Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszylam sie co to

OKRES- help, dziwne skrzepy

Polecane posty

ale o co chodzilo z ta ciaza?? ze niby to poronienie?? no nie straszcie mnie bardziej...ale nie przypominam sobie zebym mogla zajsc w ciaze, tak jak mowie chyba ze z palcem mojego chlopaka ....

no bo juz niue wyrabiam, uspokoilas mnie troche, ale powiedz u Ciebie to tez tak dziwnie wyglada?? jak kawalek ciala taki jasniejszy?? i wszystko jest ok? to na pewno sluzowka?

Gość to nie są żadne skrzepy
własnie tak wygląda, na pewno śluzówka - a myślisz, że co ?!

Gość no bo juz nie wyrabiam
tak, to śluzówka

Gość a co jeśli są ciemne
bo mi zdażają sie ciemne ciemniejsze niż krew.

Gość wyluzujcie
jejku co tam panikujecie ! też tak mam ! i jasniejsze i ciemniejsze jak to nazywacie "fragmenty ciala "

Gość mi tam kiedys
wyszedł kawałk mięsa , wystraszylam sie troche ale bylo to dawno temu i jakos do tej pory nie pojawiło sie cos takiego wiecej i nie ma innych niepokojacych objawow:)

Skrzepy - co to może oznaczać: może to być cecha osobnicza, ale też sygnał wskazujący na obecność mięśniaków, polipów endometrilnych, tzw. macicy metropatycznej czy też zaburzeń krzepnięcia krwi - co robić: zgłosić się do ginekologa, występowanie skrzepów zawsze musi być leczone, nawet gdy patologie w funkcjonowaniu organizmu są wykluczone, bo zawsze prowadzi do anemii nie powino się tego bagatelizować, mój ginekolog bardzo się zmartwił że mam skrzepy i przepisał mi tabletki... w ogóle mam bardzo silny okres ale to już inna historia...

Gość Damy radę damy radę
a mój sie ucieszył, ze sluzówka cała się złuszcza ...:-)

Gość kasienkaaa
pomocy

Gość kasienkaaa
w w pazdzierniku bylam u lakarza bo nie mialam 2 miesiace okresu przepisal mi leki na grzybice i powiedzial ze wszystko jest ok, w listopadzie poronilam w 13 tyg ciazy, po zabiegu mialam krwawienia ok 2 tyg, zas w grudniu wcale, dopiero w styczniu dostalam okresu tale tylko na 2 dni potem to leciala mi ciemna czekoladowa maz, wczoraj jak wstalam zalala mnie krew i od wczoraj bardzo mocno krwawie, mam wielkie skrzepy i bol brzucha i krzyza niewiem co robic nie ufam juz lekarzom po tym poronieniu momozcie mi

dziewczęta i kobietki! mam pewien problem. podczas okresu czesto w krwi zdarzaja mi sie male skrzepy. ale dzis rano \\\"wylecialo\\\" ze mnie cos strasznie dziwnego. wygladalo jak male, splaszczone ziarenko fasolki albo bobu, nie bylo czarne tak jak skrzepy-tylko rozowo-szare. caly dzien odczuwam bol brzucha i silne krwawienie ale tak jest zawsze w 2 dzien okresu. czy ma ktos jakis pomysl, co to moglo byc? czy to mozliwe, zebym poronila? czy wtedy ilosc krwi nie bylaby wieksza i objawy silniejsze? nie wiem, czy bylam w ciazy- nie mialam zadnych objawow. pomocy!

Gość zsychu
Ja miesiac temu zamiast okresu mnialam plamienia roznokolorowe brazowe rozowe i skrzep nie byl duzy tak bylo przez tydzien bylam u ginekologa to mi powiedzial ze niewie co mi jest i sie zdziwil powiedzial ze powinnam normalnie dostac okres i ze mam poczekac do nastepnego miesiaca czyli do tego okres normalny mnialam zawsze 18 a teraz dostalam 11.11. tego dnia mnialam w kladke bo mi leci takie biale po zabiegu (zamrazaniu nadrzerki),bylam siku w lazience i zobaczylam ze dotalam okres ucieszylam sie a ze wkladka byla czysta to ja zostawilam,zadrzylam pojsc do kuchni to czulam ze mi morze leci minelo za ledwie kilka sekund ja patrze a wkladka jest wypelniona po brzegi to zmienilam na podpaske tak mocno mi do dzis leci ze co 30minut musze zmieniac podpaske i jeszcze do tego mam biegunke,ale dzis sie zdziwilam bo na podpasce widzialam taki wielki skrzep jak nie duza sliwka,mysle ze poronilam,choc z mezem uwarzalismy,bo za bardzo nie moglam uprawiac seksu,ze wzgledu ze bralam jeszcze leki i kazal odczekac 2tygodnie,niewiem co mam myslec na ten temat bo nigdy tak nie mnialam.Czy ktoras z was tez tak mniala? Boje sie troche.

Gość zsychu
Dodam jeszcze ze mnie kregoslup boli i mi sie nic niechce robic chce mi sie caly czas spac.

Gość zsychu
Zapomnialam dopisac ze mnie wczoraj na wymioty zbieralo

Gość natamata
Witam,zaczne od...mam 33 lata,zawsze mialam regularne miesiaczki,przeszlam dwie ciaze idealnie,nigdy zadnych problemow do teraz. Dzis mam 3 dzien miesiaczki,od wczoraj mam dziwne skurcze macicy inne niz bole miesiaczkowe,przy tych skurczach (jak wczesne porodowe) czuje jakby "cos"sie przedostawalo i wyglada to jak galaretka,ktora nie do konca zastygla,koloru ciemno czerwonego,przy tym mam lekkie uderzenie goraca i lekkie oslabienie.Od wczoraj tych skurczy mialam okolo 10 razy a "galaretke" okolo 4 razy,ogolnie krwawienie nie jest silne,ale tez dziwny lekki bol czuje jak chce usiasc i tez nie mam pojecia o co chodzi

Gość gość
Zrób cytologie kochana

Gość gość
Witam ja tez tak ostatnio mialam.podczas okresu leialy mi durze,skrzepy krwi i krew i za kazdym razem slabo mi sie robilo.bylam blada i balam sie isc do lekarza!