Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beautiful Mind

Jak stać się kobiecą kobietą?

Polecane posty

Gość Beautiful Mind

mam 33 lata, ostatnio dotarło do mnie że jestem mało kobieca, że zachowuję się raczej jak dobry kumpel a nie jak kobieta, być może wynika to z tego że całe życie chciałam być przez wszystkich lubiana (teraz wiem,że to bzdura) i postawa "super kumpla" pomagała mi i łatwo za nia było schować takie czy inne kompleksy, tak samo w kontaktach z mężczyznami, byłam akceptowana, lubiana ale zawsze byłam tylko kumplem i tak mężczyźni mnie traktowali. Może ktoś z Was ma jakiś pomysł jak to zmienić? Jak nad tym popracować?

Gość nvbrt
delikatność ,jędrnąść ,zwiewność.

ja mam 22 lata i tez raczej zachowuje sie jak \"dobry kumpel\" moze tu sie czegos dowiem :)

do nvbrt: ciekawi mnie, Twoja definicja kobiecości, a zwłaszcza podana przez Ciebie \"jędrność\" :D Co masz na myśli ? ;) do autorki: było tu już wiele topickow na ten temat. Wystarczy poszukać w wyszukiwarce, albo skorzystać z googli wpisując hasło: kobiecość 🖐️

Gość nvbrt
jędrność można porównać do brzoskwini .Wiele kobiet jest twarda jak orzechy i oschła.

Gość do fanillo
jak tak definujesz kobiecosc to ja wysiadam hheheh...

no nie bez sensu :o szpilki zrezygnowac ze spodni spotykac sie tylko z prawdziwymi kobietami paranoja takie cos to przypomina mi lata 20/30 albo pozniejsze ja tak nie moge bo wtedy dziwnie bym sie czula nie bede sie robila na jakas sztywniare :o wtedy chyba ogladali by sie za mna sami panowie po 40stce:P model takiej kobiety jest rzadkoscia w dzisiejszych czasach ;o

ja mam 25 i raczej tez czesto popelniam błąd \"kumplowania\";) widze znajomych, moze tez sie czegos dowiem, chociaz jak narazie nie mialam z tego powodu problemow, raczej prezicwnie;)

Gość a mi sie wydaje
,ze kobieca kobieta to taka ,ktora obciąga z połykiem minimum dwa razy dziennie.

a co do tej jedrnosci jak brzoskwinka to chbya chodzi raczej o jedrne cialo:) przynajmniej mi sie tak to kojarzy :D

Gość zgadza sie szpilki
są dobre ,ale żadko .

Gość nvbrt
skoro tak twierdzisz.To moze być i ciało.

a ja uwazam ze jestem bardzo kobieca, co nie wyklucza tego,ze potrafie byc dobrym kumplem, sa sytuacje ze bycie kumplem nawet dodaje kobiecosci:)

Gość vbvcb
Z kształtami JEnnifer Lopez

Gość kurara
Beautiful Mind--> na pewno jesteś kobieca, tylko już nie pamiętasz / może nie wyprobowalas sie w tej roli. Mam na mysli to, ze narzucajac sobie role kumpla mowilas np. cos co powie kumpel ale nie kobieta i w tym momencie rezygnowalas z odrobiny tajemniczosci i podobnie z innymi sprawami, tak to sobie wyobrazam, czy to moglo tak wygladac?

Gość a ja wam powiem...
setunia a ja sie z Toba nie zgadzam,ze spodnice i szpilki swiadcza o tym,ze ktos jest sztywny.To nie ma nic wspolnego z tym jak ktos sie zachowuje.Ja czesto sie tak ubieram i nie przyciagam tylko panow po 40-stce i wcale nie jestem sztywna.

Gość nertyw
Mucha,Górnia,Góralczyk są kobiece . Szczuka ,Mołek,Pieńkowska,Gawryluk - nie są kobiece

Gość miskamiska
kobieca kobieta to taka ,ktora potrafi faceta doprowadzic do orgazmu nie dotykając jego ptaka.

Dbać o siebie. Ubierać się z klasą (po 1.) i seksownie (po 2.). Flirtować więcej. Musisz potestowac na jakichś obcych facetach bo ze znajomymi to ci nie wyjdzie dobrze a może i w ogóle wyjśc dwuznacznie ;).

a ja wam powiem.. moze i masz racje ale ja mam takie skojarzenia :o nic na to nie poradze co nie znaczy ze jestem jakas chlopczyca :P nie jestem tez bezuczuciowa oziebla i wogole zimna jak lod i zagorzala feministka mam tylko troche feministyczne poglady jak prawie kazda kobieta w XXIw

dziękuję za taki odzew, nie spodziewałam się :) starsznie to miłe, mam nadzieję ze rozwiniemy temat i ktoś jeszcze skorzysta oprócz mnie i Was myślę że, (jeżeli chodzi o mnie) to najbardziej w sedno trafiła kurara, pracuje nad tym co napisałas ale powolutku mi to idzie... :( boję się , nie wiem jak to robić, wychodzi koślawo i czasem zabawnie krzH - żeby przetestowac to na facetach trzeba to potrafić robić -ot co! Chciałbym się tego nauczyć i wcale nie chodzi mi o podrywanie facetów, chodiz mi o \"powrót\" do własnej natury, żeby sama ze sobą czuć sie dobrze i czuć sie kobietą zakłopotka - szukam już tak jak poradziłaś, ale tych linków jest tysiące, coś tam znajduję dla siebie ale pomyslałam, że może tu też warto spróbować :-)

Gość i to koniec

Gość i to koniec

Gość cocochanel
a ja nie flirtuje nigdy,a mój chłopak zakochał się we mnie od razu, jesteśmy razem 3 lata:-)

Gość ciekawy temat

Gość Jagoda Lee
Nic nie można robić wbrew sobie. Udawanie , kombinowanie , wcześniej czy później się wyda . Więc , po co??Kobieta - kumpel, wcale nie oznacza braku kobiecości. To jej inny rodzaj . Świat byłby nudny ,gdyby wszyscy byli tacy sami . Bądź sobą i ciesz się z tego . Pozdrawiam!