Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jhygfdsa

Gmail - najlepszy?

Polecane posty

Czy to konto pocztowe jest najlepsze? (oczywiscie sposrod tych bezplatnych?) Jak myslicie?

No wlasnie zlozylam sobie tam konto...:) Czy moglabyc uzasadnic na czym polega jego wyjatkowosc? dziex.

Mama na gmailu konto ale tak czy siak od paru ładnych lat używam konta z @2 i jakos nie widze powodów by to (jak narazie) zmieniac :)

Zwróc uwage na pojemność,w czasie logowania po lewej stronie pisze ile masz miejsca,zwróć uwage,że cały czas rośnie :) Nie usuwam maili,tylko oznaczam etykietą ,co ułatwia ich segregowanie. łatwo znalezć konkretnego maila,gdyż wszystkie maile od jednej osoby są przechowywane razem. Bardzo mi się ta poczta podoba i jestem pewna,że też będziesz zadowolona. :)

Gość zainteresowałam się tym...
i mam pytanie - jak się można zarejestrować? Jakoś nie mogę się połapać. Z góry dziękuję za podpowiedź!

Gość zainteresowałam się tym...
hmmmm, już się doczytałam - musi nas ktoś polecić.... no nic, miłegi korzystania ze skrzynek

Gość poczta odebrana
Mam pytanie do osób posiadających konto na gmail, dotyczące kategorii "odebrane". Otrzymuję maile, a na liście maili odebranych pojawiają się jedynie imiona nadawców, dopiero po otworzeniu maila widać, kto go przysłał... Czy istnieje możliwość takiego ustawienia skrzynki, że na liście będzie pojawiać się zarówno imię jak i nazwisko nadawcy? Imiona często się powtarzają i robi się bałagan na takiej liście...

Gość a co t jest ten...
gmail?:o ja tez chce!!!:D

ja też najbardziej chwalę gmail. ma tylko 1 wadę: nie można utworzyć folderu \"Archiwum\" do przechowywania Bardzo Ważnych Maili :).

ja tam mam na wp i jestem zadowolona mogliby tylko zrobuic date ostatniego logowania tak to jest ok. Mozna tworzyc foldery wiec mozna utworzyc nawet z nazwa orzydatne czy przyjaciele z reszty kont z o2 zrobilam przekierowanie i na wp mam druga skrzynke z ktorej schodza pozostale maile tak zeby nie zasmiecalo mi niepotrzebie skrzynki

Gość poczta odebrana
Nomina - a jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie (patrz wyżej). Z góry dzięki!

Gość a co t jest ten...
poczta odebrana--> ja tez chce tego gmaila!

Gość z tego co sie zorientowalem
Gmail jest najlepszy z darmowych kont.....nie wiem czy nie jeden z lepszych z platnych tym bardziej ze te platne niektore roznia sie tym ze sie placi.....

Hej, moge wyslac kilka zaproszen. Kto chce, podawac maila;)

Gość A czy ktoś może odpowiedzieć
na pytanie????? Mnie też to interesuje.

Gość proszę o zaproszenie
mój adres: reve1@wp.pl Z góry wielkie dzięki:-) Pozdarwiam🖐️

Gość proszę o zaproszenie
dzięki:-)Doszlo,już się zalogowlam na gmailu;-) Jeszcze raz thx i pozdrawiam🌻

Gość ja tez poprosze
mo.onika@ gazeta.pl :)

Również korzystam z poczty gmail i moim zdaniem jest najlepsza z wszystkich dostepnych na necie. No ale to tylko moje skromne zdanie ;-) W każdym razie bardzo polecam !

nomina,ale mozesz wazna poczte zaznaczyc gwiazdka. i w momencie jak potrzebujesz odszukac wazne maile to wszystko masz pieknie wyswietlone ;-)

Gość w zeszłą niedzielę
Też jestem niesamowicie zadowolona. Niczego nie trzeba usuwać, i nie ma problemu z niedochodzącą pocztą z powodu braku miejsca.

No i najpiekniesze w tej poczcie jest to,ze równoczesnie mozna korzystac z picassy.Równiez goraco polecam.Jest to program do zarzadzania zdjeciami zupelnie zintegrowana z poczta.Mozna wysyłac i otrzymywac jednorazowa ogromne pliki i nie trzeba wysyłac po 3 zdjecia. Programik do pobrania na stronach google za friko :-)

Gość do mesije
Mam picassa i gmail. jak uzywac tego razem? Mozesz napisac dokladniej?:)

No wiec otwierasz picasse,zaznaczach fotke,ktora chcesz wysłac i na dole masz opcje email(ikonka) klikasz,zaznaczasz z ktorego programu pocztowego chcesz wysłac,bo mozna z outlook-a,incredimail,gmail(w tym wypadku wpisujesz login i hasło i otwiera Ci sie skrzynka z przygotowana wiadomoscia z załacznikami do wysłania ;-)

Gość do mesije
Super, o to mi chodzilo. Dzieki i milego dnia:)🌻

Nie ma sprawy.Miłego korzystania ! Pytanie,jak wrzucic taki kwiatek?