Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gay fm

tak wygląda ewa z lasu

Polecane posty

6 minut temu, miszluft napisał:

Goryla😃

to jest to inpostu bo straszyl prezes ze coś otworzy ale żeby za głośno nie mówic, żeby nie było lipy jak jednak nie ruszy 😀

To chyba nie inpostu, tylko sakiewicza, olechowskiego, rachonia i jeszcze jednego bezwzględnego szczurka z redakcji 🙂

Napisano (edytowany)
2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tam teraz jakieś 50 procent to ledwo włącza kompa. No niestety, z trendy alternatywy dla naszej klasy zrobił się portal dla ćwoku, którzy instagrama i tik toka odkryją za następne 15 lat. Potem nastąpi kolejny cykl wymiany i na insta będą przemowy polityczne z melin.

No ona całkiem młoda niestety wiec raczej umie włączyć kompa, nie wiem publikuje jakies tresci na profilu alarmujące o x po czym komuś w komentarzu chamsko wyśmiewa podobna sytuacje. To trzeba mieć nasrane w głowie 

powiedzialabym o co chodzi ale skomentowałam tam sama 😃 wiec mnie wystalkujecie. Dostałam ze 100 lajkow w godzine za mój komentarz do niej 😃

Edytowano przez miszluft

5 minut temu, murb napisał:

Z kamizelkom, jeden rząd i nie różowy.

z kamizelką to mam tylko jeden - ciemnoszary

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie chce mi sie z tobą gadać, ..

Po czym wypocił ścianę tekstu o wszystkim, tylko nie na temat 😄

2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Mi na 20 lat 🫣

Mnie tez! Chciałabym coś nowego na swieta ale obiecałam sobie najpoerw zmęczyć co mam a minimum chociaz jedno

smierdzimy 😃

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Gdzie?

Ja to, co by mnie interesowało w rossmannie, zamawiam najczęściej  przez empik to jednak też nie sa stale ceny ale czesto trafiam ze płacę około  50%  tego, co u nich wychodzi w promocji 1+1 za dwa zapachy.

• Like 1

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

z kamizelką to mam tylko jeden - ciemnoszary

ale on nie został Ci po 1 komunii?

• Haha 1

4 minuty temu, miszluft napisał:

Kurde to krotko ci sie trzymają, na całe 2 miesiace? 😃 ja jeszcze mecze perfumy od byłej teściowej 😃

W przewadze kupuje wody perfumowane, które obok perfum nie stały. Z tych które kupiłam ostatnio (po czasie) zdecydowałam, że dkNY będę używać nachalnie i te la dore. Resztę wypsiukam w powietrze 🤣

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To chyba nie inpostu, tylko sakiewicza, olechowskiego, rachonia i jeszcze jednego bezwzględnego szczurka z redakcji 🙂

A to nawet nie wiedziałam o tym wytworze. Tylko ze brzoska coś szykuje 

Przed chwilą, Baba napisał:

W przewadze kupuje wody perfumowane, które obok perfum nie stały. Z tych które kupiłam ostatnio (po czasie) zdecydowałam, że dkNY będę używać nachalnie i te la dore. Resztę wypsiukam w powietrze 🤣

Ja chcąc sie pozbyc czegos bo mam ochotę na nowe oddelegowałam jedne (które sama zrobiłam na warsztatach) jako kiblowe 😃

2 minuty temu, miszluft napisał:

No ona całkiem młoda niestety wiec raczej umie włączyć kompa, nie wiem publikuje jakies tresci na profilu alarmujące o x po czym komuś w komentarzu chamsko wyśmiewa podobna sytuacje. To trzeba mieć nasrane w głowie 

powiedzialabym o co chodzi ale skomentowałam tam sama 😃 wiec mnie wystalkujecie. Dostałam ze 100 lajkow w godzine za mój komentarz do niej 😃

Dlatego ja tam nie komentuję. Pół rodziny myśli to samo, co ci wypisujący brednie, druga pomyśli, że hejtuję ...ów i to słabe guilty pleasure. Wolę już X 🙂

5 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Mi na 20 lat 🫣

Żeby nie było. Papieru toaletowego też kupiłam dużo 🤣 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Mnie tez! Chciałabym coś nowego na swieta ale obiecałam sobie najpoerw zmęczyć co mam a minimum chociaz jedno

smierdzimy 😃

Ciekawe czy ktoś tak jak ja trzyma perfumy na półce w kuchni 😂 To tak żeby mieć je na oku i się psiknąć przed wyjściem. 

Można się pryskać na noc 🤔 może sobie zrobię aromaterapię 😅

11 minut temu, miszluft napisał:

Kurde to krotko ci sie trzymają, na całe 2 miesiace? 😃 ja jeszcze mecze perfumy od byłej teściowej 😃

Haha, ja nadal mam dwa zaczęte zapachy z 2017, a teraz te zapachy to już prawie nie do dostania bo wycofane. 

2 minuty temu, miszluft napisał:

Ja chcąc sie pozbyc czegos bo mam ochotę na nowe oddelegowałam jedne (które sama zrobiłam na warsztatach) jako kiblowe 😃

Jak sobie przypomnę jak nietrafiona konwalia się mieszała z gływnem to 🤢

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się