Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia.a

sztuczne paznokcie

Polecane posty

Gość Madzia.a

Od zawsze mazyły mi się długie paznokcie. Niestety moje natualne sa bardzo słabe i rozdwajające się, a na profesjonalne mnie niestety nie stać. Dlatego też myślałam o zwykłych, kupionych w sklepie. I tu pojawia się problem! Bo kleje które są dołączone do paznokci bardzo słabo trzymaja, dlatego kupiłam sobie klej w Rossmanie za 10 zł, 5 g. w opakowaniu z pędzelkiek i narazie jest w fazie testowania! Ale chciałam sie zapytać, jakich klejów używać i w jaki sposób przyklejać paznokcie, aby trzymały się conajmniej tydzień? Słyszałam, że są jakies pofesjonalne kleje, ale nie wiem gdzie je mozna kupić. Prosze o rady!

Polecam Ci klej do sztucznych paznokci z firmy Killys ... trzyma super !!!! :) Mam taki sam problem jak Ty i też ratuję się takimi sztucznymi paznokciami i jeszcze nigdy mi się żaden paznokiec sam nie odkleił :) Klej ten kosztuje ok.10 zł i ja np. kupuję go w Geancie. Na prawdę polecam! On jest w takiej białej buteleczce i niestety bez pędzelkaale i tak warto :)... Nie zawiedziesz się :)

Aha... paznokcie u mnie się trzymają ok.2 tygodnie i pewnie klej trzymałby dłużej ale raz na jakiś czas również trzeba takie paznokcie wymienic i swoje naturalne oczyścic z kleju :) ... I jeszcze jedno ... po tym kleju nie zauważyłam jakiś zmian w moich naturalnych paznokciach ... są takie same jak przed stosowaniem sztucznych więc mogę z czystym sumieniem powiedziec że moich panznokci klej nie zniszczył :)

Gość Madzia.a
Woow! Dwa tygodnie!!!! Super!!! Niestety u mnie nie ma nigdzie w pobliżu Geanta... :((( Mam jedynie Real, Tesco, Rossman i Nature!

Gość Madzia.a
Dziewczyny, a jak przygotować płytkę paznokcia, aby klej dłużeł trzymał?