Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Print Screen SysRq

chcę być piękna

Polecane posty

Gość jak dla mnie
te kobiety wcale nie były brzydkie! Moim zdaniem wystarczyłaby pomoc stylisty itp. To znaczy - nauczyć je odpowiedniego makijażu, pomóc w doborze kolorów, stylu, fryzury, ewentualnie jakieś zabiegi kosmetyczne i czwiczenia dobrane pod typ sylwetki :) Są ludzie, którzy naprawdę potrzebują pomocy chirurga, polsat poszedł na łatwiznę :p

Gość No_własnie
ciekawe, jaki byłby efekt w przypadku osób wymagających naprawdę interwencji chirurga, przede wszystkim koszta byłyby znacznie większe i dłuzsza rahabilitacja. Pamiętacie w niedzielę kilka lat remu w programie chyba czas na dokument była seria o operacjach plastycznych. była tam dziewczyna 14 letnia ze zdeformowana czaszką, którą trzeba było powiększyć i robilo jej to w Polanicy Zdroju, ale był tez przypadek nosa ust i buistu :D

Gość a jak ktos nie ma
to jest program "chce byc piekna" czyli musza dobrac takie osoby , które po operacji moga byc uwazane za piekne (czy beda to juz inna sprawa) . Ludzie z blizami oszpeceni pewnie nie moga liczyc na spektakularne efekty niestety i dlatego ich dyskwalifikuja chociaz nie wiadomo kto bedzie w nastepnych odcinkach

Gość gigi54
Pamiętam ten program i dziewczynkę. To dopiero tragedia! :( Zdaje się, musieli jej kości "odwracać"? Żeby nadać prawidłowy kształt twarzoczaszce.

Gość No_własnie
wątpię, żeby były w kolejnych odcinkach "cięższe" przypadki. W programie kładzie się głównie nacisk na EFEKT, a trudno sobie wyobrazić ciężko popażaoną osobę, która potem byłaby "piękna". Przede wszystkim ogromne koszta, a po drugie zbyt długi czas oczekiwania na efekt. Poza ttym takie osoby moga być po operacjach w miara normalne, ale nie piękne, a to o upiększanie chodzi w programie

Gość No_własnie
nie pamiętam dokładnie na czym polegał zabie, ale składał się z kilku etapów, wiem tylko, że chodziło o "poszerzenie" czaszki bo miała ją zbyt ciasną i był uciśnięty mózg i miała ogromny wytrzeszcz oczu. w szkole ją wyśmiewali

Gość jak dla mnie
A apropo dentystów można coś ? :) Nie wiem jakie są Wasze opinie, ale moim zdaniem - naszym dentystom znacznie ładniej "wyszło" uzębienie bohaterek programu, niż w tej zagranicznej wersji (łabędzie) Jak się uśmiechają, naturalnie to wygląda :) też wątpię żeby w nastepnych odcikach były cięższe przypadki

Gość zuziaa52
a kto by nie chciał

jak zobaczylem w tym programie te kandydatki na bycie piemknom to uwazam , ze im nie pomoze juz nic no chyba tylko to by sie bardziej moze zajely intelektem i swoim wnetrzem to wtedy moze kogos tam przyciagna. bo natura je stworzyla maszkarami i tak juz zostanie i nic tego nie zmieni. to tylko kobiete w wieku podyskotekowym zdradzajaca bycie piekną w przeszlosci mozna \" podrasowac\" ale z potwora to nic sie wzgledem urody zrobic nie da bedzie to w dalszym ciagu maszkara - pasztet tylko lekko sztuczny.

Gość zuziaa52
ten doktor to jakis cwaniak nA ŚWIĘTA SIĘ PRZYDA JAKO SALSESON

Gość GDYBBY
Jakby mieli w zamiarze zajmowanie się cięższymi przypadkami to musieliby zmienić profil programu z "chcę być piękana" na "Chce byc normalna", bo operacje stricte plastyczne przywracają normalny wygląd, a nie tworza "piękna" tak jak operacje estetyczne.

Gość pierdzielicie...
pieprzenie kotka za pomocą młotka bla bla bla

Gość hi hi he he cha cha
do pierdzielicie----> jak bedzie program o przeszczepianiu mózgów to się zakwalifikujesz bez problemu :P ale nie licz na to, ze ci się mozg w twoim pustym łbie przyjnie :P Pozdrawiam :D

Gość **************
też mi cierpienie...

