Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wiosna czy jak

Ludzie!!!Co sie z Wami dzieje?!

Polecane posty

Wyciągacie fałszywe i kłamliwe wnioski o innych osobach, których nawet nie znacie, oceniacie nie znając pełnego obrazu sytuacji, zalewacie się jadem i odnosicie z najwyższą pogardą. Po drugiej stronie kabla też siedzi żywy człowiek, wcale nie gorszy od Was. Proszę wezcie to pod uwagę, zanim zaczniecie znowu odreagowywać codzienne humory na forum. Pozdrawiam ciepło :)

Gość basiabursztyn
sądze że to nie wiosna tu ludzie tacy są nie mówie że wszyscy ale dużo jest takich jak napisałaś .......

hahaha to nie ja załozyłam topic. Juz mówiłam ze jestem zawsze sobą. Przykro mi ze się tak pomyliłes.

Z Filemonką nie mam nic wspólnego.

ludzie którzy obrażają nie maja szacunku i kultury. Na to ni eporadzisz załozycielko topiku kimkolwiek jestes.

nie, poprostu wiesz plota byle co a ze jestem dziewica , a ze kur...... ze mam np coś tam.wiesz takie farmazony, ze jestem głupia, ze zycza mi zebym była biedaczką...pieprzą trzy po trzy...........a ja olewam a wtedy im sie nudzi:)Kór..to ty załozyłas ten topic?

Gość a moze by tak
uswiadomic sobie, ze inni MOGA sie przejmowac wyzwiskami, bo nie spodziewaja sie tego, piszac na kobiecym forum?

Ale czasami przez takie głupie teksty rozbijane są długie i ciekawe dyskuje. Po kilku takich "kwiatkach" ludzie się zniechęcają do pisania

Gość basiabursztyn
jeśli ktoś tego oczekuje to może i tak ale są osoby co zakładaja topiki i oczekują w miare sensownej odpowiedzi na nie wyzwiska........:o

Gość basiabursztyn
odnosze wrażenie że osoby tu piszace pokazuja swoje prawdziwe oblicze którego by nie pokazali w życiu realnym i pewnych słów nie użyli do osoby która sie widzi ...a nie każdy jest taki że spływa po nim jak po kaczce ..są osoby co biora niektóre komentarze do siebie dlatego ludzie troszke więcej kultury dla drugich:)

Nie mówie o prowokacjach, bo do tych chyba każdy podchodzi z przymrużeniem oka, ani o podszywaczach, bo najczęściej ich teksty są bardziej śmieszne niż obraźliwe. Chodzi mi o niesprawiedliwe osądy, wywyższanie się ponad miarę, pogarda dla wszystkiego co żyje, albo licytowanie się (w zależnosci od tematu albo kto ma bardziej przerąbane w zyciu, albo odwrotnie kto jest bogatszy, piękniejszy itp )

Gość a moze by tak
raczej chamstwo nie mam nic przeciwko podszywaczom gdy nabijaja sie z jawnej glupoty, ale nie wtedy kiedy rozwalaja tematy, ktore maja szanse rozwinac sie a totalnego chamstwa nie cierpie, jak i wiele osob tu zagladajacych tylko kto by sie tym przejmowal

Lauren, to nie chodzi o wulgaryzmy. Uczestniczylam w wielu dyskusjach, gdzie nie padł ani jeden bluzg, a mimo to było bardzo nieprzyjemnie. Wyzwiskami chyba malo kto sie przejmuje, gorsze sa komentarze "moralizatorów" i podobnych "oświeconych" ludzi. Oczywiscie moderatorzy nie kasowali, bo teoretycznie nie bylo sie do czego doczepic.

Gość basiabursztyn
pewnie że moje mówienie nic tu nie da bo juz tacy są .....pocieszające jest tylko to że nie wszyscy;)

Gość basiabursztyn
to chyba najlepsze wyjscie ...ignorowanie:) to chyba bardziej denerwuje niż odpowiedż;)

grunt to nie wciągnąć się w bagno ;)

Gość basiabursztyn
niektórzy uważaja że tu wcześniej było inaczej może mniej tego ale ja za krótko tu jestem żeby to określic;) na innych rorach jest troche inaczej też są takie głupie teksty ale chyba nie ma tak jak tu ....

Gość basiabursztyn
przepraszam miało być forach;)