" tamponow, maszynke do golenia (???)-nowa-zapomnialam wyjac i mala kosmetyczke a w niej:puder, blyszczyk, tusz do rzes, jakies pedzelki do cieni i cienie, roz, ksiazke i telefon. Jednym slowem mowiac SYF!!! Nie wiem po co mi to wszystko... Ale nigdy nie wiem czego bede potrzebowac...

Udost臋pnij ten post

DZISIAJ :1. dowod osobisty 2. paszport 3. legitymacje honorowego dawcy krwi 4. karta kredytowa master 5. siedem innych kart kredytowych 6. prawo jazdy+papiery samochodu 7.portfel-pieniadze w bilonie i w banknotach - zlotowki 8. portfel- pieniadze w bilonie i banknotach-euro 9. piornik ( cztery dlugopisy, pioro + naboje fioletowe, czarny flamaster, dwa olowki, gumka) 10.mala kosmetyczka (szminka,puderniczka, krem do twarzy na noc, masc na bolace miesnie -voltarene, szczoteczka do zebow, pasta do zebow, majtki) 11.maly klaser ze zdjeciami osob, ktore sa mi bliskie i z miejsc, w ktorych bylam szczesliwa), 12.biblia paulinow 13. medytacje Krisznamurti na kazdy dzien 14.etui z kluczami ( dom, praca, samochod, skrzynka na listy, piwnica) 15.kalendarzo-notes 16.notes osobny na adresy i telefony 17.dwie faktury do zaplacenia na wczoraj 18.siedem roznych kamieni do pracy z czakrami 19.zlozona torba foliowa pojemna 20. trzy listy do wyslania 21. paczka papierosow, dwia zapalniczki 22. telefon komorkowy 23. zasilacz do tel. komorkowego 24. lista hoteli \"formule1 \"w Europie 25. wahadelko 26.scyzoryk wieloczynnosciowy 27.dwie paczki husteczek higienicznych 28. okulary w etui do czytania 28. okulary w etui przeciwsloneczne 29.parasolka skladana 30.zeton z jakiegos kasyna 31.przedawniony bon na dodatkowa pizze 31.guma do zucia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolorkowa
hej czy nadal prowadze w rankingu rzeczy nietypowych w torebce damskiej??:-)

Udost臋pnij ten post

ja zajrza艂am do swojej: 1.klucze od domu 2.klucze od samochodu 3.dokumenty samochodu 4.krem do r膮k 5.jeden tampon 6.saszetke z karm膮 dla kota 7.portfel a w nim pieniadze, karta, prawo jazdy 8. dwa snickersy (juz jeden , bo drugiego w艂asnie zjadam)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kud艂ata noga
o masz..ale ciekawe rzeczy tam nosisz

Udost臋pnij ten post