Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisi

TABLETKI Doradzcie mi jakes tanie dobre i takie po których sie nie tyje.

Polecane posty

Gość pisi

Jutro ide do ginekologa bede zmieniała tabletki i samam nie wim na jakie. Napiszcie jakie bierzecie ile czasu czy sa oki i ile kosztuja dzieki.

Hello :) ja miesiąc temu byłam przed takim samym dylematem :) więc rozumiem. Koleżanka poleciła mi HARMONET. Oczywiście naczytałam się o nim ile tylko można. Opinie były różne. Jutro biore ostatnią tabletke z opakowania i tycia nie zauważyłam (jeszcze-mam nadzieje że nie będzie). Są to tabletki z małą zawartością hormonów - w sam raz na początek. Hmmmm może jednym minusem jest ospałość a drugim lekkie poddenerwowanie. Licze, że przy następnych opakowaniach to minie. Kosztują różnie, zależy w której aptece. Ja za swoje płaciłam około 35 zł (w porównaniu do innych sporo) Lekarz coś doradzi :) więc powodzenia!!!!

Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na dane tabletki...jednym służą te innym tamte-musisz po prostu sama wypróbować i zobaczyć jak sie będziesz czuła...mi np Hormonet nie pasował bo miałam wszystkie objawy uboczne jakie były na ulotce i prawie wylądowałam w szpitalu...innym znowu pasuje jak ulał :-) Przez ostatnie miesiące ze względu na wysoki testosteron brałam Diane35 (działa również antykoncepcyjnie) i tu się mile zaskoczyłam bo zero objawów ubocznych i do tego schudlam prawie 5 kg w ciągu tych 6 miesięcy...ale znowu poczytaj na innych topikach jak to dziewczyny narzekają na ten lek,ze tyją i im nie słuzy....tak więc sama widzisz co organizm to inna reakcja i ciężko tak z rozbiegu polecić komuś coś co może się okazać pomyłką!!!!ginekolog z pewnością doradzi Ci co i jak ..pozdrawiam

Gość przykro mi
"pisi" ale neistety, chyba nic nie pomoze Ci ten topik Tabletki to sprawa indywidualna kolezanka u gory poleca Ci harmonet, a ja np Ci go ODRADZAM ! :) Bralam harmonet przez pol roku czulam sie tragicznie, dostalam wielkich pryszczy, bolal mnie brzuch... a np moja siostra po harmonecie ktory brala przez kilak lat, czula sie znakomicie, miala piekna cere, piekne wlosy + zabezpieczenie:):):) Wiec, jak widzisz, neistety jest tak ze trzeba probowac:( i przekonac sie na sobie:( jeden organizm dziala tak inny inaczej wiec jka widac opinie beda rozne:) tez czytalam nawet duzo dobrego o harmonecie, a dla mnie jednak nie byl dobry:)

Gość przykro mi
no wlasnie, dokladnie to samo mowi malowanalala. I co diane maja wieksza dawke hormonow niz harmonet aona jeszcze schudla !! wiec sama widzisz...

Gość pisi
dzieki Wam za wypowiedzi ja jestem juz po ciazy mam dzidziusia i brałam wczesniej tabletki ale nie ma ich w aptekach. Wiec musze zmienic. A co sadzidzie o microgynon, rigevidon, regular czy ktos je brał prosze napiszcie cos jeszcze.

Moja koleżanka bierze rigevidon i jest zadowolona :) Brała już kilka rodzajów tabletek a te odpowiadaja jej najlepiej :) Słyszałam, że są to tabletki dobrae dla dziewczyn, które bóle porodowe mają już za sobą :D

Moja koleżanka bierze rigevidon i jest zadowolona :) Brała już kilka rodzajów tabletek a te odpowiadaja jej najlepiej :) Słyszałam, że są to tabletki dobrae dla dziewczyn, które bóle porodowe mają już za sobą :D

Moja koleżanka bierze rigevidon i jest zadowolona :) Brała już kilka rodzajów tabletek a te odpowiadaja jej najlepiej :) Słyszałam, że są to tabletki dobre dla dziewczyn, które bóle porodowe mają już za sobą :D

Gość pisi
ja cały czas czekam na wypowiedzi jak co to piszcie z góry dzieki 🌼