Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMAARRTTAA17

Gdy żyć się nie chce.....

Polecane posty

Dziewczyno,teraz nie ma czasu na zalamywanie sie wygladem i facetami,naprawde...skoro nie zrobilas jeszcze nic w strone matury to najwyzszy czas ruszyc tylek!

Gość elviątko
bez lez prosimy:) chyba ze lzy ze smiechu:)

Gość przytulam Cie
przytulam Cie i Ciebie Ciebie też Ty tam w kącie Ciebie też przytulam :)

przytulam mocno i trzymam kciuki za powodzenie w nauce:)bedzie dobrze,tylko glowa do gory:)

Gość madrzejsza z pewnoscia
moze, ale ty pier.... idz sie pouczyc to bedziesz madrzejsza hahaha

Gość jaded
dobra, wziąć się za siebie. Myslicie, że niew probowalam? probowalam sto tysięcy razy i nadal to samo:( może tym razem się uda...dziękuję za przytulenie. teraz to mi potrzezbne ...

madrzejsza z pewnosci,lepiej namawiac dziewczyne zeby nic nie robila bo jej smutno?wez sie zastanow...

Gość elviątko
uczyc sie trzeba-nie ma watpliwosci

Gość madrzejsza z pewnoscia
nie rozumiesz, ze czasem czlowiek jest w takim stanie ze nie jest w satnie robic po prostu nic? jesli ty tak nigdy nie mialas gratuluje i zycze dalszych sukcesow w nauce, prawda jest taka ze lepiej byc ladnym czy zgrabnym niz madrym, bo razem to rzadko wystepuje

Gość przytulam Cie
🌼

rozumiem to w pelni..tylko,ze ona naprawde powinna zabrac sie za nauke..oblana matura zdoluje ja jeszcze bardziej...

Gość jaded
wiem, że trzeba. Tylko brakuje motywacji... Niech ten kwiecien się skonczy, niech mam to juz za sobą. Kurde, okropny rok. Czy tylko mi tak źle? pewnie powiecie, że się użalam nad sobą..ok, przecież wiem :(

Gość jaded
tylko że to już na mnie nie działa. ekh :(

Gość mada...
Ja też jestem nieszczęśliwie zakochana... :-(( Moja historia jest bardzo długa i skomplikowana i sama nie wiem czy o tym pisać, bo komu w sumie chciałoby się to czytać... Ja zawsze zakochuje się w nieodpowiednich facetach... Miłość moja nie jest egoistyczna, ponieważ pozwoliłam na to, żeby On wybrał z kim chce być... No i wybrał... :|

Gość seledyn1
do MMAARRTTAA1 Miłość jest piękna i warto dla miej znosić nawet niewygody życia. Od momentu, gdy pisałaś ten temat minęło już wiele czasu. mogło się dużo zmienić. Ja jednak mam nadzieję, że ułożyło się Tobie w życiu i problem o którym pisałaś jest nieaktualny. A ja ze swej strony życzę Ci z całego serca, abyś była kochana i ... ... sama również potrafiła kochać. Pozdrawiam..