Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milka Milka

coś co według mnie nie jest wierszem...

Polecane posty

Gość zimny pryśnic
To beton niech się martwi...jeżeli nie skruszeje sam, zostanie tylko pomnikiem zła- tak jak słynna kwatera Hitlera. Pozdrówka👄

Gość bela wolska
cztery bolesne smagnięcia, zapisane szczerze, wyprostują się dni - wkrótce święta :), jest tyle innych spraw ważnych, dla których nie warto zakładać pętli,

Gość Ładne to
naprawde:)

Gość dla mnie to wiersze
i to ładne:D

Gość dla mnie nie jest to wiersz
chyba fraszka lub złota myśl:-)

Gość Lisica..........z b1
tak bezpiecznie bo tak cicho tak niewinnie bo tak chce delikatnie nie umiem juz kochac :classic_cool:

kochające kochanki ... i nienawidzące żony.... i fececi merdające psy.... te iiiiich ogoooooony....

Gość może jeszcze ktoś ............
:D

Gość Amelia z kafeterii
no właśnie chętnie poczytam:D

Gość a to wiersz
Nie chcę wichrów, burz, nawałnic Uczuć, w których spalę się Jesteśmy przecież łatwopalni Dla mnie najważniejsze jest: Ździebełka ciepełka...:D

Gość niesmialo chcialam dopisac sie
Umyte naczynie spłukać wodą Przechowywać poza zasięgiem dzieci w przypadku kontaktu z oczami przemyć dokładnie dużą ilością wody. Moze być ?

Gość niesmialo chcialam dopisac sie
oStr groźna choroba sercA w której powstaJe Obszar mar TWicy miĘśnia sercowego w wyniku jego niedotlenienia zawał mIęśnia sercowego jest postaCią choroby niedokrwiennej Mięśnia sercowego (obok: nAgłej śmierci sercowej, dławicy sercowej, przewlekłej CHoroby niedOKrwiennej serca czyli tzw. "kardiomiopatii Kilka slow do ....

Gość Po prostu się boje
Po prostu się boję.... Zamknełam drzwi życia siedze sama - wokół ciemno zamiast światła widzę czarną plamę Zamknełam okno duszy... Poczułam pocałunek śmierci poczułam jej smak poczułam jej dotyk znalazłam się w jej objęciach Zamkniete drzwi, Zamkniete okna nie ucieknę - dobrze mi tu tak lepiej z dala - w samotności boję się światła i życia.

Gość bulinka z buli
Czuję, że pęcznieje Mokra zrzucam sen z powiek Stąpam wyimaginowanymi korytarzami. Przygotowuje swoje nerwy, na ostateczny cios. A tu…znów ktoś, zaszedł mi drogę. Zmora z pobladłą twarzą, chodzi za mną. Widzę jej cień. Czuję smak goryczy. Łzy…są coraz słodsze. Wszystkie słone już wyparowały, Z łazienkowej posadzki. Zostały mi obolałe pośladki, Po nudnym wielogodzinnym koncercie.