Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa

ginekolog też facet?Normalny?

Polecane posty

Gość kalinka1980
poooooooodnosze, moze ktos sie odezwie......

Gość malinowa...
no właśnie wróć Agatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość w poszukiwaniuzaginionejAgatki

Gość uprowadzenie Agatki

Gość szalona czasem

Gość PROSIMY AGATO WRÓĆ

Gość PROSIMY AGATO WRÓĆ
agato czy zdajesz sobie sprawe z tego ile kobitek czeka na to abyś wróciła i napisalo chodz jedno zdanie co u Ciebie słychać, c o z Twoim ginkiem, jak się masz po tym okropnym wypadku, czy wróciłaś juz do formy. odezwij sie prosimy!!!!!!!!

Gość przeciez to ściemniara
kłamczucha a wy wierzycie skończyły sie jej pomysły:P

Gość TAK AGATA TO ŚCIEMNIARA

Gość anddzzia
ale tu pusto! mój doktorek już mi wywietrzał z głowy jakiś czas temu a co z Waszymi kobitki? z frekwencji na topiku wnioskuję że też macie ważniejsze sprawy na głowie niż romanse za drzwiami gabinetów :) odezwijcie się co słychać - nie wierzę że żadna z Was nie ma nic do poopowiadania...

Gość upupupup

Gość dewa
Witam i pozdrawiam wszystkich :D Co u was? W sprawie "wietrzenia" - od "mojego" doktorka uczę się zasad promocji i reklamy, jakkolwiek dziwnie to brzmi przy tym, co opisywałam wcześniej. Mam okazję obserwować jak to się "lansuje" tu i ówdzie i robi z siebie takiego hiper/super fajnego, empatycznego i jednocześnie profesjonalnego lekarza. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. No ale działa, działa.. jest skuteczny w tym, co robi.. w reklamie ma się rozumieć.;) pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość --------------------------up
upup

Gość ale po co to podnosisz
koniec prowokacji i tyle - czas z tym śmieciem do archiwum się schować :P

dziekuje wszystkim którzy na mnie czekali...czuje sie coraz lepiej,mieszkam nadal z ginkiem i dogadujemy się świetnie. Przyznam że przeszłam straszną depresję po wypadku ale moje kochanie zaciągnęło mnie nawet do psychologa. Podniosłam się z dołka ale był o ciężko

Gość upupup-----
fajnie ze napisalas Agatko, czekamy na wiecej.....

mam 45 lat duzo doswiadczenia klinicznego ale jestem i pozostane mezczyzna, musze powiedziec ze charme niektorych pacjentek przy rozbieraniu i rodzaj ubrania duzo mowia i dochodzi nierzadko to przemilczanej swiadomej erotyki, moze jestem nietypowy ale wybralem moj zawod bo bylem kobiecoscia zafascynowany, chcialem wlasciwie przedtem cos innego ale nie zaluje. pozdrawiam

nooo, przebrnelam przez te kilkadziesiąt stron, ale się dzieje ,oj dziewczyny ! :) tak pomyslalam czy kiedykowiek jakies ,,lewe\" me mysli poszływ kierunku mego gina, nieeeeeeeee , gosc jest wiecznie zakatarzony , niski, bym rzekla brzydkawy mocno . to najlepsza metoda na to by nawet milion badań róznorakich nie spowodowal ,,gguuupich\" :) pomysłów . ale pozdrawiam wam wszystkie , hmmm, moze zmienie gina ? tez bym sobie pomarzyła o jakims malym romansiku :)

Gość lalai
Jeżeli doktorek nie ściemnia,że jest doktorkiem to grtulue odwagi przyznania się do "pewnych spraw" Mi niestety też zawrócił w głowie mój gin i nie wiem jak sie z tego wyplątać.Może to tylko ja sobie coś ubzdurałam. Ale nikt mi tego niestety nie powie

Gość ciekawska lala
Agatko fajnie sie czytało ten topik kiedy na nim byłaś.A teraz pusto,i nikt nie zagląda. Pozdrawiam Cię gdziekolwiek jestes i życzę szczęścia. Szkoda,ze juz nic o sobie nie piszesz.

Gość no własnie tak
hej hej Agatkooooooo!!!!

Gość a tak wogole
Witam! Wesołych świąt, smacznego jajka.