Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostu ja 25

ile wam zajęło napisanie pracy licencjackiej?

Polecane posty

Gość Ulka*83
Właśnie przyszłam z seminarium :p od poniedziałku zaczełam pisać i napisałam 30 stron teoretycznej część, na resztę już nie moge patrzeć bleee

poprostu no wiem wlasnie ze dobry temat na prasce pare osob u mnie pisze cos o towarzyskim zyciu internetowym ja myslalam pisac cos o singlach czyli kawalertswie i panienstwie:D no ale nie wiem jeszcze:o

mój temat to: Negocjacje jako forma rozwiązywania konfliktów. Bardzo duzo literatury jest na ten temat i tym sie między innymi kierowałam, radzę zwrócić na to uwagę przy doborze tematu żebyś później nie miała problemów.

Gość Ulka*83
Jeju jak Wam dobrze, ja musze oddać na 21 kwietnia, a najgorsze przede mną...analiza wyników badań własnych:|

Ulka to ty tez socjologia ????? ja poki co moge spac spokojnie za rok zaloze pewnie podobny topick do tego :D

Ulka ---- witam---fajnie że jest nas coraz więcej---ja tez się tego najbardziej boję, kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać(!)...

Gość barrtek
powiedzcie mi jak ta praca magisterska i licencjacka wyglada. czy samemu mozna temat wybrac czy ktos ci daje temat.

barrtek otóż u mnie w szkole to zalezało od promotora mój akurat podał 20 tematów i każdy mógł wybrać coś dla siebie, ale nie musiał mógł sobie sam wymyślić. A jak wygląda taka praca no normalnie wstęp, spis treści, 2-3 rozdziały (lic.) więcej powie ci promotor który cie będzie prowadził :) ogólnie nic strasznego tylko trzeba się za to w końcu zabrać :D

Gość barrtek
dzieki. a ty na jaki temat piszesz?

licencjata napisałam w weekend-ale przez pół roku gromadziłam potrzebne materiały. Z mgr nie poszło juz tak łatwo....2lata zbierania materiałów a pracę napisałam w ponad 2tyg...pewnie poszło by szybciej ale studiowałam filologię więc mgr była pisana nie po polsku a po rosyjsku:)

Ja co prawda piszę magisterską, ale... sprawa jakby pokrewna z tematyką ;) Seminarium trwa u mnie 2 lata (fil. pol.), temat wymyśliłam sobie sama, promotor go dookreśla i dookreśla... Zaczęłam pisać na początku lutego, jutro mam zamiar skończyć drugi rozdział (praca ma mieć trzy, w tym dłuuugie zakończenie, więc może nawet cztery). Nie mam szans na kopiuj, wklej i bardzo dobrze, bo praca jest oparta na analizie i moich przemyśleniach (popartych oczywiście literaturą przedmiotu czytaną jak najbardziej rzetelnie - psychiatria wychodzi mi bokiem...).

Gość kiciu
orientuje sie ktos moze, jaki jest ostateczny termin napisania pracy? wiem ze ma sié na to rok, ale rok do przyszlego wrzenia czy rok do konca czerwca?