Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

🖐️ Lola :) Wszyscy sie ostro widze edukują ... tylko ja olewam system :P

lolo czego0 sie wlasnie uczysz????????? a ja dzis nie poszlam na zajecia i mam wyrzuty sumienia:o

witam J-Mann :) wiesz co.. chyba dzis tez oleję system... bo widzę że marnie....:| setunia wybacz ale Twój nick tak przyjemnie mi się kojarzy : setunia-seteczka-100ml-wódki :] hihiihhi 🌼

Setunia ja tez miałem wyrzuty sumienia jak porazpierwszy nieposzedem na zajęcia ... póxniej to uczucie mineło ;) ...i miło ze nie jestem sam :D Lets fuck together ... the system of course :D

lola ano kojarzy sie:D J to nie jest moj pierwszy raz!!! ja zawsze tak mam dysonans podecyzyjny jak sie od niego uwolnic:D

trzecie ziewnięcie przekonało mnie o tym, że pora spać :) 🌼 dobranoc wszystkim :):):):):) *nie bierzcie ze mnie przykładu ;)

Chyba ciezko... ja czasem tez miewam .. ale na szczescie nie czesto :)

hej J ---> a ty nie studiujesz czegoś podobnego jak ja skoro się na miernictwo miałes uczyć????? ale chyba pierwszy roczek, nie? mam nadzieję ze ktoś tu wpadnie zaraz lola widzę wstała ale pisała ze gdzieś zmyka...:( ja tez wczoraj siadłam nad zeszytem a dokładniej nad mechaniką budowli ale tylko na pól godzinki dziś się będę mobilizować bardziej, mam nadzieję;)

sie macie z rana:D:classic_cool: heri witam Cie indywidualnie🌻:D J wstawaj spiochu!!!!!!!1 a moze on poszedl na uczelnie:o ja dzis mam planowo wolny dzien:D

sie macie z rana:D:classic_cool: heri witam Cie indywidualnie🌻:D J wstawaj spiochu!!!!!!!1 a moze on poszedl na uczelnie:o ja dzis mam planowo wolny dzien:D

hej seti:) a czym sobie zasłużyłam na indywidual? też cię vitam bardzo goraco i słonecznie:) ja ci rowerek porzyczę:) a wczoraj jak wsiadąm na rower to mnie na poczatku tak tyłeczek bolał...ale przeszło mi zaraz na szczęcie

heri tym ze jestes tu obecna:) ja bylam na spacerku i hustawce mnie tez tylek bolal ale od hustawki:D

no coś czytałam ze byłaś na hustawce, pisałąś wczoraj a na spacerku z kim byłaś?

heri---z kolezanka i jej mlodszymi bracmi:D i stad ta hustawka a ty na rowerku z kim??? musze cos zjesc bo nic jeszcze nie szamalam:D

a ja na rowerku sama to chyba jedyne co lubię robić sama bo sobie sama narzucam tępo jakie mi pasuje a...w sumie nie do końca sama byłam bo gadałam w tym czasie troszkę z kolegą przez telefon:)

seti:D hehehe a na spacerek jeszcze nie poszłam bo nie mam czasu teraz praca praca i pogawędkę sobie fajną ucinam z kolegą tym razem przez gg a nie przez telefon kolega inny niż wczoraj ale też bardzo fajny a mieszka zaraz niedaleko mnie

🖐️ :) Ja studiuje autome :) na 2 roku ;) Dziś miąłem zajecia od 8 :o ... juz jestem po sprawdzianie ... :D ... Cos tam posciemnialem:P,,, moze to 3- bedzie ;)

J🖐️ czemu sie ne pochwaliles ze masz sprawdzian:o dostalbys kopa na szczescie;) na pewno zaliczysz!

To był ten sprawdzian na który miałem sie wczoraj uczyć ale ... olałem system :P ...ale najwazniejsze że mam juz ... weekend :D

seti ---> no co ty:P a osobiście tez się znamy, spoko koleś ale taki bardziej do pośmiania chociaż włąsnie rozmawialiśmy troszke powazniej:) hej J;)