Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak uważacie

Abonament

Polecane posty

Gość Jak uważacie

Jakie są seny abonamentu w plusie? Czy opłaca się kupić tel na abonament w plusie?

Gość plus
jest SKOńCZONą PORAżKą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak uwazacie
dlaczego?

Właśnie zrezygnowałam z tej opcji , miało byc tanio , a krew mnie zalewała jak przychodziły rachunki. Miałam mieć abonament za 35 zł ( w całości do wykorzystania), zawsze miesciłam się w liczbie darmowych smsów i minut do rozmowy , ale niestety jak się okazuje za wszystkie dodatkowe usługi ( które powinny być normą przy telefonie np. wyświetlanie numeru itd.) płaci się co miesiąc !!! a nie jeden raz I np. wydzwoniłam na 25 zł , a rachunek do zapłaty 60 zł !!! mam jeszcze do jutra ważny u nich telefon i spierniczam aby dalej. Nigdy żadnej promocni przez dwa lata nie zaproponowali, a jak wypowiedziałam umowę , dzwonili kilka razy i przescigali się w propozycjach ...

Gość jak uwazacie
Ale to pisales o plusie tak?

Gość plus
jest SKOńCZONą PORAżKą!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak uwazacie
A Era co oferuje?

Gość odradzam
Mam numerek w plusie. Nie mam takich rachunkow jak ktos wyżej wspominal (abonament25 zł), ale ja własciwie nie dzwonię, to do mnie dzwonią. Pozatym kiedys bylam w górach, wszyscy mieli zasięg, tylko ja jedna nie, ale oni nie mieli plusa :O

Gość jak uwazacie
czyli lepiej era? Tylko, że wiekszośc moich znajomych i rodziny ma plusa...ale na karte....no ale plusa....

Gość po dwóch
latach w erze płacąc 50 zł mam 140 min (dostałam rabat 20%). to jest sporo, jak dla mnie, sporo dzwonie. kiedyś rachunki standardowo na 250 zł teraz w 100 sie zamykam, polecam erę:))

Gość Jak uwazacie
A ja na poczatku ile bym placila?

Gość link nie działa
www.era.pl, tam są wszystkie informacje

Oczywiście, że mówię o Plusie . Naprawdę nie potrafię zrozumieć jak mozna tak naciagac ludzi. jak podpisywałam umowę, myslałam, ze uruchomienie różnych dodatkowych opcji jest jednorazowe i później tylko będę płacic ten abonament i nic z tego ... Mam przed sobą ostatni rachunek i dokładnie jest tak : abonament 5 zł połączniea krajowe 5,94zł SMS 14 zł Inne usługi ( nawet nie wiem jakie , bo wiem, ze mam prezentację numeru , w umowie niczego doczytać się nie mogei żadnych bajerów nie mam ) 25 zł! to daje 60,93 ( z podatkiem VAT ) I nigdy żadnych promocni. Z tego telefonu korzystała córka i teraz przejdzie na kartę. Ja mam na karte w Erze i jestem bardzo zadowolona, jestem u nich od kilku lat i juz kilkakrotnie zmniejszali mi cene SMS-ów i rozmów ( naliczanie sekundowe) i nawet nie daję rady wygadać karty . Forsa przechodzi na nastepny miesiąc. teraz Dostałam promocję , ze jeżeli w przeciągu 3 dni dwukrotnie doładuję konto , to kwotę drugiego doładowania mi podwoją i tak zrobiłam. Doładowałam konto za 20 zł i za dzień za 100 zł , a oni za 5 godzin doładowali mi 100zł . i tym sposobem mam na koncie 220zł do wygadania . Super sprawa . Polecam Erę.

Gość znajomy ma telefon
w erze od samego początku pojawienia się sieci. dużo dzwoni. ostatnio postanowił coś spróbować (nie zależało mu na nowym telefonie, zaznaczam) poszedł do ery i powiedział, że albo mu obniżą wszystko albo odchodzi, zrywa umowę i idzie do konkurencji. i wyobraźcie sobie, że ze 100 abonamentu zrobili mu 25 zł!!! 160 min!!