Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opalenizna

Która z Was sie opala?

Polecane posty

Gość Opalenizna

Dziewczyny,mam prośbe albo raczej prosze o rade doświadczone. Jak czesto mozna chodzic na solarium a dokladniej: bylam pierwszy raz w środe na 8 min. i chciałabym iść dzis albo jutro na 10 ale nie wiem czy to nie za szybko,jaki powinien byc odstep czasowy? Jaką mam karnację: lekko żółtawy odcień skóry,raczj opalam sie na złotobrązowo ale nie na czekoladke.

Gość marysia123
idz dopiero we wtoekr. Po co masz sie spiec??? Zdąrzysz sie opalic, a lepiej nie przesadzac. Idz na 9 minut nastepnym razem.

Gość Opalenizna
Tylko sprawa jest tego typu,ze nie chodzi mi o opalenizne do lata tylko ide na wesele 22 kwietnia i chce juz jako tako sie prezentowac,czy zdaze?

Gość pomocnica
Może idź dzisiaj na 5 minut. Potem od przyszłego tygodnia 2x w tygodniu po 10 minut i tak aż do 22 kwietnia. Ja chodzę 2 x w tygodniu na 10 minut i jestem ładnie opalona.

Gość marysia123
a ja chodze raz na tydzienn na 10 mi nut i tez jestem opalona. Duzo osób mnie pyta "Ty sie opalasz?". Mozesz ewentualnie isc dzisiaj na 5 minut ale ja osobiscie bym nie szła, moze juz lepiej jutro?

Gość najczęściej można
co 3 dni, tak twierdzi moja kosmetyczka

Gość Opalenizna
Dzieki za podpowiedzi,chyba pojde jutro ale czy oplaca sie isc na 3 min krocej niz ostatnio? czyli 2x w tyg spokojnie moge chodzic?

Gość marysia123
to idz jutro na 7 minut. A w przyszłym tygodniu jak zalezy Ci na czasie to idz na 10. Pozdrawiam. A jestes blondynką?

Gość Opalenizna
Jestem jasną szatynką.dzieki za dobre rady zastosuje sie na pewno