Gość PRIMA APRILIS
:D :D :D

Gość myślę
ze nie chodzi o to zeby były osoby oszpecone totalnie ale te przypadki naprawde były lightowe ile jest kobiet które mają naprawdę obwisłe piersi które mają rozstępy na całym ciele jakby je ktoś nożem pociął i to kobiety szczupłe więc nie sądzę zeby sprawiło to chirurgom większy problem a moze ten program jest po prostu ustawiony z góry tak jak wiele rzeczy w Polsce i te kobiety trafiły tam po znajomości Nie wiem jakie jest wasze zdanie ale ja uważam ze w przypadku tej młodszej 28 letniej babki identycznie powalajacy efekt byłby w przypadku zastosowania stylistów i wizażystów ta kobieta wg mnie była bardzo zgrabna przed operacją wiele kobiet bez dziecka chciało by mieć taką figurę

Gość zgadza się
Masz rację, tym bardziej, że operacja biustu była niejako wymuszona na niej. Ale nie jest dla nikogo tajemnicą, że tego typu "dokumenty" są wyreżyserowane i niektóre teksty nie są tekstami "ze scenariusza". Nie wiem, czy były tam po znajomości, bo dla mnie sa raczej ofiarami TV,a nie wybrańcami, tak jak większośc osób występujących w tego typu programach.

Gość ale........
młodsza kichol faktycznie miała wielki, ale po operacji wcale nie był rewelacyjny, reszta była robiona niepotrzebnie.

Gość myślę
do "zgadza się"nie uważam je za ofiary jest wiele kobiet które mają np nieudane zycie seksualne albo w ogole go nie mają przez kompleksy przez oszpecone ciało i uważam że dla takich osób ten program jest szansą za 2 lata nikt nie bedzie tych kobiet pamiętał a ich zycie będzie bardziej udane ale myślę ze te kobiety które wybrano do pierwszego odcinka to naprawdę była przesada pierwsza z nich była najzwyczajniej w świecie niezadbana druga była atrakcyjna i dlatego właśnie ten program nie zrobił na mnie wrażenia, zajmuję się wizażem i potrafiłabym zrobić zarówno z pierwszej jak i drugiej, kobiety atrakcyjne. Uważam też ze ta 28-latka miała bardzo ładne piersi które po operacji wyglądały gorzej

Gość zgadza się
chyba jednak trochę są ofiarami, bo teraz raczej otoczenie nie da im normalnie żyć, a za dwa lataa? Cóż watpie, ze będą tak wyglądały, zwłaszcza ta starsza ,za pół roku zapuści się jeszcze bardziej niż teraz bo ona akurat po części wygląd zawdzięczała sobie. a tak z ciekawości to skad jesteś, bo potrzebuję dobrej wizazystki ;-)

Gość wewr
po samym makijazu tez by ładnie wyglądały ;)

Gość myślę
z zachodniej polski ;)

Gość zgadza się
niestety nie ten kierunek :-(

Gość myślę
zgadza się tylko czy ofiarą jest kobieta której życie odmieni sie po takiej przemianie o 180 stopni? Myślę że dbanie o siebie leży w naturze człowieka nie można się tego nauczyć z dnia na dzień są kobiety które nawet śmieci nie wyniosa bez makijażu a są takie które ubieraja sie ładnie tylko w niedzielę :) moim zdaniem powinni wybierać np kobiety zadbane które zostały oszpecone przez jakieś choroby czy coś takiego ale może się mylę

Gość zgadza się
moim zdaniem tez powinni takie wybierać. Ale TV nie jest instytucją charytatywną, która wyręcza w płaceniu NFZ, niestety tak a jest rzeczywistość. a istota tego programu jest zupełnie inna, niuz pomoc naprawdę potrzebującym. Chociaz moim zdaniem przyciągnęli by więcej widzów, gdyby podjęli większe wyzwania niz operacja obwisłego biustu. Ale operacje rekonstrukcyjne np. to nie jest operacja po której od razu widac efekt, to kwestia miesięcy, a na to TV raczej ni traci czasu.........

Gość myślę
idę spać dobranoc:)

Gość sakhfidsaf
poje****ne jesteście wam przydałoby się tam pójść te wszytkie hipopotamy, krzywusy, wielgusy, maluchnusy przed programem wyglądały jak właśnie hipopotamy, krzywusy itp a po... nie dało się ich poznać nic by ich tak nie zmieniło! I za taką kasę! Spoko! Ale cycków silikonowych bym sobie nie wszczepiła :O

Gość myślę
zgadza się przy okazji jest to reklama dla chirurgów plastycznych :) 💤 🖐️ ,muszę już iść bo padam ze zmęczenia

Gość zaschniety Walenty
jakie kobiety sie maluja - leniac sie godzinami do lustra ? a maszkary , ktore po obudzeniu bez makijazu moglyby grac w horrorach bez cherakteryzacji. prawdziwa uroda nieklamana to taka bez ulepszen. tak jak wlosy albo sa geste i piekne albo jakby piorun pierd. albo jak mietla. a kobiety bez biustu sie na matki nie nadaja i niech sobie zamiast operacji oksykord na krosty kupia.