Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu ja 25

ile wam zajęło napisanie pracy licencjackiej?

Polecane posty

ja właściwie dopiero zaczynam a do pierwszego terminu zostały mi dwa mc. zastanawiam się jak to jest z innymi, czy też tak na ostatnią chwilę czy może dużo wcześniej? Uff zaczynam się stresować i stąd ten temat:)

Gość geniuszz
1godzinę

Gość aisah
Jeżeli zdobędziesz juz materiały i posiadasz skaner to pisze się szybko. Ja napisałam w tydzień.

Gość karrambaaaa
Nie martw się - większość pisze na ostatnią chwilę. Ważne tylko, żeby mieć z czego pisać :) Ja też tak miałam. I z licencjatem i z magisterką. A mówili, żeby zacząć wcześniej...:0 Potem jest tylko trochę nerwów, zwłaszcza jak masz upierdliwego promotora, ale myślę, że powinnaś zdążyc.

ja bede pisala za rok:o juz sie boje :o :D:D oczywiscie powodzenia zycze:)

bobma pewnie na pedagogice:o :D ja dodatkowo bede musiala przeprowadzic badania:o

nie no nie sądzę żebym zdążyła w trzy dni. Z tym skanerem to ciekawy pomysł, nie wpadłabym na to. Ale nietety nie posiadam skanera :( . Ech najgorsze jest badanie które muszę zrobić. Zabieram sie do tego jak \"pies do jeża\" :).

Gość karoolina
hehe i piszesz ,ze pewnie na pedagogice ,jakbyś uważala ,ze socjologia to cos lepszego .Setuni moze i tak jest ale jesli chodzi o nauke ,to taK SAmo sie obijacie ...łatwe kierunki a socjologia to juz napewno wiem bo skończyłam :P

Gość karoolina
hehe i piszesz ,ze pewnie na pedagogice ,jakbyś uważala ,ze socjologia to cos lepszego .Setuni moze i tak jest ale jesli chodzi o nauke ,to taK SAmo sie obijacie ...łatwe kierunki a socjologia to juz napewno wiem bo skończyłam :P

Gość karoolina

Gość karoolina
przepraszam ,że az tyle razy wkleiłam ten tekst

W trzy dni? Hmmm... Kopiuj/wklej? Nie powiem ile ja pisałam, bo to nie byłoby pocieszające. :P Ale jak się weźmiesz za pisanie zamiast siedzieć na forum, to zdążysz.

Gość 12 dni i 12 nocy
poważnie, ale miałam wszystkie materiały pod nosem już zgromadzone więc tylko trzeba było to napisać

hahaha ja też socjologię, specjalizacja socjologia gospodarki:) faktycznie nie jest to super trudny kierunek:) Setunia a masz jakiś pomysł na temat pracy? Nie wiem jak wy ale ja w dodatku pracuję i poprostu zwyczajnie mi się nie chce pisać i brakuje mi czasu.

karolina moze troche przesadzilam z ta pedagogika i kogos moglam tym zarcikiem obrazic :o mam glupie poczucie humoru nie uwazam wcale , ze u mnie jest jakos bardzo ciezko ale z obserwacji wiem , ze na pedagogike to trudno jest sie dostac a jeszcze trudniej z niej wyleciec:o przepraszam za to nie generalizuje mowie o tym jak jest na mojej uczelni karolina ale nie powiesz ze jest strasznie latwo na socjologii:o oczywiscie to zalezy od wielu czynnikow czy jest dla kogos latwo czy trudno u mnie ejst umiarkowanie :D chbya

poprostu ja:D u mnie nie ma specjalnosci mialy byc ale nie ma moze kiedys zrobia jestesmy krolikami doswiadczalnymi bo wczesniej u nas socjologii nie bylo ale ogolnie jest :classic_cool: mam juz semnarium ale jeszcze dokladnie nie wiem o czym bede pisala poki co to wlasnie zastanawiamy sie nad tematami a jak juz cos wymyslimy to sprawdzamy czy sa jakies ksiazki pod temat

teraz nie mogę pisać bo siedzę w pracy, ale po pracy mam ambitny plan zabrać się do roboty, troszkę już zaczęłam. Mam plan, ankietę, część materiałów i szczere chęci ;)

poprostu no to masz juz duzo:) !!!!!!!!!!! a ile musialas.musisz miec tych ankiet??????

bomba--->> ty to masz jeszcze troszkę czasu, ale chyba piszesz magistra bo na 4 roku juz jesteś, zazdroszczę że masz tyle czasu. Jaka ja byłam głupia, zamiast zabrać sie wcześniej, chodzić na seminaria, ech jak to się mówi \"polak mądry po szkodzie\" :D. A tak wogóle to jakbym drugi raz miała podjąć decyzję to wybrałabym jednolite magisterskie.

ankietę to jedną bo badanie też jednego problemu. Niestety zawsze olewałam metodologię i statystykę, a teraz mam efekty. W dodatku mój promotor to specjalista z dziedziny metodologii i strasznie się tej mojej nieszczęsnej ankiety czepia. A ja nie mogę jej przeprowdzić dopóki mi jej nie zatwierdzi.

poprostu wiem ze jedna ankieta ale jaka probe musisz przebadac :D ok ja juz uciekam :)

aaaa setunia sorki nie zrozumiałam. Próba--- min 30 osób najlepiej w jakimś zakładzie pracy. bomba--->> rozumiem cie doskonale mnie też tak skręcało, a teraz jak mam ten przysłowiowy nóż na gardle to skręca mnie jeszcze bardziej.... setunia--->>> smacznego śniadanka życzę, ja też właśnie konsumuję moją kaszkę z cynamonem z plastikowego kubeczka z napisem Campina, Smakija:)

poprostu>>>>>bidulko nawet nie masz czasu zrobic sobie porzadnego sniadania:( ja troche posprzatalam i znowu buszuje na kafe :D

no w pracy ciężko o normalne śniadanko, ale zjadłam jeszcze kromeczkę:) ja tez buszuję po kafe i dochodzę do wniosku że to też mógłby być niezły temat do rozważań w pracy z socjologii ;)

Gość dziwna sprawa przyznam
Ja pisze prace magisterska analityczna. Skaner na nic, bo to nie jest odpisywanka, tylko praca oparta glownie na moich analizach i spostrzezeniach. To jest praca, w ktora trzeba wlozyc duzo energii i czasu, nie pisze sie jej ze skanerem i niew trzy dni, czy w tydzien. POZDRAWIAM