Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danielgrand

żonka wyjechała cz.2

Polecane posty

Gość lea-i
nie zapomnieli:) zonka bedzie szczesciara:) ujmuje mnie nie to pranie itp choc tak to tez, ale ta twoja tesknota..:) bo wiem ze w wielu zwiazkach nikt juz nie teskni do siebie za te 3-4 lata bycia razme, sa takie co tesknia, ja chce tak za mezulkiem teksnic:) chyba bedzie tak u mnie bo juz tyle trwa to i trwa, no i tesknie, a zatem to dobrze wrorzy:) tak te lup lup, okropnosc;) ale np dla elizy hmmm grane od ciebie dla niej, super;) cmok

hehe :) lea-i dzis przychodnia -niby tylko katarek maja - Anke juz trafilo , ale kurde recepty na 50zl wypisala grrrr standard kurde znowu robilem pranie cholery male brudza strasznie :D (wy tez tak macie ? ), z nudow umylem podlogi , jeszcze musze isc do sklepu tylko jak dzieciaki chore - hmm jak prosilem te panie ktore oferowaly pomoc to czasu niemaja - a tak chcialy pomoc , te kobietki zmienne sa :P . no i jak robi sie te kwiatki i inne :D

Gość beatkadaniela
podnosze do gory, ciekawa dyskusja, dany, skarbie

Gość beatkadaniela
przeczytalam. ale o naszych prywatnych sprawach pogadamy raczej nie na forum. mamie powiem co trzeba. nie martw sie.jak widze tobie tez panie pomoga jak bedzie trudno.dobrze ze masz pomoc, bo ja nie bardzo.

wiesz co ty troche pomysl - doczytaj . widzisz chyba ze niewszystko jest prawda ale.. sama ocen no i kiedy rozwod ? dzieci ok Ania juz lepiej Damian ok

Gość kryniczankaaa
cześć Daniel, kwiatki się robi tak otwierasz nawias piszesz kwiatek zamykasz nawias,usta tak samo, powodzenia

Gość roadrunner
myslę że jesteś kobietą

Gość vvvvvvvvv

Gość roadrunner
heh no cóż...kobietą być ...żaden wstyd w końcu

Gość kryniczankaaa
eeeeeeee nawiasy kwadratowe Słonko🌼

Gość meggi_
hej Danielku 🌻 jak tam sobie radzisz? który to już dzień? bo u mnie jest tragicznie, wczoraj Mój Skarb wyjechał i co?i qrcze nawet niebo płakalo razem ze mną ehhh .. :( a to pożegnanie, człowiek chciałby tyle powiedzieć a jak przyjdzie co do czego to milczy i tylko w oczka patrzy :( przed chwilą dzwonił i powiedział, że wszystko jest w porządku :( Trzymaj się cieplutko 👄

HMM TA PANI Z NIKIEM BEATKADANIELA TO MOJA ZONKA PRAWDZIWA TAK APROPO :D EHH CO UMNIE POTEM NAPISSZE NARAZIE DZIECI CHORE I ZONKA NA GG . JAK DZIECE ZASNA TO SIE ROZWINE Z OPOWIADANKIEM :D CO U MNIE . PAPA NARKA

6 dzien - chyba gubie sie powoli ,nie licze dni , bo krotko leca :( ehh wczoraj klotnia z zonka - mala czesc widac na forum :D, dzis - zakupy,przychodnia,sprzatanko,jedzonko , synek prawie zdrowy - corcia tera zalapala:( , ,ale powili rozrabia moze juz jej przechodzi :) , dzis rozmowa z zonka na gg , czytala znowu forum :D . (zazdrosna) . kocham ja mocno co tu pisac - jestem zmeczony moze dzis wkoncu zasne , ide ogladac tv , przykimam troche , meggi_ pierwsze dni tragedia , tez tak mialem , niechce dolowac ale to nieprzechodzi . dalej jest ciezko, dobrze ze moja moze cos napisac mi na gg - prawie codzien :), no i pogadam z nia w niedziele :) , dziecie tesknia :( , ja tesknie, dotego choroba jakas :( ,pogoda do dupy, ... ehhhhh

Gość meggi_
musi Wam być trudniej niż Mnie i Mojemu chłopakowi , dzieci, wspólne mieszkanie dlatego podziwiam Was że odważyliście się na taką rozłąkę ( wiem, dzisiejsze czasy nieraz do tego zmuszają :( ) ale uważam, że nawet taka zmiana w życiu czegoś nas uczy, wówczas człowiek docenia te zwykłe sytuacje, te wszystkie chwile, do których się przyzwyczaił, docenia każdą chwilę spędzoną razem Brakuje mi Go .. brakuje mi Jego ciepła i uśmiechu, Jego czułych dłoni i poczucia bezpieczeństwa które mi dawał .. eh dobrze, że chociaż z zaśnięciem nie mam większych problemów - usypia mnie film, książka lub muzyka .. w zależności od nastroju Spokojnego wieczoru Wam życzę 🌻 [ kwiat]

