Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gay fm

tak wygląda ewa z lasu

Polecane posty

22 minuty temu, miszluft napisał:

Całujcie me stopy

Z checia ; )

Gdzie sie umawiamy na caloeanie stopek? ; P

Edytowano przez Dimentio

3 minuty temu, Baba napisał:

W tym roku kupiłam 4 flaszki  (tej samej) wody perfumowanej w 3 różnych sklepach i w każdym była inna cena. O tym nie dyskutuję, bo to normalne w przypadku wielu produktów. 

Jeśli nawet twoje są tam droższe o 10 zł? To i tak ci się opłaca kupić dwie w cenie jednego. A już najbardziej się opłaca kupić te po 250/300 zł jeśli ktoś takich systematycznie używa. 

Ja kupiłam 6 faszek i jeszcze 2 na temu zamówiłam 🤣

Tak, w takim rachunku podwójnym wychodzi przyzwoicie. Wzięłam dla młodej na imieniny i dla siebie. 

Dzisiaj w stacji na R reklamowali nowy portal sprzedażowy co ma przykryć allegro i temu. Jak tam weszłam to skisłam ze śmiechu po czym strona się zablokowała z przeciążenia 😄 Ale ponoć perfumy też tam mają.  Goryla pe el

6 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Ale w razie wu masz łom za plecami 😎

Ewa jest pikna, ale niestety nie chce mi się pokazać 😪

Brzmisz jak podszyw Filipka.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Fejs to rak maksymalny. Nie ma raczej tam wprawdzie widmoków z rodzicami wchodzącym dzieciom do wanny, ale cała pozostała paleta ciemnoty do wyboru, do koloru. Anteny 5g krowy nie dają mleka, chemitrails trują, śmiercionki zabijają, w latach 60 było lepiej z pajdą chleba z cukrem, spece od budowania elektrowni po loty w kosmos. Chłopski rozum at its best i czasem tylko kopara opada, że ktoś aż tak się nie wstydzi publicznie 🙂

Straszne, te teorie spiskowe to jeszcze, ale właśnie widziałam okropny komentarz w delikatnej sprawie (gdzie nie trzeba wiedzy tylko jakaś minimalna empatię) aż trudno uwierzyc ze kobieta to pisala, a ta pisze z nazwiskiem, zdjęciem itd. Wiec nawet nie czuja jaki to krindz. Dostała kilkanaście komentarzy żeby sie stuknęła w łeb co prawda i 90proc negatywnych reakcji ale co to zmieni jak ona myśli co myśli. Tragedia 

5 minut temu, miszluft napisał:

Ja w tym roku nie oszalałam na bf. Mało, przemyślane, potrzebne i pod katem świat. Całujcie me stopy teraz ze taka bystra i rozsądna jestem 

A ty pocałuj mą łydkę, która doczekała w Deichmanie kozaków dla mięsistych Grażyn 🤗

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

Ale ja chcę oryginał! [Foch]

A widmok nie latał z oryginałem?:p

10 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Że perfumy 1+1.

Rossmann przy promocjach 1+1 udaje, że daje okazję. Większość zapachów  które ma w ofercie kupisz za połowę lub nieco ponad połowę tej 'promocyjnej' ceny gdzie indziej w ciaglej ofercie. 

• Like 1

Nie mow mi o grochówce jak wiąże 70ml płynu trzymając kciuki 😃

Rozpisz mi to zdanie na podmiot, orzeczenie, itd.bo nic nie kumam. Ty teraz o srace?

10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Chciałam delikatnie.

Jestem zobowiązana. 

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

A ty pocałuj mą łydkę, która doczekała w Deichmanie kozaków dla mięsistych Grażyn 🤗

Hahaa mięsiste Grażyny 😃ładne 

ja mam buty które mnie obcierają od 5 tygodni i za kazdym razem muszę naklejać plaster zanim je założę ale prócz tego sa naprawdę wygodne 😃

3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Tak, w takim rachunku podwójnym wychodzi przyzwoicie. Wzięłam dla młodej na imieniny i dla siebie. 

Dzisiaj w stacji na R reklamowali nowy portal sprzedażowy co ma przykryć allegro i temu. Jak tam weszłam to skisłam ze śmiechu po czym strona się zablokowała z przeciążenia 😄 Ale ponoć perfumy też tam mają.  Goryla pe el

Goryla? Dziś się o tym dowiedziałam, weszłam i Albicla 2. Widocznie za dużo mają kasy ze zbiórek i im się roi w głowach że pokonają Allegro i Amazona. Ale spokojnie, będzie wina Tuska jakby co i zbiórka na utrzymanie 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 2

Rozpisz mi to zdanie na podmiot, orzeczenie, itd.bo nic nie kumam. Ty teraz o srace?

