Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

Heroinka dzięki i wzajemnie 🖐️ ... Co do 4 ... to \'bawiłem\' sie na imprezie... zaraz po 5:30 poszedłem spac... ...co do snów ... to niewiele... dzis nie byłem w stanie cokolwiek zapamietac ... wczoraj niepamiętałem ... starsznie mi to zapamietywanie wychodzi...

a tak w ogóle to .. 🖐️ Setunia 🌼 .. miło Cie czytac ... (sorry że niepokolei 🌼 , ale jestem dziś troche rozbity...)

J dzieki za sliczny kwiateczek jesli to z powodu imperezowania to zostaje Ci wybaczone:) a Ty juz w domu????? ja cos tam z moich snow pamietalam ale tylko takie urywki:o dzisiaj mialam znowu jakis sen z tych jak ja to nazywam mistycznych:o ale ja boje sie takich snow, az sie obudzilam przekrecilam sie na drugi bok i zeby snic o czyms innym:D

Ja w akademiuku... impreza zaczęła i skończyła sie u mnie ... ...mistycznych? impreza jest przyczyna wszystkiego ..

J czyli na weekend zostajesz w akademiku:) no masz racje dobrze jest odreagowac impreza te wszystkie kolokwia:D ja dzisiaj mialam tez jedno kolokwium wczoraj za duzo sie nie uczylam a wieczorkiem ogladalysmy z dziewczynami \"tylko mnie kochaj\" i pilysmy piowko my jeszcze nie robilysmy zadnej wiekszej imprezy a szkoda bo ja za takimi imprezami tesknie :D ja nazywam\" mistycznymi\", a moze powinnam nazywac je \"sakralnymi\" :D sny typu jak np dzisiaj mi sie snila kobieta ze stygnatami ktora trzymala moja twarz czy glowe ja pytam sie jej kim jest a ona ze jest Maryja zapytalam jej sie czy ja to nie boli powiedziala ze nie (nie smiejscie sie z moich snow) ale nie chcialam tego snu ciagnac troche dziwny sen bo skad u Matki Boskiej stygmaty predzej u jesusa mogly by byc :o nie wiem skad mi sie takie sny biora bo nawet do kosciola nie chodze i wczesniej juz jeden sen opisywalam jak bylam w kosciele i wino z kielicha , ktory ksiadz trzymal , zaczelo parowac

Dziękuje za kciuki 🌼 Udało sie więc jak na razie mam jakieś zajęcie, a co będzie potem to będe sie dopiero potem martwić:) Setunia witaj znowu wśród nas:)

Zostaje... Wczorajsza impreza... pozostawie ja bez komentarza... Juz zrozumiałem pojecie, i nie smieje sie (i nie będe) ... Ostatnim snem jaki pamiętam (podczas popołudniowej dżemki) to była jakas wariacja (dokładnie nie pamiętam jaka) na temat \'Lostów\' (zagubionych) ...

mala:) szkoda ze nie ma jeszcze w polsacie drugiej czesci zagubionych nie przepadam za takimi nierealnymi filmami/serialami ale ten byl jedyny w swoim rodzaju i bardzo wciagajacy i emocjonujacy:D

Zycze wszystkim miłego weekendu. Bez żadnych smutnych minek i smutnych mysli. Wróce do was w poniedziałek:) jesli wogole moge tu wracać 🌼

witajcie :) właściwie ze mną coraz gorzej jest (takie są fakty) porażki na niemal całej linii... i nie wiem czyja to zasługa, ale czuję się dobrze :) może to przez pogodę ;) ? hihi Natomiast do Was kieruję pytanie a także prośbę : co czytaliście ostatnio, lub co polecilibyście ciekawego do przeczytania, jak balsam kojący dla duszy lub coś, co na Was zrobiło szczególne wrażenie :) Zastanawiam się w co się teraz wgryźć w wolnych chwilach.. i nie chcę żeby to znów było coś ze studiów ;) więc tematyka dowolna :) Może ktoś będzie miał jakiś pomysł :) Pozdrawiam Was serdecznie, razem i każdego z osobna 🌼 p.s. Heroinko czy u Ciebie działanie tabletek było może tak paradoksalne? Może to przez nie cieszę się mimo wszystko ;) ?

