Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płace to wymagam

płace to wymagam - co wy na to?

Polecane posty

Podejmij jeszcze raz temat i powiedz mu, że też masz coś do powiedzenia i wspólnie wybierzecie. Chyba już nic nie zmienisz, taki ma charakter. Może nie warto kopii kruszyć. Pójdzcie na kompromis. Zapomnij mu jego nietakt i tyle, bo gdybyś chciała walczyć o swoje, musisz rozwalić sobie małżeństwo. Podejmuj więcej decyzji w waszych sprawach, bądz bardziej konsekwentna. Mnie jest bardzo trudno, znam to wszystko. Pozdrawiam Cię i pracuj nad sobą.

Gość grusznik
ale to widzisz nie facet. Z takim nie pogadasz. palnął jak łysy o ścianę. Widać ze czuje się władca i sponsorem. Jakie musisz teraz miec przeswiadczenie. On ciagle ciebie utrzymuje i powie ci kiedys ze dzięki niemu masz cos jesć. Koszmar.

Gość ale ja place to wymagam ....
Albo zle to opisalas, albo zle go zrozumialas. Z tego co ja zrozumialam z Twojego pisanego to maz ma racje. Jezeli placi to chce zeby ta usluga warta byla tej zaplaty a nie byle co i powinnas pojsc raczej jego kierunkiem myslenia. Dzis za byle badziewie zaplacisz duzo a tej samej cenie mozesz miec cos naprawde super. Nie obrazaj sie bo na pewno takim stwierdzeniem nie mial nic zlego na mysli. Udanego pobytu :-)

Gość grusznik
ale ona chciała poszukac w necie ofert i dac mu do wyboru , potem on tez wybrane by przejrzał i wybrał najodpowiedniejszą

Gość ale ja place to wymagam ....
I zapomnialam dodac, ze facet czesto chlapie jezykiem nie zdajac sobie sprawy z tego co powiedzial i robiac z tego "widly" niepotrzebnie do spiec dochodzi. POgadaj z nim o tym ale juz na spokojnie :-) Powodzenia :-)

Gość płace to wymagam
ale jemu chodziło o wypisanie na kartce nakciekawszych hoteli z cenami , danymi itp. nie o konkretny hotel

Gość płace to wymagam
a za szukanie w internecie i wypisywanie mi nie płaci

Ja bym nie miała ochoty już nigdzie jechać! Wszystko tak jak mężus chce no to niech sobie jedzie sam a Ty sama skoro tak się różni to wszytko i nie potrafi jakoś wypośrodkować... A to \"płacę to wymagam\" brzmi jak wypomnienie

Gość płace to wymagam
własnie ja też nie mam już ochoty na ten wyjazd, tak to można sobie powiedzieć do prosttytutki

No to nie jedź, bo Cię potraktował jak byle kogo, jak można tak powiedzieć do żony i w ogóle jakoś nie starać się dogadać, bo przecież gdyby powiedizał wiesz ja bym chciał to to i to a Ty chcesz coś tam innego to znajdziemy coś co będize po środku a on wylatuje z tekstem, który pasuje do jakiegoś sponsoringu a nie małżeństwa. To tak jakby Ci powiedizał wiesz ja Cię żywię, bo Ty mało zarabiasz i nawet na Ciebie nie starcza aco dopiero mówić o całej reszcie...

Doczytałam się, że macie dzieci. Kochana życie jest brutalne. Trudno z takiego powodu rozwalać dzieciom rodzinę. Jeszcze nie raz bedziesz słyszeć od męża wiele słów, które będą Cię bolały. Takie jest zycie. W każdym związku jest harmonia nastrojów. Raz lepiej raz gorzej. Nie ma idealnych związków, że tylko jest cacy i cacy. Nie ma życia beż frustracji, bez cierpienia, bez smutku i napewno masz też radość. Wiem każda z nas chciałaby aby było zawsze pięknie, idealnie , poprostu tak nie ma! Każdy następny facet może okazać się o wiele gorszy. Tak podeszłam do tematu, ponieważ macie już dzieci i jesteś dojrzała osobą i musisz to wszystko wiedzieć. Ludzie są tylko ludzmi.

O wyjezdzie z oddzielnymi pokojami nawet nie marz. To byłoby śmieszne i zarazem tragiczne. To już lepiej nie jedz wcale. Ale proponuję pójść na kompromis i wyjaśnic sobie. Dodać możesz mężowi, że jest mało delikatny. Miłego wypoczynku zyczę.

Gość płace to wymagam
ale mnie nie chodzi od razu o rozwalamie małżeństwa tylko o to co zrobić w tej konkretnej sytuacji, jak byście wy zachowały się na moim miejscu

Gość płace to wymagam
rozmawiałam z nim, mętnie się tłumaczył, że nie o to mu chodziło i powtórzył, że skoro on płaci to ja mam wypisać te hotele tak jak on chce i wtedy kiedy on chce, bo on tak uważa i tak mu się podoba

Gość płace to wymagam
up

Gość czy ona pracuje czy nie
to ma męża chama i tyle. nigdzie bym nie pojechała. nie zapomnij mu policzyć za robociznę jak obiad ugotujesz.

Gość pukpukpuk
czyli już wyjaśniłaś mu, że to nie było grzeczne? jesli to Ty gotusz obiady to przez długi czas rób tylko to, czego on nie cierpi. tłumacz mu z uśmiechem, że gotujesz, więc decydujesz:)

Gość bbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
up

Gość lece bo chce