Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

Nie znam sie zbytnio na Żyberku :) ... ale tez niezły jest Ja jeszcze troche posiedze :) Nie chce mi sie spac .. a jutro i tak wolne :)

JJ akademik nie spi:D no to przyjemnego posiedzenia:) smacznego piwka spij dobrze🖐️;)

seti ---> dzięki za maila, ale mnie zaskoczyłaś!!!:P ale masz rację ze bardzo spoko:) a tak wogóle witam państwa pobudeczka!!!!!!!!!

Heri witaj:D tak myslalam ze Ciebie zaskocze ja tez bylam lekko zaskoczona:o :D:D

spało mi się całkiem dobrze poszłam spać wcześnie więc się wyspałam nawet:) tylko obudziłam się z uczuciem ze po co mam wstawać skoro życie bez NIEGO nie ma sensu... ale już jest chyba lepiej tylko zastanawiam się jak długo bedę się budzić z takim uczuciem pustki... śliczną mam pogodę dziś po południu znów na rowerek:) maila jakiegoś ty masz??;)

Net nadal szfankuje.. Profil uaktualniony... ;) A co do tego uczucia rano... przejdzie z czasem ;)

więc masz mailika w skrzyneczce:) jasne ze kiedyś przejdzie mi, ale troszkę się pomęczę do tego czasu i mam nadzieję ze \"czas płynie i zabija rany\" ajkiej muzyki słuchasz?

Uff... udało sie odpisac :) (thx za meila) ... komp mi cos strasznie wolno dzis chodzi... Co do muzyki... to siedze w ciezszym brzmieniu :) rock, metal, gotyk :) ale tez słucham czegos spokojniejszego jak mi sie spodoba...

odpisałąm:) ja mam chyba intuicję jakąś czy coś bo tak sobie myślałąm włąsnie ze słuchasz takiej cięższej muzy a co poza piciem piwka i siedzeniem na cafeterii robisz? fajne masz w pokoju i w akademiku towarzystwo?

Hehe :D Te 2 to nie sa moje główne zajęcia ... żeby później nie było że tylko pije piwo i siedze tutaj :D:D ... pozatym studiuje :] .. studia zabieraja troche czasu... a w pozostały czas sie póxniej juz nic nie chce... Współlokatro fajny :) Dobrze trafiłem ;) .. a w akademiku tez nie narzekam :) ... ale mogło by byc wiecej dziewczyn :o

J spiochu:D🖐️ pije sobie kafke :D slucham smiesznej pioseneczki \"all alone\" Gorillaz:D

heri :classic_cool: wolne sobie zrobilam bylam sobie dzis zalatwiac praktyki wiec 1/3 wakacji mam juz zaplanowana:D czekam az kolezanka odp mi vczy idzie ze mna na dworek czy nie :o telefon nic nie buczy :D kurde glodna jestem obiadu nikt jeszcze nie ugotowal:o

już ze 3 razy minęło pól godziny!! jeszcze jedno pól gozdiny i już mnie tu nie bedzie:D a gdzie będziesz mieć tę praktykę? a..chyba ze nie powiesz... to napisz chociaż czy zadowolna jesteś z załątwienia jej a kase jakąś za nią dostaniesz? a to miesiąc czasu??

heri no wlasnie a ja zaraz zdupiam do sklepu :D zalatwilam sobie u mnie w MOPS:o moglam w sumie zalatwic sobie wszedzie gdzie chce byle bym miala kontakt z ludzmi ale stwierdzilam ze moze moja kuzynka tam wroci w wakacje do pracy to bylo by mi razniej:D ale nie wiem czy wroci bo dopiero co dzidzi urodzila:o no nic zobaczymy jak bedzie no a kasy to niestety nie dostane za to:o

seti - ja cię na rowerek zapraszam, tak koło 16-16.30 na godzinkę, oki? a teraz już zmykam do domku zaraz:) papa do jutra

Ja juz wróciłem ... sorry że tak długo :o ... Juz pewnie wszyscy poszli...