I przecinki 😃

tak 😃 sraka praptaka

4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Mi już tych pachnideł starczy na dwa miesiące.  Jedne kupiłam na próbę i powiem ci, jestem miło zaskoczona. Pierwsze odczucie- chooostre 🤣 a po godzinie unosi się zapach cytrynki. 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxiYCzuYsSdxjJb8WPA5gK3Fic29qyN9ph3nohjuM6MA&s

1 minutę temu, salix napisał:

Rossmann przy promocjach 1+1 udaje, że daje okazję. Większość zapachów  które ma w ofercie kupisz za połowę lub nieco ponad połowę tej 'promocyjnej' ceny gdzie indziej w ciaglej ofercie. 

Gdzie?

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Goryla? Dziś się o tym dowiedziałam, weszłam i Albicla 2. Widocznie za dużo mają kasy ze zbiórek i im się roi w głowach że pokonają Allegro i Amazona. Ale spokojnie, będzie wina Tuska jakby co i zbiórka na utrzymanie 🙂

Goryla😃

to jest to inpostu bo straszyl prezes ze coś otworzy ale żeby za głośno nie mówic, żeby nie było lipy jak jednak nie ruszy 😀

1 minutę temu, Baba napisał:

Mi już tych pachnideł starczy na dwa miesiące.  Jedne kupiłam na próbę i powiem ci, jestem miło zaskoczona. Pierwsze odczucie- chooostre 🤣 a po godzinie unosi się zapach cytrynki. 

Kurde to krotko ci sie trzymają, na całe 2 miesiace? 😃 ja jeszcze mecze perfumy od byłej teściowej 😃

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

do kupowania perfum to jest takie narzędzie:

Człowieku, dzięki! Nie wiedziałam nawet, że jest taki dezodorant w kremie. Bywałam na różnych stronach odlewkowych, ale tej nie znam.

23 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

trzyczęściowy?

jedno- czy dwurzędowy?

Z kamizelkom, jeden rząd i nie różowy.

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Dzięki 😶 teraz ja się zamknę w sobie 🙄

Jeszcze stopy chcesz calowac 😃

2 minuty temu, miszluft napisał:

Kurde to krotko ci sie trzymają, na całe 2 miesiace? 😃 ja jeszcze mecze perfumy od byłej teściowej 😃

To jest woda święcona. 😁

A co tam było? Centymetr czoła z lokiem?

Nie wiem bo mnie akurat wtedy nie było wyjatkowo ale z jakichś resztek tematów hejterskich to takie czarnobiale i dużo wlosow na zdj 😃 ale nie widziałam dokładnie bo nie dało sie wejść w temat 

18 minut temu, miszluft napisał:

Wiecie co myslalam ze ludzie na kafeterii są najgorsi ale jak zaglądam na fb to jednak naprawdę może być ostro gorzej. Nie licząc oczywiscie patoli w rodzaju widmoka ale taki leksik przy niektórych tam to naprawdę jest małe miki pocieszne. Coś tam sobie popitoli o czerwonych tabletkach ale w sumie może być gorzej 

wiec nabrałam tolerancji 

nie chce mi sie z tobą gadać, to nie dziala tak ze przychodzisz sobie do Lexa i cos tam popiardujesz liczac na fontanne postów i darmowej atencji, by zaspokoic swoj niedosyt takowej. ty na prawde nie kumasz ze ktos moze nie chciec kierowac uwagi w twoja strone? tak samo w strone sliwki i pozostalych grazyn, znudzonych swoimi januszami jak pieprz i ruda?  a co ja mam z tego? przyjedz zrob gale na perlowo to bedziesz miala atencji na tydzien. blisko mash... za darmo nic nie ma

Straszne, te teorie spiskowe to jeszcze, ale właśnie widziałam okropny komentarz w delikatnej sprawie (gdzie nie trzeba wiedzy tylko jakaś minimalna empatię) aż trudno uwierzyc ze kobieta to pisala, a ta pisze z nazwiskiem, zdjęciem itd. Wiec nawet nie czuja jaki to krindz. Dostała kilkanaście komentarzy żeby sie stuknęła w łeb co prawda i 90proc negatywnych reakcji ale co to zmieni jak ona myśli co myśli. Tragedia 

Tam teraz jakieś 50 procent to ledwo włącza kompa. No niestety, z trendy alternatywy dla naszej klasy zrobił się portal dla ćwoku, którzy instagrama i tik toka odkryją za następne 15 lat. Potem nastąpi kolejny cykl wymiany i na insta będą przemowy polityczne z melin.

• Haha 1

Przed chwilą, murb napisał:

To jest woda święcona. 😁

😀 trup już  ostygł a ja jeszcze mecze 😀

Przed chwilą, Dimentio napisał:

Obtarte stopki krejzi calowac mmm tak xP

Pozostańmy może przy temacie nawalonego Kazika plis

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto