Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia1988

dziewictwo

Polecane posty

Gość pozno
25 5 wrzesnia :D

łoo....to ładnie....25....i co?to był Twoj 1 facet??nie miałas ochoty wczesniej na sex??:)

Gość bvcer
mam 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

to jak Ty zyjesz??i nie zamierzasz miec nigdy dziewczyny-zony?>>??ksiedzem chcesz byc??:)

Gość bvcer
nie .Wybrałem samotność.Ksiedzem nie bedę.

Gość pytanie o konto
21 :)

moze sobie pomailujemy (czy jak to sie tam pisze) o tym... :) bo tu ciezko sie [potem znalesc na tej kafeterii.... k.o.c.h.a.m@interia.pl dlaczego wybrałes samotnosc??

Gość porzucona 30
14 lat

Gość madzia a ty co
ruchasz sie od 8 roku zycia?i szukasz tu podobnych do siebie ludzi,zeby sie upewnic ze nie jestes calkiem pojebana?

Gość siedemnaście i pół
byliśmy dla siebie pierwsi i ciągle jesteśmy razem

madzia a ty co...wez spadaj jak nie umiesz normalnie pogadac na dany temat...poprostu jestem ciekawa...

Gość *.*.*.*.
Ja miałam 15 lat, dokłanie 15,5. Bylam w pełni świadoma tego co i przede wszystkim z kim robię :) Jestem z tym samym facetem cały czas - mam teraz 20 lat a on 22 :) Ale wiek nie jest żadnym wyznacznikiem, tu chodzi o odpowiedniego facetaq, dojrzłość fizyczną a przede wszytskim psychiczną. Ja zawsze byłam bardziej dojrzała i rozsądna od moich rówieśników - niegdy nie zachowywałam się jak typowa nastolatka latająca za nie wiadomo czym i hihocząca po kątach z przyjaciółeczkami - zawsze wolałam towarzystwo osób mądrzjeszych, starszysz i bardziej dojrzałych, niż te w moim wieku. Niestety patrząc na to co teraz się dzieje, jak 14-to latka, wyglądająca jak dziecko z podstawówki jest już po kilku razach z różnymi kolesiami to mi jej poprostu żal :(

i byłas w pełni swiadoma tego co robisz w wieku 15 lat??? rozumiem ze byłas madrzejsza i w ogole od rówiesników ale nie mozna tu mówic o jakiejs wielkiej dojrzałosci chyba co?;/

Gość *.*.*.*.
no akurat uważam że można - w porównaniu do zachowania przeciętnych piętnastolatek ja zachowywałam się jak siedemnastolatka. Nie chodzi mi tu o zachowania typu chodzenie na imprezy czy coś w tym guście, tylko o podejście do różnych spraw, sposób myślenia

fajnie masz...zycze szczescia z tym Twoim facetem....bo juz jestescie troche ze soba i troche tez przezyliscie..:)powodzonka...:*:*:*

Gość napisalaaaaaa
ze byla swiadoma

Gość a ja 21 latek

Gość *.*.*.*.
jak widziałam co robiły dziewczyny w moim wieku, jak się zachowywały to śmiać mi się chciało - kompletna dzieciarnia. NIe lubię czegośtakiego i nigdy nie lubiłam. I równiż z takimi osobami się nie trzymałam. A teraz po kilku latach mogę zapewnić, żę moja decyzja była słuszna i w pełni świadoma - z resztą osoba w wieku 15 lat to już nie jest dziecko, jeśli ma się trochę rozumu to wie się co sięrobi i umie się zdecydować czy warto czy nie. JA zdecydowałam tak i niegdy nie żałowałam. Ale jak już pisałam - trzeba znaleść odpowiedniego faceta - to jest najważniejsze. MOja jedna kumpela straciła dziewctwo w wieku 19 lat i co z tego? Zerwali po 3 miesiącach i tyle z tego było. A osoba dojrzała. I tak już jest, niestety... Trzeba mieć jeszcze szczęście :)

Gość ja miałam wtedy 20 lat
i zrobiłam to z kimś kto kompletnie na to nie zasługiwał. Nawet z trudem można go było nazwać moim znajomym. Znaliśmy się tylko z widzenia od czasu do czasu i kilku głupich sytuacji oraz niezbyt tchnących intelektem rozmów. Tyle tylko że się w nim podkochiwałam i czymś tam mi imponował. Byłam taaka głuuuupia.

Gość *.*.*.*.
Dzięki :) Naprawdę uważam, że bardzo mi się poszczęściło - mam cudownego faceta od ponad 4 lat i wszystko jest na najlepszej drodze do wspólnego życia :) Ale wiem, że wielu się nie udaje i żal mi dziewczyn - ładnych i mądrych, które nie mogą trafić na porządnego faceta, z którym mogłyby spędzić życie. Ale zawsze warto szukać i czekać na tego jedynego :D

Gość miso
*............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . . . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-..... . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' i . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,' . . . . .. . . . . .. . . .,.- ' . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) ^^ . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-`

Gość ja mam 22 lata i nie straciłam
dziewictwa. Chociaż mam chłopaka. Ale wydaje mi się, że on mnie juz nie kocha:( I cieszę się, ze tego z nim nie robiłam, bo chce to robić tylko z jedną osoba przez całe życie.

Gość 26 po ślubie

Gość 22 lata
nad morzem:D

Gość 23 lata-dziewica

Gość graaaaaaaaaaaaamy
23 lata miałam-maj 2006 :)

Gość żurawinka_24
a ja 23 - kwiecień 2006:-)