Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalenizna

Proszę o radę w związku z opalaniem

Polecane posty

Gość Opalenizna

Dziewczyny,mam prośbe albo raczej prosze o rade doświadczone. Jak czesto mozna chodzic na solarium a dokladniej: bylam pierwszy raz w środe na 8 min. i chciałabym iść dzis albo jutro na 10 ale nie wiem czy to nie za szybko,jaki powinien byc odstep czasowy? Jaką mam karnację: lekko żółtawy odcień skóry,raczj opalam sie na złotobrązowo ale nie na czekoladke.

Gość lusieczka
w każdym bądź razie nie chodź za często, bo potem bedziesz zakładac topik "co robić ze zmarszczkami na twarzy w wieku 27 lat". Solarium jest fajne, bo ładnie sie po nim wyglada, tez jestem zwolenniczką lekko smagłej, delikatnie opalonej buzi niż białawego bledziocha. Ale trzeba pamietać, że to wysusza skórę, powoduje uaktywnienie wolnych rodników i zaczyna sie przyspieszony proces starzenia skóry. Bo widzisz, nie ma nigdy tak, żeby mieć wszystko:)

Gość Opalenizna
Akurat twarzy nie opalam bo jestem w trakcie serii zabiegow z kwasami owocowymi u kosmetyczki,a to solarium to tylko tak okolicznosciowo,chce ladnie wygladac na przyjeciu weselnym

Ja zaczelam znowu od miesiaca chodzic na solarium i chodze tylko raz w tygodniu i na 15 minut czasem na 18 min. Jestem opalona ale oczywiscie nie tak mocno, mam cere teraz deliktnie w brazie i mi sie to podoba. Wlasnie teraz sie wybieram na solarium, czyli w sobote a osotanio bylam w niedziele.