Gość to normalka
to tęsknota tak boli,przeżyłam i nigdy więcej rozstania,nawet dzieci nie ukoiły tego bólu też nie spałam,ciągle czułam ucisk w żołądku,nic mnie nie cieszyło i chodziłam ciągle podrażniona,jedyna rada - dużo pracuj,żebyś odczuwał silne zmęczenie,może jakieś prace ogrodowe z dzieciaczkami,dużo prania i sprzątania później,pozdrawiam Ciebie,żonkę i Twoje dzieciaczki

dzieki za pozdrowinoka :) - tak to jedyna rada - cos trzeba robic bo zwarjuje , oby tylko dzieciaczki wyzdrowialy - ba teraz mnie wzielo :( , ucisk w żołądku - znam to :( najgorsze ze nic niejem (moze schudne),

Gość to normalka
dzisiaj zrób dzieciakom pizzę,jakiś fajny film i pozwól im pogadać z mamunią na gg:) i przestań tak bardzo przeżywać bo jak Twoja niunia to czyta to jeszcze jej gorzej a jej na pewno bez dzieci jest ciężko:( więc uszy do góry,czas szybko zleci,to dla Żony 🌼

DO : TO NORMALKA PIZZA NIEZDROWA - WOLE ROBIC JAK ROBILEM PLATKI MLEKO MIOD ,HERBATA CYTRYNKA, GOTOWANE PARUWECZKI Z BULECZKA , DZIECI JAKBYS CZYTALA ,MAJA CHYBA TROCHE ZA MALO LAT ZEBY CZYTAC I PISAC NA GG (KOMPUTERY TO PRZEKLENSTWO TEGO WIEKU), FILMY SA DO DUPY WOLE POCZYTAC IM BAJKE , WIEM ZE MOJEJ ZONCE JEST ZLE ROZMAWIAM Z NIA CO DZIEN IDE NA GG POGADAC ZONKA :p

Gość fazerrrrka
heh pizza neizdrowa a paroweczki może zdrowe?:D gdybys wiedzial co tam sie znajduje .. nie rozumiem dlaczego ludzie karmia dzieci głownie parowkami,ani to zdrowe ani wartosciowe ja czesto robie swoim dzieciom placuszki (maka, mleko,jajka,proszek do piecz, cukier) wszystko sie miksuje i na patelnie - uwielbiaja to :) albo grzanki na słodko (trzeba podgrzac mleko i rozpuscic w nim miód, potem dodac zoltko i cynamon. Wszystko razem dokladnie wymieszac,pozniej trzeba namoczyc chleb tostowy we wczesniej przygotowanym mleku i podsmazyc na patelni z odrobina tluszczu, az do zarumienienia sie i gotowe jedzonko :) albo chałka w neico inny sposób - kroisz ją w grube kromki , wycinasz w nich "kieszen" do ktorej wkladasz kostke czekolady ,nastepnie maczasz w mleko i roztrzepanym jajku :) pyyyyszne :D jesli masz troche czasu to wyprobuj ,powinno dzieciakom smakowac :) pozdrawiam

HMMMMM TAK ALE JA JESTEM FACETEM NIE KUCHARZEM I ROBIE TO CO MI WYCHODZI I DZIECI JEDZA A PAROWKI SA ZDROWE BO Z NASZEJ UBOJNI 1 KM ( z kurczaka ) ba mam tam znajomego i widzialem nie raz jak to robia (oczywiscie za szybka bylem) :P ciekawe czyt woj by se dal rade :p pewnie i tak napiszesz oczywiscie

Gość fazerrrrka
heh nie napisze - "oczywiscie":P:D dalby rade bo robilismy to razem kilka razy i pozniej sam zrobił u siebie w domku :) a wiele dań potrafi zrobić sam - m.in risotto czy zapiekanki z makaronem :) zdolna bestyjka :D a te przepisy ktore podalam naprawde nie sa trudne :) wystarczy zrobic jeden raz a pozniej to bedzie latwe jak ugotowanie parowki ;P

ahhh ta moja kochana zonka :d dzis 7 dzien, zobaczymy jutro czy naprawde 1 tydzien najogorszy , bo narazie czuje sie jak w pierwszy dzien wyjazdu zonki :( ,... tylko ze znalazlem se robote - drugi raz przmeblowanie pokoju + solidne sprzatanie razem ze skrecaniem mebli itd . , to troche pomaga ,zwlaszcza jak sie pizdne w palec mlotkiem.... sorki za wyrazik ale fajnie brzmialo , tak prawdziwie :D no i fajna rozmowa z zonka na gg o sexie , ale niemoge napisac :P . uuu wlasnie, jak tu wytrzymac :D .

daniel... czegoś tutaj nie rozumiem, proszę wytłumacz mi naturę facetów, mówiłeś żonie że cię zainteresowała jakaś inna pani??? a co ona na to???