Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

hello ładnie sobie tu posiezdieliście wczoraj J i seti...i to tak sami...a gdzie przyzwoitka jakaś;) a ja apropo piwka to tylko jak z kimś w barze piję to piję piwko a tak to tylko winko - wytrawne lub pólwytrawne czerwone najlepiej i drinki też lubię zamiast tego piwka, no własnie tak! miłego dnia:)

🖐️ Ja preferuje piwo :) Wino sporadycznie ... a mocniejsze trunki jak woda ognista prawie nie pijam... Miłego Dnia ... ;)

hej J jesteś? ja mam dziś bardzo kiepski humor rozleciała się dziś pewna moja internetowa znajomość z inicjatywy tej drugiej strony i nie wiem czemu sie tak przejęłąm, smutno jakoś... wogóle głowa mnie boli i wszystko jest do dupy ale aż mi głupio ze tak marudzę i jeczę.... chciałąbym iśc się teraz napić ze 3 lampki winka, bo kupiałm sobie wczoraj akurat i chciałąbym się przespać a tu do 16 w pracy:( pocieszy mnie ktoś jakoś??

Hejj heroinka 🖐️ 🌼 Przykro mi z tego powodu ale ... nie powinnas sie tym az tak przejmowac ... A dlaczego to zrobił, jeśli można wiedziec ? 3maj sie ciepło... 🌼 ..pogoda paskudna..

Kolejne nudne popołudnie dobiega do końca... ...i zaczyna sie kolejny nudny wieczór...

Gość Mala*
Witam wszystkich. Nie pisałam kilka dni i znowu boje sie zacząć. Zawsze mam wrażenie że przeciez nikogo nie obchodzi co piszę. Nie pisałam bo oprócz pracy i studiów dodatkowo pojawili się goscie w domu. Zauwazyłam że od kiedy pracuje i brakuje mi troche czasu to mniej mysle o sobie i swojej samotności. Chociaz czasami te mysli pojawiaja się mimo wszystko. Chciałabym żeby nikt nie myślał o samotności i żeby jej wogóle nie było. I przykro mi jak nie potrafie pomóc innym. No ale nawet sobei nie potrafię pomóc. Tylko że mi to chyba musialby pomóc ktos inny, np książę z bajki na którego czekam:P Pozdrawiam wszystkich cieplutko, bo na dworze wiosny wciąż nie widać:(

Gość Mala*
Dziękuje J-Mann :) 🌼

Gość anonimowe siemsiem
Mnie tez obchodzi - jestem obserwatorka tego topiku:) Mala* 🌻

Gość Mala*
Mam nadzieje ze teraz będe juz znowu zarejestrowana na forum

Gość Mala*
anonimowe siemsiem- dziękuję. Ale może dołączysz do nas i nie bedziesz tylko obserwatorką?

Praca mi chyba nie służy, bo przez zmęczenie nie odróżniam literek i potem nie moge sie zarejestrować. Mam nadzieję że teraz juz będzie dobrze.

Witamy Mała* Czarną i anonimowe siemsiem ;) Ja tez zapraszam do dyskusji :)

Gość siemsiem
No to witajcie Nie wiem czy jest sens, chcialabym zeby byl, ale czesto mysle ze nie ma. Moze lepiej jest zajac sie innymi sprawami niz czekac na druga polowke, niz zamartwiac sie wyobrazajac sobe co by bylo gdyby....(oczywscie w tym momencie to sama siebie przekonuje;)).

Gość aaaaaaaaaaaaa
Tez sie zastanawiam czy to ma sens, moze masz racje ze czekanie i zastanawianie sie jest bez sensu, trzeba wierzyc ze miłosc sama nas odnajdzie ze jej nie szukamy sam przyjdzie i spotkamy ja w najmniej oczekiwanym momencie....tez sie chyba teraz sama przekonuje:(

Ja tez często zastanawiams ię czy to ma sens. I sama znowu nie wiem, czy wierzę ze to sie zmieni. Niby nie, ale z drugiej strony jest jakas głupia nadzieją, albo to po prostu tylko pragnienie

hej wam:) apropo mojej rozlecianej znajomości netowej to chyba mu się po prostu znudziłam, zapewne poderwał kogoś nowego na necie ale wczoraj miałam taki smutny dzień a dziś juz zapomniałam o tym wczoraj wogóle tak mnie głowa bolałą ze sie zwolniłąm i poszłąm po14 do domku z pracy:) a mała*... podobałą mi się twoja wypowiedź os tym ze nie powinno być samotności itd...;)

jak tak czytałam co wczoraj pisaliście o sensie szukania drugiej połówki do doszłam do pewnego wniosku... bo po tym ostatnim rozstaniu nie chcę być z nikim, tzn z nikim prócz NIEGO po prostu (chociaz moze to dla was nie takie proste ale moze ktoś mnie tu zrozumie) kocham GO nadal bardzo i nie chcę być z nikim innym bo wiem ze to bez sensu więc czekam tylko na JEGO miłośc, na to aby do mnie wrócił a właściwie nie czekam bo chociaż gdzieś tam w środku chcę wierzyć ze wróci to wątpie w to i nie katuję się na codzień wiarą ze wróci a nie chcę uczucia od nikogo innego i moze to jest sposób...mzoe własnie dzięki temu ze nie czekam na uczucie, nie szukam go - samo przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie... hmm...tylko tak bym chciała aby to uczucie przyniosło mi JEGO... a..........już nic nie mówię bo namotałam troszkę;) wczorajszy wieczór najpierw spedziłam ze znajomymi, ale króciutko, a potem w towarzystwie paru lampek winka....znów:P

szkoda ze nie ma was tu w tych godzinach co ja jestem smutna ---> mam nadzieję ze główka już cię nie boli:) a mój kolega nowy dziś w celu fajnego rozpoczęcia współpracy i wkupienia się w łaski kupił ciasto pyszne:)