🖐️... ...pogoda jest super... ...a co do książek to nie wiem ... dawno tez nie cztałem niczego ... troche przez brak czasu ... i lenistwo... ostatnimi ksiązkami były \"kod Leonarda\" i \"Dzieci z dworca Zoo\"...

lola wiataj:) \"kod leonarda..\" rzucilam w kat:o jakos mnie nie pociagala ta kasiazka spodziewalam sie czegos innego chyba ale mysle , ze jak kiedys bardzo bedzie mi sie nudzilo to ja dokoncze ostatnio przeczytalam , jak dla mnie fantastyczna ksiazke, podobno klasyk:D wiec polecam \"w drodze\" Jack;a Kerouac\'a (nie wiem jak to nazwisko sie odmienia wlasciwie:D) a teraz czytam \"ojca chrzestnego\" Mario Puzo :)

Gość Rozkojarzona Troche
Jakie tam dobranoc. Pisz, nie marudz.

Witajcie , Chciałabym chyba tak tylko w skrócie napisać do J. TWoja historia jest bardzo podobna do mojej.Szukam , szukam a tak naprwde nie szukam tylko czekam.Czy nie wydaje Wam sie ze w tym tez jest problem, ze kobiety czekaja?A dzisiaj to juz chyba nie modne , kiedy tak patrze na gimnazajaliztki ktore same biora sie za podrywanie:) Ale jestem jednak staroswiecka, chcialabym aby jakis chlopak zainteresowal sie mna pierwszy ..... Jakis czas temu poznalam kilka osob na necie , w jednej osobce sie zakochalam.Tak to glupie , ale czy wiecie ze mozna w glowie ulozyc sobie cale zycie z osoba ktorej twarzy sie nawet nie zna:).Mialam nadzieje, ciagle wydawalo mi sie ze moje stronicwoe!!!! maile sa takze nachalne.I co? I wlasnie sie skonczylo, niby kazde znas mialo swoje powody ale....Smutno mi.To jest dowod takze na to, ze przez Internet ciezko znalezc druga polowke. Z drugiej strony, Studiuje filologie angielska , tazke narzekamy na deficyt plci brzydkiej chociaz te nasze rodzynki do przydkich nie naleza.Wiele z osob jest wolnych na tym wydxziale, ale wiecie co...Nikt nikogo nie szuka , kazdy tylko sie sobie przypatruje i czeka na Bog wie co.Jestem osoba raczej malomowna, wychodze z zalozenia ze jesi sie nie mam nic ciekawego do powiedzienia to lepiej milczec....Dlatego nie udaje i spokojnie wole sluchac innych , mze to tez moja wada ze nie daje sie poznac z dobrej strony.Poza tym nie chodze do klubow , bo zwyczajnie nie libie.Chcialabym , na dzien dzisiejszy znalezc pokrewn dusze z ktora chodzilabym do kina ( uwielbiam) , potem spacerowalibysmy po miescie, moze pijac duzo za duzo:) kawy i rozmawiali o wszstkim i o niczym.I jeszxcze smutniej mi, bo uslyszalam ostatnio ze jestem z innej bajki i epoki, ze takiuch ludzi :) jak ja juiz nie ma ...A ja nie chce przestac wierzyc.Dlatego czekam , takze na druga polowke , ale i na przyjaciol , takich normalnych moich, tylko moich.... Myslicie ze warto czekac? Pozdrawiam

Anianauta 🖐️ Doskonale Cie rozumiem... jeśli nie ma sie nic do powiedzenia to lepiej nic nie mowić niz mówić głupstwa ... :o Tez czekam ... czekam mając nadzieje ... nadzeje ze cos w końcu sie zmieni ... zmieni sie na lepsze ... ale w takie dni jak dzisiaj nie mam siły :o ... coraz czesciej odczuwam zwatpienie że w końcu się uda...

Ja tez jestem staroswiecka a gimnazjalistki to calkiem inna generacja wiec to u nich normalne:o J to Ty czekasz az jakas Cie poderwie:)?

J :D a jak gimnazjailistyki beda tylko takie odwazne i beda Cie podrywaly :) no teraz wszystko powywracalo sie do gory nogami i z tego powodu tak wiele osob jest samotnych bardzo ciekawa hipoteza:D jestesmy samotni bo kazda z plci czeka az druga strona zrobi pierwszy krok :D