Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też kobita

Co wam się bardziej podoba dziewczyny ? Tzn. bruneci czy blondyni ??

Polecane posty

Gość ptysia1
oczywiście że bruneci i do tego jeszcze ciemna karnacja:) blondyni fefefe!!!!

Gość darietta
tamit a nie aktualnie co byś wybrała

Gość Polak Prawdziwy
glupi podszyw

Gość wow rox
Dyskryminacja kogoś ze względu na kolor włosów podchodzi pod rasizm :) oj kobietki hipokrytki z was niezle :D

Gość ptysia1
Aha jeszcze ja jestem brunetką i lubię brunetów:) rudy też odpada

Jestem szatynką i preferuję jednak ciemny kolor włosów u mężczyzny :D

Gość Polak Prawdziwy
TYLE JUZ WYRÓHALEM TYCH POLSKICH KUREWEK i zadko kiedy mialy inne wlosy na pizdzie niz szare - mysie

Gość
zawsze bruneci, ale jak coś się działo to tylko z blondynami :P no i mój facet to oczywiście blondyn :P (tak samo miała moja mama, jej typ: wysoki brunet, a ma niskiego blondyna XD)

niebieskoocy blondyni :) ale najwieksze zainteresowanie wzbodzam wsrd brunetom :(

Gość płyta
ja mam włosy ciemny blond i jestem wysoki i mam niebieskie oczy a u dziewczyn lubię włosy jasny bląd i ciemne oczka lub ognisty farbowany rudu

Jak jest przystojny(dla mnie, oczywiście) to nie ma znaczenia. łysy, brunet, blondyn, rudy, długie, krótkie włosy. Bez znaczenia :)

Gość płyta
spięta ....... masz rację to samo z dziewczynami

Gość hehe dokladnie tak
ja tez wole ciemnowlosych panoe..a szczegolnie mojego ktory ma wszystko ciemna karnacje ciemne wlosy ciemne oczy i miesnie :P

Gość hehe dokladnie tak
mialo byc ciemnowlosych panow :)

Jestem brunetką i odrobinę bardziej podobają mi się bruneci, ale za to ja podobam się blondynom. Kolor włosów, to mało ważny element, aczkolwiek nie podobają mi się łysi i rudzi.

blondyn z piwnymi oczami :p nie mam nic do rudych :) Fajna sprawa bo oryginalniej . Przeciez rudosc to nie tredowatosc:) Kolor jak kazdy inny.

Gość VIKING 101
k***a,lubicie brunetów ,to w***********e do turcji,lub bierzcie sobie arabów za 5 dolców za loda.Cieszmy się ze więcej u nas jest blondynów....bo jestesmy bardziej skandynawscy niż południowi.Szczególnie u mnie w Gdańsku blondyni niebieskoocy stanowią 70 procent i nasze kobiety też biorą blondynów bo chcą zeby ich były również takie dzieci.Polak i Polka to blonyn niebieskooki tak jestesmy postrzegani.A JAK JESTEŚ CZARNA I masz czarne oczy to widać ze do końca nie jesteś Polką,i się nie wypowiadaj kogo wolisz....Jako nie Polka do końca w*********j z tego kraju,nie psuj naszej rasy POLSKIEJ, a poza Polską mozesz p*******ć się z czarnymi tylko nie w Polsce !!!!!

Gość Emilka233333
ciagnie mnie do blondynów ( ale nie do takich ,,świnskich " tylko szczupłych , wysokich , włosy ciemny blond , uroda taka troche chłopięca , eleganckich, modnych) ,ale zawsze się wiązałam z brunetami tak się składało, no prawie zawsze bo mój pierwszy chłopak był prawie idealnie w moim typie ...