Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko-ma-swoj-czas

obrączki z Apart

Polecane posty

Gość NIE PRAWDA

Gość wyraz nieprawda
pisze sie razem 😠 fakt na obrączkach nie ma żadnego logo

NO ja słyszałam co innego :P że logo firmy jest na obrączkach :O ale może to nieprawda.

Zadzwoniłam do Apart i zapytałam się pani czy to prawda, że jest logo na obrączkach. Powiedziała, że kiedyś tak robili, a teraz juz tak nie jest. Jeśli się trafi logo akurat na naszych obrączkach, to można je zwrócić i poczekać na ten sam model, ale bez loga.

Gość tak było
Moi znajomi byli cali szczęśliwi, bo kupili tam pierścionek zaręczynowy (my zresztą też)i milie zniżkę na obrączki. Okazało się, że te obrąckzi to tylko natańsze (takie cieniutkie, że aż żałośnie to wyglądało) i za grawer trzeba by dodatkowo płacić. Znajomi zdecydowali się na obrączki bez graweru i dostali z logo Apart. Wygląda to baaardzo głupio... :-)

Gość tak było
Tak, to też wiem, bo inni znajomi wybrali sobie obrączki z grawerem. Może skojarzysz wzór - z takiego jakby "zielonego" złota z poprzecznymi wdrążeniami, u niej dodatkowo jest cyrkonia. Znajomi brali ślub w czerwcu roku 2003 i tego graweru robionego w 10 minut u niej na obrączce już nie ma. Ona ją nosi, wiec obrączka jest bardzo brzydko porysowana - miękkie zloto to jest. On ma grawer i w miare ok obrączkę, ale zakłada ją tylko na wielkie okazje :-)

Gość tak było
o, sorry, właśnie doczytałam na stronie apart, że to diamenty... ;-) model 225, na stronie jest zwykłe złoto, oni mają z takiego ciemniejszego, widocznie wtedy były rózne opcje.

W Aparcie logo firmy jest na ich kartach rabatowych, torebkach i prezentach za lojalność. Kupuję razem z Mężem u nich biżuterię od długiegi czasu i nie zdarzyło się nigdy bym na wyrobie jubilerskim widziała logo... Swoją drogą, polecam tą firmę... Wygodzili mojemu pokrętnemu gustowi za rozsądną cenę... A obsługa pierwsza klasa...

Gość agatkaaax
my kupowalismy obrączki w APARCIE i wiem, że jest logo, ale można np powiedzieć że chce sie bez logo, i wtedy jest bez logo. My tak zrobilismy bo nie chcielismy logo firmy

Z prezentami za lojalność sprawa ma się tak... Kiedy kupi się biżuterię za ok 500zł dostaje się propozycję otrzymania karty rabatowej Apartu. Nie pamiętam ile konkretnie jest tego rabatu - cena prezentów jest tajemnicą męża :D ... Posiadanie tej karty wiąże się z tym, że co jakiś czas otrzymuje się katalog nowej kolekcji Apartu i informację czy są jakieś prezenty, najczęściej wypuszczane na Boże Narodzenie. Ostatnio było zamszowe puzderko na biżuterię... Całkiem ładniutkie...