Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

heri bardzo chetnie:) ale zaraz, zaraz .....seti musi sie zaopatrzyc w odpowiedni sprzet ma takiego starego co nawet hamulce nie dzialaja:D J witaj ponownie :) cos czuje , ze dzis ja bede pila piwcio bo tata zakupil

przed tez sprzatalam:D ale teraz mam chyba jeszcze wiekszy syf niz przed:o :D

przed tez sprzatalam:D ale teraz mam chyba jeszcze wiekszy syf niz przed:o :D

aaaaaaa tam :D nie, nie bylo ostro moze ciut:x ale wychodzi na to , ze ejstem balaganiara:o :D ale juz jest czysciutko i przyjemnie a teraz ide narobic kolorowych kanapeczek bo dzis obiadu nie bylo[mama chyba zastrajkowala:D]

J takiej na placu zabaw dla dzieciaczkow:D troche byla niewygodna , bo siodelko jest z opony, :D i ugniata ..troszke:D

Wspominałem kiedys ze \'niedowidze\' ;) Teraz siedze na kafe, mam otwarte notatki (ale one sa po prostu otwarte) i zastanawiam sie (jak zresza zwykle) co mógłbym pozytecznego i interesujacego zaczac teraz robić ... i pewnie będę sie zastanawiał do ok. 2 czyli do pójscia spac :)

a ja nawiozlam knig na swieta:o i nawet ich z torby nie wyjelam:D czyli jest tak , jak mowilam przed swietami:D

Witam was 🖐️ Dołączę do was i będe tu zaglądać chociaz powinnam zabrac sie za pisanie pracy. Tylko że jak na razie to nie mam pojecia jak zacząc kolejny rozdział, wiec chociaz przeglądam książki. Przepraszam że tak marudze. Chyba mam dziś taki dzień i juz do końca będe smucić. Nawet nie mam z kim pogadać :(

kinigi to z rosyjska:D[w podstawowce mialam przyjemnosc poznac troszke ten jezyk:D] wiec knigi to ksiazki:)

kinigi to z rosyjska:D[w podstawowce mialam przyjemnosc poznac troszke ten jezyk:D] wiec knigi to ksiazki:)

🖐️ Mała* Mozesz z Nami pogadac :)🌼 Ja powinienem sie uczyc ale ... walić to :D

witam wszystkich 🌼 dziś mam siedzieć do późna z moimi dwiema knigami... (szok) póki Małej* nie ma mam coś zrobić ale ... idzie jak krew z nosa. To ja też będę marudzić dzisiaj. Czuję się jeszcze gorzej niż wyglądam... :)) proszę o porządnego kopa w tyłek - ot dla mobilizacji ;)

smutna lola witaj po dlugiej nieobecnosci🌻 nie znamy sie za bardzo ale zmobilizowac moge:D[kop i sio do ksiazek] oczywiscie zartuje lepiej zostan tu i razem sie powspieramy:)

witaj setuniu 🌼 no to może się poznamy :D ? hihi ;) to nie nieobecność.. to milczenie czytam Was, ale sama.... pusto mi strasznie uczę siędziś przy biurku - przy monitorze - ha - dziwny pomysł wiem ... ]:-> lecz spałam dziś po południu, może nie będzie mi się chciało spać tak wcześnie ;)