Witam:) Heroinka szkoda że Ty jestes rano własnie jak raczej nikogo nie ma. Ja jestem zazwyczaj popłudniu albo późnym wieczorem. Chociaz jeszcze przez tydzień albo troche więcej będe miała gości i nie zawsze moge siedziec na necie. Tak własnie czuje że gdyby nie było samotności byloby tez mniej smutku. Czasami to taka bezradność że nic nie mozna zrobić żeby pomóc drugiej osobie która smuci się z powodu samotności. Zawsze można porozmawiac itd ale jesdnak to nie zastąpi tak na prawde tej \"jedynej\" osoby. Napisałaś że nie czekasz na uczucie. ja chyba czasami nawet jakos podświadomie na to czekam. Mimoże że bardziej nie wierze niż wierze że cos sie zmieni to jednak ciagle o tym myśle i za każdym razem mam nadzieję. I to jest czasami takie głupie że poznając kogoś od razu myśle ze może teraz, może wreszcie teraz to będzie ta osoba. To jest głupie ale czasami nie potrafie sie tych mysli pozbyć No i oczywiście zawsze potem jest rozczarowanie:( A poza tym czasami myślę że mogłabym byc z każdym kto okaże mi odrobine ciepła, czułości i wogóle jakiegos zainteresowania mną. Sama siebie chyba juz nie rozumiem. Wiem że ideały nie istnieja, ale wygląd w jakims stopniu zawsze sie liczy. A ostatnio dla mnie chyba coraz mniej. Potrafię myślec o osobie która niby nie jest w moim \"typie\", ale skoro np zwrócił na mnie uwage to znaczy że ja tez powinnam cos poczuc? Boje się że kiedys albo będę z kimś, kto zainteresuje sie mną a ja myśląc, że to może wielka szansa zakocham sie no i znowu będe cierpieć. Nie wiem czy wogóle ktokolwiek mnie zrozumie, ale doszłam do takich wniosków i przemyśleń i czasami sama się ich boję.

Gość anula2706
fajnie ze ktos dla ciebie ciasto zrobił

Też sie zgadzam z tym że fajnie że kolega przyniósł Ci ciasto :) też bym tak chciała;) Albo chciałabym żebym mogła upiec ciasto dla tej wyjątkowej osoby, bo jak na razie nie mam dla kogo wiec mi sie nie chce:P

Witajcie 🖐️ Heroina ciesze sie ze juz lepiej :) \"...dzięki smamotności doceniamy bliskość drugiej osoby...\" pozdrawiam wszystkich ciepło 🌼

A ja dzis uciekam szybciej do łóżeczka, może w koncu sie wyspie. Chyba im jestem bardziej zmęczona tym łatwiej mi mówic o tym co czuje, ale czesto też częściej użalam sie nad soba z tego powodu że jestem sama. Dobranoc wszystkim

hej wam mała - - -> ja tez czasem zauważam pewne osoby, wczoraj np poznałam bardzo fajnego faceta, bardzo przystojnego i tez wiesz pierwsza myśl była ze moze fajnie by było.... ale wiem ze nawet jakbym z kimś zaczęła sie teraz spotykać to tylko \"dla zabawy\", na chwilkę, aby przez chwilkę nie czuć się samotna, ale co potem? tomek był w moim zyciu kimś barzdo bardzo wyjątkowym i ostatnio tak bardzo zaczęłąm za nim znów tęsknić może to dlatego ze od jakiegoś czau nie jem już niczego w stylu deprimu i po prostu zaczynam czuć jak normalny człowiek mój kumpel jak z nim gadałam o tym powiedział ze szkoda ze tomek najwyraźniej nie czuł podobnie jak ja ale wiecie co boli? ze to tomek jako pierwszy, na samym początku znajomości mówił takie różne rzeczy... ale mówił to widocznie trochę na wyrost, resztę opowiem innym razem;) sory ze tak się tu wywnętrzam publicznie, może za bardzo ale mam teraz akurat taką potrzebę buziaczki mam nadzieje ze ktoś się tu zjawi zaraz smutna lola ---> jak wizyta u dentysty?

a.........seti ----> idziemy do apteki po amfetaminkę?;) ja miałam wczoraj popołudniu płaczliwy nastrój dziś jest lipa bo pada i jestem koszmarnie niewyspana i wogóle nic mi się nie chce tzn na jedną rzecz mam ochotę - spotkanie z tomkiem i aby powiedział ze jednak nie umie bezemnie żyć:)