Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jhygfdsa

Gmail - najlepszy?

Polecane posty

Gość ja tez poprosze
nikt nie wysle mi zaproszenia?:(

Mam jeszcze 9 zaproszeń do gmaila. Jak ktoś chce, to niech napisze do mnie - kliknij na mój nick i adres sie wyświetli :-)

poczta odebrana --> ale co Cię konkretnie interesuje? meisje --> gwiazdka to nie to samo, zwłaszcza żelisty ustawiają się wątkami. A jak chcesz zrobić folder, w którym umieścisz wszystkie listy od Bardzo Ważnego Kogoś, to już kicha :(. Kasia_S--> miała, zrezygnowałam, gdy 5 razy dziennie wyskakiwał Error 504, brak dostępu do serwera czy jakoś tak. No i gdy maile nie zawsze się otwierały...

Gość pytanie pocz. odebranej
Mam pytanie do osób posiadających konto na gmail, dotyczące kategorii "odebrane". Otrzymuję maile, a na liście maili odebranych pojawiają się jedynie imiona nadawców, dopiero po otworzeniu maila widać, kto go przysłał... Czy istnieje możliwość takiego ustawienia skrzynki, że na liście będzie pojawiać się zarówno imię jak i nazwisko nadawcy? Imiona często się powtarzają i robi się bałagan na takiej liście...

Gość moze i mnie ktos zaprosi
chce wyprobowac gmail takisobiefacet@o2.pl

Gość karo_linka1984tlen.pl
też bym chętnie skorzystała...

Gość mi zjadło przed tlenem

Gość czy taki najlepszy
a co ze ściąganiem poczty przez pop3? niby mam wszytskie opcje zaznaczone, prpgram pisze, ze połączył sie z serwerem pop3 a wiadomości nie ściąga :o