Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolo666

ja 19lat Ona 15

Polecane posty

powaznie :) czyli jak to malolaty chca ciągle chyba probowac czego innego .. ale nic z moich gdyban co bedzie to bedziee:) mam nadzieje ze tak jak teraz:) hehe oki na prokuratora to bede uwazal:P

Gość Miareczka22
Ja bym raczej uważała na jej rodziców:D Gdybym się dowiedziała że sypiasz z moja 15letnią córką to wylądowałbyś w szpitalu i mówię to poważnie.

nie nie :) przeciez zartujee:) wiem ze na to przyjdzie czas:) do niczego nie mam zamiaru Jej zmuszac:)

Gość Miareczka22
Zaczynasz mi sie coraz bardziej podobac:) Porządny chłopak z Ciebie:)

nom bo taka prawdaa:) do takich spraw trzeba podchodzic z rozumem:) a ta Dziewczyna naprawde ma poukladane w glowie ,jak na Swoj wiek :) znam starsze o wiele bardziej dziecinne:) dlatego tyle moich niejasnosci w glowie:)

Gość bdr
Stary nie przejmuj się jak naprawde chcesz z nią być to bądz ja mam taką samą sytuacje jak ty i wcale nie nażekam. Moje słońce jest najwspanialszą osobą na świecie. jesteśmy ze sobą już od ponad roku ja będe miał 19 w maju a ona ma jeszcze 15. jak naprawde chcesz z nią być to nie powinna ci przeszkadzać różnica wieku, ja wychodze z tego załorzenia że za pare lat nie będzie ego wogule widać. (mam nadzieje że ułoże wam się dobrze). Ps: mam taką małą prożbe porozsyłaj tego linka komu możesz ... http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=62732

Gość bdr
zarąbista rzecz:)

BDR i powiem Ci ze napewno bede sie staral:) Jest swietnie i bedzie jeszcze lepiej:) wiek mi nie przeszkadza:p bo wiem ze to zaraz bedzie niewidoczne:) Tobie sie udalo to i Nam sie uda:) pozdrooo

Gość pechowa_szcześciara
4 lata roznicy to wcale nie tak duzo. Ja też wlasciwie nie jest to moj facet ale ciagnie nas do siebie i nigdy mi nie powiedział że jestem za mloda :) Właśnie woli mnie niż tamte co mają tyle lat co On. Tylko ze jest jedna róznica, ja mam 17 lat (w czerwcu) a on 21 w listopadzie ;) Ale faceci poźniej dorastają, są 3 lata w tył czyli ma jakieś 18 :P

Gość Eseczka
Nie przejmuj sie różnicą wieku. ja też mam 19 lat a mój facet 23. i tez miałam niecałe 16 lat jak sie poznaliśmy. Fakt nie odrazu wyszło tak ze byliśmy razem, ale w efekcie końcowym wyszło:D:D:D jeśli Cie to pocieszy to nasi znajomi twierdzą że jesteśmy najbardziej niedobraną parą pod względem charakteru jaką kiedykolwiek znali:):):)ale ani różnica wieku ani inne charaktery nie przeszkadzajją nam być razem i świetnie sie dogadywać:)jak nie spróbujesz nie bedziesz wiedział, przynajmniej nie zarzucisz sobie ze nie próbowałeś:) pozdrawiam i życze jak najlepiej:)

reasumując wszystko:0 Wartoooo i ja tez mam nadzieje ze bedzie milutko tak jak teraz:) dziekuje i zycze szczescia wzajemnieee:)

Gość ona_she
Jak zaczełam chodzić z moim menem miałam 16 lat a on 22, teraz ja mam 19 on 25. Jestesmy ze sobą trzy lata, mamy plany na przysłość. Ale tak szczerze to odradzałabym związek z tak młodą osobą, gdyż jak słuisznie zauważyłeś ona chce sie,, wyszumieć". Żałuję trochę, że ja nie zdążyłam tego zrobić,teraz jest już jednak za późno gdyż mimo tego iż jest mi naprawdę dobrze w związku, to czuję jednak ten niedosyt i te zatracone lata wolności. Ale decyzja należy do Ciebie, nic na siłe!

Gość podniosę ten temat

Gość lord007
witam ja mam 21 lat a ona ma 15 i bardzo sie kochamy, jesteśmy już razem prawie pól roku, ona jest bardzo dojrzała jak na swój wiek, czasem nieciekawie patrzą na nas inni i to jest przykre. ale jestem szczęśliwy ze ja poznałem.