Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetucha

NA MAXA WYSUSZONE WŁOSY!!!

Polecane posty

Gość Anetucha

stosowałam prostownice(niby profesjonalna...ale zawsze to prostownica...i strasznie zniszczyła mi włosy).Teraz mam bardzo suche włosy.Macie lub miałyscie moze podobny problem...jak nawilzacie włosy>??ja stosuje odzywki z Dave,loeara(nie wiem jak to sie pisze) i pante pro vie(tez nie wiem czy dobrze napisałam-a raczej napewno zle)...ale nic nie momaga.ratunku!!!

Gość kup sobie
wax do kupienia w aptece , smaruj wlosy przed myciem nafta kosmetyczna i olejkiem rycynowym zostaw 10 min na wlosach i umyj mialam zniszczone wlosy trwala super mi pomoglo

Gość bardzo dobry
jest tez krem nivea Wcierac we wlosy, najlepiej na noc, rano umyc i juz po jednym razie widac roznice.

polecam domowej roboty maseczke na wlosy, dziala niesamowicie, przynajmniej na moje, znisszczone farbowanie, modelowaniem i prostowaniem wlosy. 3 lyzeczki (ale takie kopiate ;-)) miodu zalewasz 3/4 szklanki gorącej wody. Mieszasz, zeby miod sie rozpuscil, a kiedy ten roztwor wystygnie delikatnie rozprowadzasz go na umytych wlosach. On edzie rzadki, wiec trzeba uwazac zeby zbyt duzo sie nie wylalo poza nasze wloski. Zostawiasz na 20 min, po czym dokladnie myjesz (wlosy beda lepkie). MAM NADZIEJE, ZE PRZYNIESIE CI TO PODOBNY EFEKT DO MOIJEGO :)

Gość Tylko jeden produkt
mi osobiście pomógł, a mam KOSZMARNIE suche włosy: jedwab do włosów Farouk, ale ten nowszy - Bad AZZ!!!! niesamowity produkt, włosy odżyły od razu!!!!!!! Polecam.

Gość tania i dobra
maska do włosów z rossmana, wypróbowałam, włosy gładkie , lśniące, miękkie i to wszystko za 4.99.